(Door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Beramen Ridouan Taghi & Holleeder een Moord op ‘Judas-Peter R. de Vries’ of is het weer een’ Riool-publiciteit- Stunt’. Wilders heeft Leedvermaak(Video).

Politie- informant &Junkie &Hoerenloper Peter R. de Vries’ heeft nu compleet zijn verstand verloren na zijn geflopte SBS-programma ” De (Judas)- Raadkamer” en dat er recentelijk een artikel in Nieuwe Revu stond dat nagenoeg heel Nederland kotsmisselijk van hem wordt vandaar dat hij nu me zijn ‘Fantasy- Dodenlijst’ komt in de hoop om weer wat ‘SBS-Tokkie-sympathie’ terug te krijgen.

Junkie-Politie-informant Peter R. de Vries’ weer compleet uit zijn plaat(Video):’ BN-Hoertjes-ruzie’ in ‘Riool-BLVD’

 

Geert wilders laat niets van zich horen toen volgens Peter R. de Vries de Hollandse Amsterdammer Willem Holleeder hem wilde laten vermoorden uit de zwaar beveiligde gevangenis EBI ( is feitelijk onmogelijk).Maar nu de Marokkaanse Taghi wederom volgens Peter R. de Vries zelf hem wil laten vermoorden heeft Geert Wilders Leedvermaak. Ondanks dat Peter R. de Vries Wilders vele malen heeft neergezet als racist, ‘PVV- Tokkie’ en een groter gevaar dan Willem Holleeder, liet Wilders nu weten mee te voelen met Peter(Kuch,kuch).Volgens de zelf verklaarde Held Peter R. de Vries heeft hij ook nog een kogel in zijn hoofd (kuch) en dat verzinnen wij niet, google maar.

Update: Een dag nadat ‘Junkie- Peter R. de Vries’ zichzelf op de Dodenlijst van Taghi had gezet, heeft hij zich de volgende dag middels een ‘Nep&Fep-brief’ er weer zelf van afgehaald als primeur bij ‘RTL- Riool boulevard’. De Riool-Boulevard journalisten roddelaars kondigde dit nog nooit vertoonde circus aan met de mededeling dat hun Held Peter zelf had gesproken met Taghi( die justitie al meer dan een jaar zoekt en een beloning van 100.000,- heeft uitgeloogd voor elke informatie ter zake Taghi). Waarop De Vries antwoorden Tahi niet te hebben gesproken, maar dat mocht de ‘Lieg&Bedrieg-Kijkcijfers-Sensatie’ niet bederven aan de ‘Roddel-infantiele-Tafel’ van ‘RTL-Riool -Boulevard ‘. Ze deden samen met de Vries allemaal net alsof ze senile en stapelgek zijn. Dat laatste kon wel eens het enige zijn wat waar is van dit zoveelste ‘leugen-verhaal’ van De Vries. De Vries is kennelijk zo seniel en doorgesnoven dat hij ook nog denkt dat de mensen geloven dat Taghi hem een brief stuurt waarin hij verklaard een groot bewonderaar te zijn  van De Vries (dan is hij nog de enige Nederlander die hem bewondert)en hem overlaad met complimenten. In een taal gebruik waar ieder van kan afleiden dat die ‘Kul-brief’ geschreven is door Peter zijn zoon ‘Domme Royce’. Oordeelt u zelf: