(Van onze ‘PvdA- Untergang Ping Pong- wir sin wirde Da- redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisterenavond is de EU& Democratie  in Nederland definitief failliet gegaan. De PvdA-(hoertjes) lijkt intussen niet langer meer besmet door de pijnlijke misdadig regeringsdeelname aan ‘Taxfree-Shell-Rutte II’. GroenLinksRechts oogt al weer over zijn (Yes we can Boy Klaver)-  hoogtepunt heen als toevluchtsoord voor de ‘linkse’ kiezer kopt het  ‘oude mannen- NSB- Vod- De Telegraaf ‘. Ondanks dat de ‘Staats- NPO’ van ‘Pimp Frans Klein‘ de dag voor de ‘Nep en Fop-Verkiezingen’ een  ‘Grachtengordel- Riool-Show’ met  ‘Ratje-Jaknikker-Pauw met  in de hoofdrollen de rechtse ‘Boys Baudet & Rutte’(Video) is slechts grof weg 30% van de Kiezers gaan stemmen met als ‘grote’ winnaar de ‘PvdA- EU-Huil Komediant –Timmermans’ ,die jaarlijks als ‘EU- Zakkenvuller- ‘socialistisch’  580 duizend euro ex onkosten vergoeding 200 duizend euro per jaar vangt. Een van de  feitelijk meest walgelijke beroep ‘s ‘Rat in pak- politicus’(Video) die nog vrij  rond loopt, maar thuis hoort in de cel net als Rutte( ook gisteren een ‘winnaar’) .

Democratie is een Farce:Noam Chomsky Requiem For The American Dream& the EU are a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%(Video).

‘Horror-Show-PvdA-Asscher-propaganda-Time’: ‘MH17-Huilkomediant –Timmermans’ redt EU bij Buitenhof en dood aan ‘Boy Baudet’(Video).

ABN AMRO-Top-Bankier Gangster Dijkhuizen’ zet Hans Spekman in bij het ‘Nep& Fop Jeugdeducatiefonds’ om ‘kinderen’ van de armoe te ‘redden’ die Spekman & ABN-AMRO zelf hebben veroorzaakt(Video).

D66 EU-Mega-Dief- Sophie in ’t Veld’ had het hoogste woord bij het grote Europese Lijstrekkers ‘Bral-Leugen-debat’ van Nieuwsuur/NPO(Video).

Het voor het merendeel corrupte ‘Bral- EU-parlement’  kost  jaarlijkse zo’n 2 miljard euro en het is een groot Graai& Naai feest . Het zetelt in Straatsburg en Brussel. En waarom ook niet.  Wie een zetel krijgt is voor de rest van zijn leven Buiten Zorg!  Er zijn 751 Graai&Naai-zetels te verdelen, naar het aantal inwoners per land. Voor Nederland zijn het er 26. De Staats-NOS en de corrupte ‘ Pro-Eu Gevestigde Orde -partijtje’ GroenLinks Rechts, D66DDR66, de PvdA-hoertjes ,de ‘Nep en Fop- Christen- CDA,’  de ‘CU- Incest –Bijbelbelt’ en de ‘VVD-misdaadgroep’ waren gisteren laaiend enthousiast over de opkomst en uitslag. Grofweg geeft gisteren 70 procent van de Kiezers niet gestemd. De opkomst van de Kiezers was tussen de 30 en 34 procent volgens de verschillende pijlers (zie SaltoTV . M.a.w. 70 procent heeft gisteren laten weten zijn vertrouwen compleet te hebben verloren in het corrupte  EU-Parlement en de Democratie. En als gisteren de  eis van  het Raadgevende Referendum van kracht was geweest dat tenminste 35 procent van de Bevolking moet stemmen was de uitslag ongeldig. Want die ondergrens heeft de EU Parlement’s verkiezingen niet gehaald. Daar horen wij de MSM en de corrupte Pro -EU -Partijtjes’ en Timmermans gisteren ff niet over. In het algemeen en los van wie gewonnen of verloren heeft was gisteren feitelijk een ‘Inkt-Zwarte- dag’ voor de EU en de Democratie. Die bestaat dus feitelijk niet. Want wie vertegenwoordigen al die partijtjes nou? Ze vertegenwoordigden dus met zijn alle 30 procent van de ‘beroeps’ Kiezers. De grootse meerderheid 70 procent vertegenwoordigden zij dus niet? En dat is het Inktzwarte -‘PvdA Timmermans- Effect'(Video)!  De PvdA-hoertjes  zijn gisteren de grootste  Nederlandse EU partij geworden door 2 zetels te winnen en van 3 naar 5 zetels te  gaan. Die vertegenwoordigen dus nog geen 2 procent van de Nederlandse Kiezer. Met dat  ‘Inktzwarte- resultaat ‘ stonden de ‘PvdA-hoertjes’ gisteren met hun NSB-Voorman’ de ‘Ping Ping Koning Asscher’  te juichen als of ze de Staatsloterij hadden gewonnen. De meest walgelijke en corrupte man van deze Verkiezingen de ‘PvdA-MH17-Huil- komediant -Timmermans’ gaf gisteren bijna licht met een glas peperdure champagne in zijn kleine kleffe ‘Graai-handjes’ in Barcelona, toen hij door de ‘Staat-NPO’ werd gefeliciteerd in met deze volgens de Staat-NPO ‘Mega-overwinning.

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door laffe&corrupte beveiliging’s Politie van de ‘VVD Yab-Yum Hennis’ ’& GroenLinksRechts op de Dam Oekraïne referendum.