( Door de’ bejaarde- mannen  NSB-Telegraaf‘en bewerkt door onze waarheidscommissie )

AMSTERDAM –NOIR-Media Coup op ‘anti- EU- partijen :Vlak voor de EU Parlement Verkiezen: Rutte: Pas op voor de Russen en hun agenten Baudet&Wilders(Video).
‘Riool Show Time-Boy’s Spektakel’ op de late woensdagavond voor de bejaarde ‘Grachtengordel- kijkers’ bij de ‘Subsidie -Miljonair- Jaknikker & Ratje- Boy Pauw’ van de Staats-NPO ‘Pimp Frans Klein’ ( zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv van deze week). In een  gênante  ‘Boy’s- bral-debat’ met geen hoogte- en heel veel dieptepunten kruisten de Boy’s Rutte (VVD-misdaadgroep ) en Baudet (FvD Dobberneger partij ) de degens  onder ‘Riool-Showbizz- begeleiding’ van ‘Boy Pauw’ om de strijd om de eerste plaats bij de Europese ‘Nep en Fop verkiezingen’. Wie van te voren heeft bepaald dat één van die Boy’s partijen op de eerste plaats zal gaan eindigen  is ons een raadsel. Misschien Jomanda? Wat we wel weten is dat van te voren was afgesproken dat ‘Boy Baudet’ niet mocht brallen  over de pas afgetreden ‘Mega –Fraudeur- Boy- Harbers'(Video) en al die andere altijd liegende ‘VVD -Oplichter& Witwassers’ die ook moesten aftreden. ‘Boy Rutte’ op zijn beurt mocht niet brallen over het feit dat het Forum van (geen) Democratie voor miljoenen stiekem wordt gesponsord  door ‘Uber-misdaadgroep’ van de ‘Top VVD-Gangsterin Nelly Kroes’ en een Dobberneger partij is. Ook mocht er niet worden gebrald worden van Boy Pauw over het Studentenprotest tegen ‘Woeker- renteverhoging’ van Rutte en zijn loopjongen de ‘Apen Martelaar- D66 Minister Van Engelshoven’(Video).

“Ik denk niet dat er ontzettend veel op het spel staat”, bralde ‘Boy-Baude’t aan het begin van het bral&lieg-debat. ‘Boy- Rutte’ vond van wel en waarschuwde dat Boy-Baudet met coalities in Europa het continent ’uit elkaar zal scheuren’. „Mensen moeten (niet) weten waar ze op stemmen”, aldus Boy-Rutte.

‘Graai en Naai- EU-Baantje en de  ‘Ping Pong Democratie’ :

Mad Dog Trump’ tweets World War 3 – Rutte: Pas op voor de Russen& Wilders& Baudet en Stem op mij(Video).
Boy-Baudet suggereerde op zijn beurt dat Boy-Rutte focus op Forum is ingegeven omdat hij een baantje in Brussel wil bemachtigen. Dat bralde Boy- Rutte tegen: hij wil ’alleen al blijven’ om te voorkomen dat Forum in Nederland verder groeit. Daar moest de FvD-Boy’s-leider dan wel weer om lachen, net als het publiek.De eerdere uitspraak van Boy-Baudet dat ’wir haben es nicht gewusst’ hem niet aan de Tweede Wereldoorlog deed denken, noemde Boy-Rutte ’gepruts’ dat niet bij de grootste misdaadpartij van “Taxfree-Banana-Fraude Nederland  van Rutte&CO zou passen. „Niet chique”, vond de minister-president.  VVD Godfather.’Boy Baudet’ hekelde juist de ’gespeelde morele verontwaardiging over de toon van het ‘Boy’s bral-debat’, zonder dat de problemen benoemd en aangepakt worden. De aanwezige Forum-schare vond het fantastisch.Bekende ‘Bral-standpunten werden uitgesproken. Boy-Baudet wil uit de euro, Boy-Rutte bralde dat er dan veel Slaven- Honger-banen in gevaar zijn, maar gaf wel toe dat Italië en Griekenland nooit tot de eurozone hadden moeten toetreden.De VVD- Boy Rutte opende vervolgens de aanval op ‘Boy-Baudet’ vanwege zijn ’naïeve’ geflirt met het Rusland van president Poetin, waarmee hij ’de Europese eenheid’ zou verzwakken. ‘Boy Rutte zweeg hier even voor het gemak dat 50 miljoen EU Burgers Labbekakken waarvan 3 miljoen  in Nederland al decennia lang onder de armoedegrens moet zien te overleven en zijn onderdanig ‘Konten-kussen’van ‘Mad Dog Trump’.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Dreiging tegen ‘Boy Rutte’ en zijn bazen ‘Taxfree- King Willem en de Taxfree’-Shell- Multi Nationals.
‘Boy-Baudet’ erkende dat er dreiging is in de internationale politiek, maar dat er tegelijkertijd ’geen vrienden, maar ook geen vijanden zijn, maar belangen’. „Door de ‘EU&US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite- sancties’ lopen we miljarden mis. Het is onverstandige Nazipolitiek”, hekelde de FvD-voorman.Rutte: „In de internationale pluk de massa kaal politiek wordt niet geknikkerd. Poetin zal ons verder uit elkaar proberen te drijven en u draagt daar aan bij, Heil Trump &NATO.” Napoleon, Hitler en oud- Europees president Herman van Rompuy en de ‘PvdA-MH17 Huil-Komediant- Timmermans’ werden door ‘Boy-Baudet’ op een lijn gezet als ’Europese machtswellustelingen’. Daar moest een flink deel van het publiek niets van hebben. „Hier komt de aap uit de mouw. U bent een Rusland-knuffelaar”, kopte Boy-Rutte in. Boy-Pauw kinkte op dat moment heftig Ja

