( Van onze ‘PvdA- Untergang Ping Pong- wir sin wirde Da- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Timmermans-Effect’: Als de EU parlement Verkiezingen een Referendum waren geweest was de uitslag ongeldig(Video).PvdA-Hoertjes-leider en de ‘King van de Ping Pong Democratie’ Asscher heeft in Leeuwarden hard uitgehaald naar aankomend senator Toine Beukering van Forum voor  geen Democratie.

 

(Brown legt uit hoe de ‘Ping Pong –Democratie’ werkt)

4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de Heldendaden en verliezen van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video).
„Ik vind het een ontzettende zak en vindt Rutte Top ”,  bralde de  a-sociaaldemocraat na een van te voren afgesproken vraag uit de zaal tijdens een reclame en promotie tournee van zijn nieuwe ‘Kul-boek’ in de Friese hoofdstad. „Hij heeft in ieder geval zijn ruiten ingegooid als kandidaat voor het voorzitterschap van de Eerste Kamer als het aan mij ligt als de Koning van de ‘Ping Pong Democratie’ .”De laffe en corrupte Asscher, zelf van Joodse komaf en directe nazaat van de leiding van de Joodse Raad die voor de Nazi’s werkte, laat weten dat hij zich heeft gestoord aan het interview met Beukering in het ‘oude mannen- NSB Vod  De Telegraaf’. De PvdA-Hoertjes -voorman vindt het gemeen om zo te oordelen over de Joodse slachtoffers tijdens de Tweede Wereldoorlog, die mede door zijn Opa Asscher van de ‘Nazi-Joodse Raad’ zijn gedeporteerd naar de Concentratiekampen en vermoord. Hij laat verder weten zich wild te ergeren net als de ‘GroenLinks Rechts-CIA-Trol  Van Oijk &’DDR66 Joerdsma’ en ‘Taxfree-Shell- Rutte ‘ aan de ’complottheorieën waarheid ’ rond zijn ‘MH17-Doofpot’ en dat zijn Opa Asscher geen lammetje was en hij ook niet.

Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video) 

 

Beukering: ‘Makke Joodse lammetjes’ hadden een voorbeeld moeten nemen aan ons Dappere Koningshuis en de Politie.
Aanstaand Eerste Kamerlid de krankzinnige Beukering stelt in het ‘Bral-interview’ dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog „heel weinig verzet”was in Joodse kringen en ook niet in Nederlandse kringen. „Ik ben altijd geïntrigeerd geweest hoe dat toch kan. Dat de Joden – zo’n dapper strijdbaar volk – als makke lammetjes gewoon door de gaskamers werden gejaagd in een bikkelhard Totalitair regiem , zoals dat van bijv. Noord Korea en/of Saoedi Arabië, terwijl ons moedige Koningshuis voor het eerste schot viel al zo slim laf was om de benen te nemen naar het buitenland met o.a. gestolen goud uit de Nederlandse bank en onze dappere politie met name in Amsterdam voor 90% met de Nazi collaboreerde en de Joden aan de Nazi’s uitleverde samen met onze dappere NSB.” De oud-militair kon er naar eigen zeggen geen antwoord op vinden, maar vond wel: „Dat nooit meer. Daarom heb ik 40 jaar een uniform gedragen. Ik beledig daar niemand mee. U hoort mij toch niet zeggen dat de Opa van Asscher als een van de leiders van de Joodse Raad een Land en Joden verrader was die voor de Nazi’s werkte om zijn eigen hachje te redden en Asscher nu weer een arbeidersverrader is, toen hij bijv. “Taxfree-Shell- Rutte2”  aan de macht heef geholpen en dat wil ik ook absoluut niet.” Critici en wij stellen dat Joden historisch gezien juist wél in verzet gingen en hebben zich bijv. in  de Joodse Getto’s te Warschau Polen letterlijk dood hebben gevochten als Leeuwen tegen de Nazi’s. En heel veel Joden mee vochtte als Partizanen bij de Russen en Joegoslaven(Video). Er is zelf een opstand van de Joden geweest in Concentratiekamp.

De altijd liegende VVD Minister Blok wil opheldering Maleisië over vernietigende uitspraken ‘JIT-MH17-Doofpot-onderzoek’(Video).

Over de  Slachting op  MH17 stelt hij met als de Premier Mahathir Mohammad van Maleisië onlangs dat het niet zo hoeft te zijn dat het toestel door Russen uit de lucht is gehaald. Beukering, die voorzitter van de Eerste Kamer wil worden, stelt dat het ook een „Oekraïense gek en /of de CIA middels zijn Katvanger de ex President Poroshenko kan zijn geweest.”

 

(Koningshuis gevlucht en NSB-er en Amsterdamse Politie halen juichend de Nazi’s Amsterdam binnen op de Dam )