( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda (Video) redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ Prijst ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in(Video).
Gisteravond was het ‘Grande Bral- & Leugen-Debat’ bij de Staats- Nieuwsuur gepresteneerd door o.a. de laffe en corrupte ‘Nep en Fop journaliste Mariëlle Tweebeeke’.  De ‘dr. Goebbels-insteek’ van Nieuwsuur was uiteraard  leve de ‘Taxfree -EU-Killer-Elite’ met Puppets Hans van Baalen, Sophie in ’t Veld,Frans Timmermans en GroenLinks. Dat Nieuwsuur van de ‘Staats-NPO’ met  Witwasser& Fraudeur -Pimp  Frans Klein (Video) als boss op zich Sophie in ’t Veld, de Hoer van de EU Babylon had uitgenodigd zegt al genoeg. De Staats-NPO en Nieuwsuur zijn schaamteloos en corrupt tot op het bot.

VVD&D66-misdaadgroepjes’ sluiten zich aan bij de duistere Meedogenloze ‘beweging-Boy Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’(Video)werd niet bij Nieuwsuur vermeld .
Had Nieuwsuur enig fatsoen en maatschappelijke verantwoording gehad dan hadden zijn D66 ‘DDR66 EU- Fractievoorzitter Sophie in ‘t Veld niet uitgenodigd, omdat kort geleden bekend is geworden dat zijn  450,000,- euro Taxfree van de EU( het Volk dus)heeft gestolen. Of op zijn minst melding had gedaan van het voorgaande schokkende feit, maar dat heeft de laffe en corrupte Mariëlle Tweebeeke ook niet gedaan. En het verzwijgen van belangrijke feiten van Algemeen belang is ook een vorm van Fake News. De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV daar in tegen heeft gisteravond  in zijn TV-uitzending wel melding gemaakt van dat feit. Maar goed de Stem van de Straat krijgt 0,00 subsidie en gaat eerdaags op Zwart als het aan GroenLinksRechts ligt en de ‘Staats-NPO’ vangt meer dan een miljard subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell-Rutte’.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Enkele punten die Nieuwsuur wel inbracht:Slaven Arbeidsmigratie is Oké : Grootste ‘Apencentrum’ ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen(Video)

Fake-SS- News’:The Russians are coming for the Corrupt European elections! Just don’t ask the Corporate crime MSM& State NPO for proof(Video).

‘Psychopaat Wiersma van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’Video).

Wat u gisteren niet zag bij de NPO: Tear gas, water cannons, clashes at week 26 of Yellow Vest protests tegen ‘Boy Macron’(Video)

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).


Driehonderd miljoen Europeanen mogen overal in Europa leven, wonen en hun geld verdienen(kuch). Het is de ongelijkheid’s basis van de ‘Europese economische-( Rat in pak)-samenwerking(Video)‘(Kuch). Nieuwsuur ‘vergeet’ even bij dat voorgaande  punt dat 50 miljoen EU-Burgers, waarvan 3 miljoen Nederlanders al jaren lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven. En Nederland de Slavenhouders a La Otto Work Force ‘Bloed-Winst-baat’ hebben bij goedkopere Europese arbeidskrachtenSlaven uit het straatarme en eveneens corrupte Zuid- en Oost-Europa.

Fake News-CNN’ Falsely Claims ‘CIA Puppet Guaido’ Elected President: NPO& ‘D66 -‘EU-Hoer’- Sophie in ’t Veld’ in de War(Video).

Maar juist dat leidt nu tot groeiende zorgen bij het kaal geplukte Volk in NL en de EU, maar niet bij Van Baalen, Sophie in ’t Veld, Timmermans en GroenLinksRechts van ‘Yes we van Boy Klaver’ en de ‘Treiter- Burgemeester- “Deep State”-Halsema(Video) van het onleefbare  ‘D66-Yuppie&PvdA-hoertjes-Amsterdam'(Video) en uiteraard Nieuwsuur. Staan onze grenzen te wijd open voor arbeids Slaven-krachten uit andere arme Europese landen? Het antwoord is Ja. Of moeten ‘we’ het juist nog makkelijker maken om in heel Europa te werken als Slaven van het ‘Fascistische- Groot Kapitaal ‘ en honger- WW-uitkeringen mee te kunnen nemen naar het straat arme en extreem corrupte EU-thuisland?

Labbekak-alert’ van afgelopen maand op Twitter:200.000 Labbekakken met spoed gevraagd door o.a. D66 DRR66-‘Freakje Rob Jetten’. !(Video).

De ‘PvdA-Hoer & EU-Huil Komediant- MH17- Zakkenvuller-Timmermans’(Video) is tegen het “herstellen van de nationale grenzen en voor de moderne  ‘Slaven- houders’ en uiteraard de ‘Elite- Rat in pak Corruptie’  “(en dat is logisch wat hij is zelf samen met Sophie in t Veld en de ‘VVD Neonazi Hans van Baalen’ een ‘Super Rat in pak’(Video)).  “Daar help je niemand mee en het kan niet meer in onze  geglobaliseerde – Slavenhandel- wereld van onze geweldige en beschaafde  Westerse Leider (Mad Dog)- Trump.” Hij pleit er juist voor om in te zetten op hogere lonen liegt hij, want zijn partij en D66 DDR66, VVD-misdaadgroep en GroenLinksRechts en de ‘Nep en Fop Christen CDA’  zijn al jaren medeplichtig aan de misdadige afbraak van de Sociale Welvaart Staat en het korten op de ‘Labbekakken-lonen’ en de Honger-uitkeringen &pensioenen en medische betaalbare zorg, enz, enz.

Opmerking: Stemadvies : Stem op de SP en/of de Partij van de Dieren.