De rechtse  Boys; Baudet &Rutte  bralde en logen over de euro, migratie, een eventuele Nexit en niet hun persoonlijk Kontebonk- leven.
Naast stellingen over ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen migratie’ en Europa was er ook ruimte voor onderlinge, persoonlijke vragen.‘Boy Rutte’ wilde van ‘Boy-Baudet’ weten hoe hij tegen leiderschap aankijkt. Daar moest Boy-Baudet even over nadenken. „Leuke vraag”, antwoordde hij. „Leiderschap is ook tegen de stroom in te gaan, omdat je weet dat dat het juiste is wat je doet. Dat mis ik bij u. Ik zie in u meer een Puppet  van mijn Fascistische Groot Kapitaal dan een leider.”Het Riool-Showbizz -dieptepunt van de ‘Bral-avond’ ontstond toen ‘Boy-Baudet’ informeerde wanneer ‘Boy-Rutte’ voor het laatste had gehuild in zijn persoonlijk  ‘Konte-bonk-leven’, kennelijk suggererend dat de ‘VVD-Godfather’ weinig emotie kent als hij systematisch jaar in jaar uit het Volk besteelt  . „Toen ik mijn zus verloor. Vier jaar geleden”, antwoordde Boy-Rutte. „Gecondoleerd”, bralde Boy-Baudet.

(advertentie)VVD&D66 sluiten zich aan bij  ‘beweging-Boy Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’(Video).

Pijnlijke Boy’s  stilte’: Hadden zij en Pauw pijn in hun gat?Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).

Een ongemakkelijke, pijnlijke Boy’s stilte volgde.De confrontatie was een initiatief van de ‘VVD-misdaadgroep’, die sinds de Statenverkiezingen van afgelopen maart haar status als grootste misdaadpartij van Nederland aan Forum voor (geen) Democratie moet gunnen. Volgens Boy-Rutte was het nodig om een-op-een met Boy-Baudet te Bral-debatteren om herhaling bij de Europese verkiezingen te voorkomen. Daar zou namelijk een verkeerd signaal aan Europa van uitgaan.Andere partijen hadden forse kritiek op de  Boys’-tweestrijd, omdat ze niet mee mochten doen en omdat beide heren geen Europees lijsttrekker zijn. GroenLinksRechts , PvdA-Hoertjes en SP hadden reclamezendtijd ingekocht voor het Bral-programma om de bejaarde Grachtengordel kijker te verleiden.In de ‘Nep en fop-polls’ ligt de ‘VVD-misdaadgroep’ op kop. Bij peilingbureau Ipsos delen de Nazi-Neo-liberalen de eerste plek met Forum voor (geen) Democratie, bij Kantar zijn het de PvdA-hoertjes die met de ‘VVD-misdaadgroep’ om de top strijdt. De ‘Nep en Fop Christen  CDA’,D66 DDR6 en PVV van de grote Blonde Leider Wilders  zouden flink verliezen.

Opmerking: Stemadvies voor de EU Parlement Verkiezingen:Stem op de SP en/of de Partij van de Dieren en stop o.a  de‘Martel- Mega-Varkenshouderij’  van Minister Schouten en ‘Martel -Aapjes- centrum'(Video) van DDR Minister Engleshove en uitbuiting van de arbeiders als (Poolse)-Plofkippen-Slaven(Video).