(van onze ‘GroenLinks Rechts -“Metoo’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het enige echte GroenLinks Kamerlid Zihni Özdil  is de Tweede Kamer uitgegooid op grond van onmin met GroenLinksRechts Boy van Klaver en CIA Trol Bram van Oijk. Hij  was het zat om de “Uncle Tom” uit te hangen voor Klaver en Van Oijk en vocht voor zijn beurt het ‘Maffia-Wurg-leenstelsel’ aan voor studenten uit de laagste klasse en laagste midden klasse. En omdat hij menigmaal zijn ongenoegen had geuit over de Mentor ( Pooier)van ‘Boy- Klaver’ de oude ‘CIA Trol Bram van Oijk’ zijn hysterischer aanvallen op de Russen en zijn ‘gekonten- lik’ van de ‘US-Taxfree –War Crime Killer-Elite Ambassadeur’ en oud NSB-er Hoekstra. Nu straft Van Oijk via zijn partijleider Puppet ‘Yes we can Boy- Klaver’ Özdil  daarvoor en schopt hem de Tweede Kamer uit en maakt hem ook nog uit voor ‘#Metoo- aanrander’.  En met een beetjes pech zit Özdil na zijn Luxe Wachtgeld eerdaags voor de rest van zijn leven in de ‘Honger-Bijstand’. Dan kunnen wij  Özdil wellicht na enige tijd aanschouwen als Labbekak die gedwongen als lantarenpaal op een hoek staat te niksen in Amsterdam  en/of  ‘s-nachts vakkenvullen in een Supermarkt als een onderbetaalde ‘Poolse Plof-kip’(Video). De Domkop had zijn zetel niet moeten inleveren en had zich bijv. aan moeten sluiten bij DENK die wel zo slim waren toen zij zich afscheidde van de PvdA Hoertjes om hun eigen partij te beginnen.

US-Killer-Elite -think tank’ goes big-game hunting for Russia just Like the NATO & ‘GroenLinks/CIA-Trol- Van Oijk’& ‘D66-DDR66- Sjoerdsma’.(Video)
De druppel voor de oude ‘CIA Trol Bram van Oijk’ was een interview waarin Özdil ervoor pleit het ‘Maffia-Wurg-leenstelsel’ niet langer te steunen. Zijn  ‘Judas-GroenLinksRechts –partijtje’ in verenging met de PvdA-Hoer ‘Hysterica Minister Bussemaker’ en de VVD ‘Godfather Rutte’ hadden er vier jaar geleden voor gezorgd dat studenten uit de laagste en lage middenklasse hun basisbeurs moesten inruilen voor een ‘Maffia-Wurg-lening’ maar ‘Boy Klaver’ en zijn ‘Bos Van Oijk’ waren daar niet voor. Het interview was niet afgestemd met Puppet Yes we Can Boy Klaver de ‘CIA Trol Bram van Oijk’ de echt Boss van GroenLinks Rechts. Het leidde tot een ’vertrouwensbreuk’, zegt Özdil in een verklaring.

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren(Video) ’
Als grote domoor zegt Özdil trots te zijn op wat hij afgelopen twee jaar als Kamerlid (niet)heeft bereikt en ontkent ook maar een keer losse’ #Metoo- handjes’ te hebben gehad, Ik ben geen ‘#Metoo-Ten Broeke- VVD-er’ en/of  ‘Rent een Hoer -D66-er ‘(Video). „Een ‘Piek’ in zijn onderbroek  s dat voor GroenLinksRechts het ‘Maffia-Wurg-leenstelsel’ niet langer in steen gebeiteld is. Een dal is dat dat ook tot een vertrouwensbreuk heeft geleid tussen mij en onze Boss ‘Yes We can Boy Klaver’’ CIA Trol Van Oijk’ die hem nu ook nog beschuldigd dat hij losse ‘#Metoo-VVD- ten broeke ‘(Video) en ‘GroenLinksRecht- aanrander Peter Sonneveld- handjes’ heeft. Desondanks geeft de domoor zijn lucratieve ‘Graai & Naai-zetel’ terug aan GroenLinks Rechts . „Mijn zetel behoort toe aan de partij aan wie ik veel te danken heb als “Uncle Tom” en die geef ik dan ook terug, maar ik weiger de ‘GroenLinks-SUV Bakfiets’ terug te geven, die hou ik, want die heb ik echt nodig omdat ik in een grachtenpandje te Amsterdam woon van onze geweldige ( Deep-State-Treiter) -Burgemeester Halsema‘ en onze  ‘GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink(Video).”

‘Boy-Klaver’ maak zich schuldig aan projectie : Collega’s voelden zich niet veilig voor Zihni Özdil.

Groenlinks een Misdaadgroep ,die in de Mensenhandel zit maar pas op voor Willem Holleeder(Video).

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).

‘Boy-Klaver’ heeft inmiddels alle terughoudendheid en fatsoen laten varen en gooit met smerige laag bij de grondse roddels en verwijten op straat, die niet zouden misstaan  bij ‘RTL-Riool Boulevard’.’Er is geen sprake van een ’inhoudelijk meningsverschil met die smerige Handtastelijke import Nederlander’, zo schrijft hij in een roddel mail aan de walgelijke achterban. „We hebben lang geprobeerd met Zihni afspraken te maken over zijn functioneren als “Uncle Tom”. Maar hij bleef keer op keer afspraken schenden, hij leek wel een Russische Trol, schond de onderlinge ‘vertrouwelijkheden’ ( lees: Noord Koreaanse censuur), had een grote mond tegen onze Geestelijke vader Bram Van Oijk ,vertoonde ontoelaatbaar ‘#Metoo –Konte-bonk- gedrag’ waardoor collega’s zich niet meer veilig voelden. Deze week bleek dat Zihni heimelijk een intern gesprek met een vrouwelijk collega ( nee niet diegene die door #Metoo-Van Tongeren was aangerand) heeft opgenomen en daar heeft hij zich volgens ‘Boy-Klaver nadien’ op afgetrokken met perverse  medewerkers van (pedo)-ProDemos van ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ (Video) in de spelonken van het Binnenhof.”“Uncle Tom” Özdil moest vorige week woensdag op ‘Straf-gesprek’ komen bij Boy Klaver en Van Oijk.Daar zou hem zijn gevraagd om zich te voegen naar het partijstandpunt, wat dat ook zou zijn. De emoties zouden hoog zijn opgelopen omdat Özdil het Bral Konte-Bonk gesprek had proberen op te nemen, zo bevestigt hij aan de bejaarde GOED MENSEN –Vod-De Volkskrant. Zo vertelde hij er niets van te begrijpen dat hij zo op straat wordt gesmeten,terwijl de ‘Fake-Ontslagen’ #Metoo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ kon bij de perverse GroenLinksRechts Wethouder Van Tongeren(Video).


Later vertelde hij zijn vertrouwenspersoon in de fractie over het gesprek en poging dat op te nemen. Die heeft als een echte Judas zijn bekentenis door gefluisterd aan Boy-Klaver. Die had daarmee een aanleiding om van zijn “Uncle Tom”  die een mondige  ‘dissident’ was geworden af te komen en hem uit te maken voor een zieke ‘#Metoo–mannetje’.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door laffe&corrupte beveiliging’s Politie van de ‘VVD Yab-Yum Hennis’ ’& GroenLinks op de Dam Oekraïne referendum.