(door  tedsdam en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Super-Corrupt Trio Brinkman, De Graaf en Barth bespreekt “Lieg en Bedrieg Kabinet.
De oude CDA Rat -‘Zakkenvuller- Brinkman’ staat al jaren voor het plegen van o.a. Fraude&Witwassen op het “Elite-Gangster- Billboard”(Video)en hoort thuis in de cel .En als hij dood gaat in de Hel volgens zijn eigen geloof c.q. de Bijbel. De Opper ‘Nep en Fop Christen- CDA-Rat Brinkman’ heeft nog een Duivels afscheid ‘s cadeau voor zijn Bazen de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters‘ voordat hij oprot uit de corrupte 1e kamer: “Sociale zekerheid moet ( nog meer) fors worden versoberd ( voor de labbekakken)”.

De enige echte misdaadjournalist Gideon Levy ontmaskert “Elco Brinkman misdaadgroep”.
De  reeds onmenselijke-( geen)- sociale zekerheid met zijn huidige ‘honger- uitkeringen’ moet nog meer fors versoberd worden. Daarvoor pleit de extreem corrupte CDA-Rat-fractieleider in de Eerste Kamer Elco Brinkman in de politieke podcast On-Betrouwbare-Duivelse-Bronnen. „Er was aanleiding om uit het oogpunt van ‘Nep en Fop-barmhartigheid ‘of armoede maatregelen te treffen voor mensen Labbekakken die niet helemaal mee kunnen komen die compleet kaal zijn geroofd door ons Fascistisch Kapitalistisch systeem. Je moet zo’n systeem van tijd tot tijd tegen het( Duivelse) licht houden”,aldus de oude ‘CDA-Rat Brinkman’.


Volgens ‘Snake in Suit  Brinkman’ zijn de maatschappelijke omstandigheden veranderd er sterven inmiddels 17 miljoen arme kinderen per jaar van de honger en dat kan beste een beetje meer : „Er zijn meer gedwongen tweeverdieners die zich te pletter werken als de moderne Slaven van het Groot Kapitaal , meer Poolse Plofkippen,we leven internationaler waar lonen gelden van 1 dollar per uur en we worden ouder al sterven de labbekakken 11 jaar eerder dan wij, maar dat is niet genoeg die kunnen best wat eerder dood gaan en naar de Hemel. Je moet naar de ‘honger-AOW’, de peperdure kinderopvang, de  onbetaalbare ziektewet of wat dan ook nog meer durven af te breken, Praise the Lord. We hebben als burgers en gebruikers moeite om afstand te nemen van het bestaande, maar het reeds onmenselijke systeem dat  topzwaar is geworden en dan heb ik het er niet over dat mijn bazen de ‘Taxfree-Elite-Gangster -Toplaag’ met mijn Taxfree-King Willem en zijn Parasieten familie, die inmiddels meer verdienen( lees: roven van het Volk) dan de overige 90% van de bevolking , Praise Lord .

Stem van de straat-Amsterdam-Noir- Salto Tv(Video): ex CDA Minister Jan Kees de Jager de Crime King van ‘Misdaadcentrum –Binnenhof’ & ‘Elite-Kinderlokkers.

Studentenprotest tegen ‘Woeker- renteverhoging’ van Rutte en zijn loopjongen de ‘Apen Martelaar- D66 Minister Van Engelshove’(Video). Brinkman: “die studente  en Apen moeten zich niet aanstellen”

Democratie ondermijnend: ‘Duivelse Buma’ wordt niet gekozen ‘Feodaal-Burgemeester’ van Leeuwarden(Video).

Democratie ondermijnend en door ons al voorspeld: ‘Strijkstok-Renovatie- Binnenhof-De Jager’ aka de “dief van 72 miljoen” valt miljoenen duurder uit(Video).

Veel ergernis is er bij de corrupte CDA’er over het ‘Bral- debat’ over de miljoenen verslinden ‘Strijkstok-renovatie’ van het” Misdaadcentrum Het Binnenhof”: „Dat we daar eens een keer een flinke schep geld tegenaan gooien en blijven er zoals gebruikelijk wat miljoenen aan de strijkstok hangen in dit geval  bij mijn partijgenoot ex CDA Minister de Bolle  Duivelse Dunne ‘Konte-Bonk- Gay-Guy – de Jager’ zodat het niet slechts één kabinetsperiode meegaat, maar een aantal decennia, dat is zo gek nog niet voor onze vrienden bij ‘(Pedo)- ProDemos op het Binnenhof van mijn zeer gewaardeerde  VVD-college ‘(Rose-Pedo)-Ed Nijpels Video) . Vergeet niet: alle grote ‘Rat in pak-Strijkstok-projecten’ in de wereld die goed gebruikt en bezocht worden, brengen geld in het laatje van ons Ratten in pak.” ‘Psycho Brinkman’ neemt op 4 juni afscheid van de Eerste Kamer en gaat Duivels genieten o.a. in  het Pedo-Paradise- Cambodja(Video van de miljoenen die hij binnen heeft geharkt over de rug van het Volk. In de jaren ’90 was hij de gedroomde Duivelse  opvolger van corrupte minister-president Ruud Lubbers, gereed om het premierschap over te nemen. Maar hij werd door Lubbers bekritiseerd dat hij toen al een Rat in pak was en het CDA leidde een recordverlies van 20 zetels en belandde in de oppositie van het kabinet Paars I. Recentelijk verloor het CDA ook bij de ‘Nep en Fop EU Parlement’ verkiezingen, nog wel aan de PvdA -‘EU-Zakkenvuller- MH17- Huil -Komediant Timmermans’(Video).