( van onze  ‘VVD&CDA-Justitie- Doofpot’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Onderzoeksraad: MIVD van de ‘VVD- Minister- Yab Yum- Hennis’ wist van zware wapens maar waarschuwde MH17 niet(Video).
De altijd liegende ‘VVD–Minister- Aasgier& Racist Blok’ wil (geen) opheldering van Maleisië na vernietigende  uitspraken van de premier van dat land over het ‘JIT- Doofpot- onderzoek inzake’  de MH17-ramp slachting. Die zegt te betwijfelen of Rusland achter de aanslag zit en dat voorgaande publiceren wij reeds jaren.Premier Mahathir Mohammad zegt achter de conclusies van het ‘Fake News-Joint Investigation Team (JIT)’ te staan, tot het punt in het onderzoek waarin wordt beweerd dat de raket waarmee vlucht MH17 werd neergehaald van Russische makelij was. De’ PvdA- EU- Zakkenvuller -Frans Timmermans is woest en uitgebarsten in een huilbui van deze uitspraak en scheldt de  Premier Mahathir Mohammad voor ‘Boy Baudet’. Kortom het “Timmermans -Effect” !

‘Waar is het bewijs?’ Het bewijs is in de Doofpot.’CIA-MH17-Doofpot- Rutte & Poroshenko & Timmermans &Koenders’ in beeld(Video).

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was owned by ‘Ukraine-Nazi”: Doofpot Rutte nu FF stil(Video)

Of Rusland het projectiel heeft afgevuurd, betwijfelt hij. “Ik denk niet dat zo’n gedisciplineerde partij verantwoordelijk is voor de lancering van de raket“, zegt Mohammad o.a. tegen persbureau Bernama en RT.  “Het JIT weigerde  ons bijvoorbeeld als rechthebbende de zwarte box van ons vliegtuig. Waarom?  Laat die Blok daar eens antwoord opgeven. En waarom waren wij uitgesloten van het onderzoek en de Oekraïne met die Maffia Boss Porosjenko niet. Iedereen toch dat die Porosjenko  een CAI-puppet  was en is”.  Het JIT concludeerde eerder dat de raket werd afgevuurd vanuit een gebied in handen van pro-Russische separatisten, met een BUK-raketinstallatie afkomstig uit Rusland, die vervolgens weer is teruggereden naar Rusland(kuch). Die onzin hadden zij hoofdzakelijk gebaseerd op anti Rusland ‘Fake- News- publicaties’ van de algemeen bekende ‘CIA-Trol Bellingcat’.“Ze beschuldigen Rusland, maar waar is het bewijs?”,vraagt Mohammad over de conclusies van het  corrupte en laffe JIT. “We weten dat de raket van een Russisch type is, maar hij kan ook in Oekraïne zijn gemaakt en dat heeft n.b. Rusland al bewezen ook .”

De Leugen-reactie van VVD-er Aasgier& Racist  Blok van Buitenlandse Corrupte Zaken:
“Wij hebben kennisgenomen van de uitspraken van de Maleisische minister-president”, laat Buitenlandse corrupte  Zaken weten. Het corrupte ministerie voegt eraan toe dat ‘Maleisië zich altijd, zowel bilateraal als in het kader van het JIT, volledig achter de bevindingen’ van het onderzoek heeft geschaard. Ze vergeten even te melden dat Maleisië menigmaal heeft geprotesteerd dat zij geen toegang hadden tot het lopende ‘Doofpot-onderzoek ‘en zich nooit achter de conclusie heeft geschaard van JIT.

Baudet en Volksnieuws en Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV krijgen gelijk.Grachtengordel-Riool -Show Time’: ‘Boys Baudet & Rutte’ bij de ‘NPO- Jaknikker-Ratje- Pauw ‘in het kader van de EU Parlement verkiezingen(Video).

Corrupte Top VVD-er en Oorlog’ Hitser Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17 eist excuus van Wilders.
Vorige week werd de twijfel of Rusland achter de aanslag zit ook uitgesproken door Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en al jaren door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV .  Baudet vroeg zich in een bral debat met de altijd liegende en laffe corrupte Mark Rutte af of het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van de MH17 wel onafhankelijk is. Hij noemde Oekraïne en de CIA  ook als mogelijke dader. “Dat ik achter mijn vraagtekens sta, die ik gesteld heb bij het JIT”, zei hij tijdens het debat. “En dat is heel simpel: vanwege het feit dat Oekraïne een van de mogelijke daders van deze situatie ook aanklager is van dit JIT.” De  altijd Liegende’ VVD-Godfather Rutte’ versus ‘Boy-Baudet’: MH17-standpunt zet debat echt op scherp: De PremierVVD Godfather Rutte en FVD-leider Baudet gingen aan de vooravond van de Europese verkiezingen in ‘Bral-Nichten-debat onder begeleiding manipulatie van de staatsomroep ‘Ratje-Jaknikker Pauw’ , een al dan niet gedwongen Rusland en Steve Brown Hater. . Daarin kwam ook de MH17-ramp aan bod en Rutte en Pauw zette Baudet weg als een ‘MH17-Complot- gek’ .

Met Negatief reisadvies van de AIVD van de’ PvdA- IJdeltuit Plasterk’ geen 298 doden(Video).

Bij de ramp met MH17 kwamen vijf jaar geleden 298 mensen om het leven, onder wie 196 Nederlanders en dat was sowieso niet nodig geweest ( zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van aankomende week ) .’Taxfree Shell Rutte 2, 3 heeft Rusland aansprakelijkheid gesteld, zo goed als zeker in opdracht van de CIA . Het laffe corrupte ‘Nep en Fop – Internationaal onderzoeksteam JIT’ is nog altijd bezig om alle bewijzen dat Rusland niet schuldig is in de Doofpot te doen verdwijnen, al wort dat steeds moeilijker. Vorig jaar onthulde het JIT met een heuse  ‘Riool-sensatie- Show’: ” Dood aan de Russen”  dat de raketinstallatie afkomstig was van het Russische leger. Hoe lang blijven de nabestaanden van de MH17 die leugens nog slikken van Rutte 3 en het ‘US -Corporate- crime -Media’ a la CNN en ‘Staats-NPO’ van ‘Pimp Frans Klein’ (Video)en de corrupte, bejaarde Gevestigde Orde Kranten en de CIA.