( van onze  Wie Moord en neukt privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR Gaat Peter R de Vries zijn voormalige Katvanger  Martin Kok achterna. Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ m.b.t hun ‘Katvanger & tweevoudige Moordenaar Martin Kok’(Video).
Als gevolg van een aantal walgelijke leugen uitspraken over voortvluchtige vermeende Top Volks-crimineel Ridouan Taghi zou de ‘Politie-informant Peter R. de Vries ‘op de dodenlijst (Lynch)-Kijkcijferlijst staan. Dat beweerd  loog De Vries kort geleden ook al over Willem Holleeder, die ging hem ook al vermoorden.

Al is de ‘Peter R.kogel leugen’ nog zo snel de ‘Amsterdam- Noir- waarheid’ achterhaald hem wel.
Extreem lage kijkcijfers van ‘Internet-Pestshow-Pijp Meisje Chantal'( schokkende Video)  dwingen Peter R. de Vries om de kogel weer van stal te halen uit zijn hoofd. Nu heeft Peter R. de kogel uit zijn hoofd aan hemzelf op laten sturen mogelijk door één van zijn ‘Judas-Junkie’ medewerkers Patrick van der Eem of Ron Ostrowski.  Peter R. zelf beweert dat Willem Holleeder er achter zit. En deze kogel uit de EBI via Holleeder zijn dokter ‘homo relatie’ aan hem heeft opgestuurd. Peter R. hoopt dat hiermee weer de kogel door de lage ‘Kijkcijfer-Kerk’ is. En er weer meer bejaarde’ SBS-domoren’ naar zijn ranzige sensatie Pest ‘Pijp-Internet-Show’ gaan staren.
Eerder gepubliceerd 2013  ‘Held Peter R’. de Vries dapper geboren in zijn wildste natte-fantasieën. 

Exclusief: Nooit eerder vertoonde röntgenfoto kogel in het hoofd Peter R. de Vries.
Volgens de misdaadverslaggever ‘Politie-informant & Maffiajournalist & Hoerenloper- Junkie- Peter R. de Vries’ heeft Taghi ook al  opdracht gegeven om hem te liquideren (kuch,kuch) net als Holleeder(niet) heeft gedaan(kuch,kuch). Dat laat hij weten in een ‘Bral-gesprek’ met ‘corporate crime -Fake News-nieuwssite- Nu.nl’.

‘Junkie-Politie-informant Peter R. de Vries’ weer compleet uit zijn plaat:’ BN-Hoertjes-ruzie’ in ‘Riool-BLVD(Video)

Een aantal weken geleden heeft de corrupte en altijd liegende De Vries van zijn stiekeme bazen het Openbaar Ministerie ( OM-Neuk-Pedo-OM-Van Nimwegen(Video)) te horen gekregen dat Taghi een huurmoordenaar betaald heeft om hem van het leven te beroven(kuch, kuch). Aan NU.nl vertelt liegt hij: ‘Ik kan nu niet anders dan dit in de ‘Riool-publiciteit brengen’, snif, snif. Als jij van plan bent een bank te beroven en je hoort op de radio dat de bank van het plan weet, zul je je ook bedenken‘, bralt  de altijd liegende Politie Informant met zijn kort geleden zwaar geflopte TV programma de ‘SBS-(Judas)-Raadkamer'(Video) van  Drugslord&Media-Maffiaboss John de Mol  met als vaste ‘Riool-medewerkers’ van het corrupte gedeelte van de Gerechtelijke macht de ‘Killer Queen Rechter-Nienke de Waele’ en de ‘OvJ. Wouter Bos-altijd- trefzeker’ =( OvJ. Wouter Bos is ‘toevallig’ de corrupte  OvJ. die Wilders vervolgd).

De Vries hoopt door deze ‘Sensatie- informatie’ naar buiten te brengen dat de dreiging stukgemaakt wordt bralt hij, maar het zou ons niet verbazen dat hij met dit ‘Sensatie- Fake-News’ naar buiten toe komt omdat nagenoeg heel Nederland hem uitkotst en hoopt hij weer wat sympathie terug te krijgen. Hoe het ook zij,  de Grote Blonde Leider Wilders, die De Vries altijd voor het Grote Gevaar voor de Democratie en Racist, enz.  uitmaakt heeft leedvermaak. Toen De Vries volgens eigen zegge samen met de ‘Judas-Zussen Holleeder’ door Hollander Willem Holleeder zou worden vermoord hebben wij Wilders niet gehoord, maar nu het een Marokkaan is die hem volgens eigen zegge wil vermoorden bied Wilders opeens zijn Aartsvijand De Vries hulp aan.

Resume:

De altijd liegende  Politie-informant &Maffiajournalist Peter R. de Vries mag God op zijn blote knieën danken dat hij nog zo lang geleefd heeft. Die Judas heeft zoveel mensen voor de ‘Sensatie-Kijkcijfers’ en bepaalde corrupte Justitie, al dan niet schuldig de Bak in geholpen en om er maar eentje te noemen  zijn vorige beschermheer Willem Holleeder verraadde aan justitie met mogelijke een levenslang vonnis aan zijn broek, etc. Daarnaast werkte de tweevoudig veroordeelde Moordenaar, de Vermoorde Martin Kok voor de lafaard & Junkie-Peter R. de Vries om bepaalde mensen voor bepaalde corrupte Justitie zwart te maken en rijp voor de cel en dat wist en weet iedereen die een beetje ingevoerd is in deze smerige ‘Judas-Peter R de Vries-materie’.