( van onze wordt Wakker redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Democratie ondermijnend gedrag:Duivelse ‘CDA-Censuur Lord-Buma’ start ‘afleiding ‘s- Mussolini- Offensief’ tegen ’Volkse-maffia-Kruimel-praktijken’, maar niet tegen zijn Ratten in pak(Video).

Democratie ondermijnend:Met het vertrek van de corrupte  Nep en Fop Christen’- CDA Fractie Voorzitter  Buma uit de Tweede Kamer is de tweede ‘Geestelijke-( gestoorde)-Vader’ van het regime ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ verdwenen . De Duivelse Buma wordt middels het extreem corrupte ‘Banencarrousel  der Ratten in pak’ de niet gekozen Burgemeester van Leeuwarden als beloning voor zijn misdaden tegen het Volk. Maar als de Rule of Law van kracht zou zijn in Nederland(Video) zat hij nu in de cel! Voor hem ging de  D66 ‘DDR66-Fractie Voorzitter’ de ‘Elite-Schandknaap–Penthouse –Pechthold’(Video) als een Dief in de nacht de Tweede Kamer uit. Deze   ‘Rent a D66 Hoer- Pechthold’ is op dit moment nog een te hete aardappel om aan een ‘Graai&Naai Burgemeesterschap’  te helpen dus zit hij nu nog  in het ‘Luxe –Rat in pak-Wachtgeld ‘(Video). Het moge duidelijk zijn dat deze ‘D66-psychopaat’ ook thuis hoort in de cel.

Duivelse Vertrouwensband: Michael Hudsun: Jezus is vermoord omdat hij een Socialist is, die tegen het Massa Moordende Neo Liberalisme was. Wat nu Segers & Buma?(Video).

Volgens de corrupte  VVD- PremierGodfather Rutte mag Leeuwarden ‘in zijn handen knijpen’ met zijn loopjongen Buma. Hij noemt de CDA’ér een ‘steunpilaar van Taxfree-Shell en Taxfree-King Willem ’ voor zijn pluk de massa kaal kabinet met wie hij een Duivelse vertrouwensband heeft opgebouwd. ChristenUnie-Incest Bijbelbelt Boss -fractievoorzitter Gert-Jan Segers aka “de Beschermheer van de ‘Martel- BIO -Industrie’ ” (Video) karakteriseert Buma als een “man van humor de Duivel  en met een groot verantwoordelijkheidsbesef voor de Taxfree-Ultra-Rijken ”, die hij zal gaan missen.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

De Buma’s een Fries  ‘Feodaal-Monster-burgemeestersgeslacht’.

 

Sybrand van Haersma Buma (53) komt uit een Fries ‘Feodaal- Monster-burgemeestersgeslacht’. Zijn  Duivelse vader was burgemeester in Workum en Sneek en zijn Duivelse grootvader in Stavoren en Wymbritseradeel en hebben een waar schrik bewind gevoerd tegen de straat arme bevolking en waren corrupt tot op het bot. In een eerste reactie bralt Buma dat hij ‘vereerd  is dat hij in de (Duivelse)-voetsporen mag treden van zijn(Feodale)- Familie Burgemeestersgeslacht, het heeft onze familie geen windeieren gelegd ,hahahahaha ’ en dat hij zich als ‘geboren en getogen Feodale  Fries’ zich thuis voelt in de slangenkuil  Den Haag en Leeuwarden en dat hij God de Duivel op zijn knieën  dankt voor deze ‘Mooie- Rutte Doeners- Baan’. De Staats- NPO van ‘Witwasser &Fraudeur -Pimp Frans Klein’(Video) maakte zijn meer dan 1 miljard subsidie  van het regime  ‘Taxfree-Shell Rutte’ meer dan waar ,want die maakte ter eren van de Duivelse Buma zijn niet gekozen benoeming tot Burgemeester van Leeuwarden een historisch hommage aan de Feodale  Familie Buma die  sinds 100 jaar maar liefst 11  fantastische Fascistische &Racistische ‘goede  menswaardig Burgemeester heeft geleverd in Friesland’ volgens de NPO. Aanvankelijk waren de Buma’s onmenselijke   Feodale Grootgrondbezitters en gewetenloze  Kooplieden die o.a. zaten in de ‘VOC Slavenhandel&Opium handel’. De gewone straat arme Friezen en Slaven dachten dat  de Buma’s Duivels waren:

Opmerking: Stemadvies voor de EU Parlement Verkiezingen: Stem op de SP en/of de Partij van de Dieren en stop o.a  de‘Martel- Mega-Varkenshouderij’ en Martel Aapjes centrum(Video).