( van onze CDA&VVD-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRNPO van ‘Pooier Frans Klein’: “Terreur terug” ‘vergeet’ ‘Gladio-Prins Bernhard’ (Video).
De Doofpot Commissie Integriteit Publieke Omroep (CIPO) doet onderzoek naar de duistere en ronduit corrupte  gang van zaken rondom de criminele ‘Witwas&Fraude’ en ‘Pimp-nevenfunctie’ van Staats-NPO ‘Graai & Naai-directeur Frans Klein’. ‘Pimp Klein’ was tot 2016 tevens ‘Witwas & Fraude-bestuurder’ van het belasting ontduiking vehikel  Britse Bidrio Limited. Zelfs Volgens het ‘NATO- NRC’(Video)een criminele brievenbusfirma die gebruik maakt van een belastingparadijs. Het CIPO bevestigt tegenover HP/De Tijd dat nu een Nep en Fop-onderzoek wordt gedaan naar aanleiding van een serie artikelen van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en HP de Tijd en TV uitzendingen van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. Het beperkte Nep en Fop  onderzoek richt zich op de wijze van ‘melden’ van de criminele nevenfunctie van ‘Pimp Klein’ en de manier waarop de corrupte ‘blinde’ Raad van Bestuur van de Staats-NPO de melding heeft ‘getoetst‘ weg gepoetst in de Doofpot.

NPO & ex VARA Boss Pooier- Frans Klein’ ontdook straffeloos de belasting en licht de boel op met ‘Witwas & Fraude-Trustkantoor’(Video)
De altijd liegende ‘Pimp-Frans Klein’ is als de eveneens altijd liegende corrupte NPO-bestuurder verplicht om al zijn (misdadige) nevenfuncties te melden. De Staats-NPO verklaart echter nu dat hij in zijn ‘compliance-(leugen)-verklaring’ geen melding maakte van zijn  Witwas &Fraude- directiefunctie bij een belasting ontduiking- Britse brievenbusfirma. De brievenbusfirma is ‘eigenaar’Katvanger van twee ‘Nep en Fop-BV’s’ die Thaise restaurants  ‘(Pedo)-Bordelen’ uitbaten in Amsterdamse Wallen en de achterbuurt van Almere.Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 DDR66 Ollongren&lubach en PvdA-Hoer- Martijn van Dam.

VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreig met ‘NSB-overlopen’ naar ‘Media-Maffia-Boss John de Mol(Video)

Fake News-CNN’ Falsely Claims ‘CIA Puppet Guaido’ Elected President(Video): NPO& ‘D66 -‘EU-Hoer’- Sophie in ’t Veld’ in de War(Video).

De corrupte en ‘blinde’ Raad van Bestuur, bestaand uit  de altijd liegende Voorzitter Zakkenvuller Shula Rijxman en de eveneens altijd liegende walgelijke, gewetenloze Martijn van Dam (oud-Pycho-staatssecretaris van de BOI-Industite  & Martelaapjes centrum(Video) PvdA-hoertje), noemde de betrokkenheid van hun ‘Pimp Frans Klein’ bij de ‘Witwas & Fraude-brievenbusfirma’ in het buitenland een ‘fiscale constructie’ net zoals die door het ‘Taxfree-Koningshuis’ wordt misbruikt en daarmee een ‘Privé-Graai&Naai-zaak’. En dat zij ook graag Thaise eten op de Wallen en voor de ‘gezelligheid’ vaak hun Subsidie Miljonair ‘Pedo-#Metoo Mathijs van Nieuwkerk’ mee nemen, die grote liefhebber van Thais eten  jonge meisjes, niks mis nee.

‘Banencarrousel PvdA-Hoer- Martijn van Dam’: Alles onder controle met zoveelste brand in Varkens ‘Bio-Auschwitz-Industrie’(Video).
Ook die laffe en corrupte ‘Doofpot-beoordeling’ wordt nu dus door het CIPO onderzocht(kuch). Een woordvoerder van CIPO laat weten dat zowel naar ‘de melding’ (het niet melden, TFVD) als ‘de toetsing’ (de beoordeling door de corrupte en laffe  Raad van Bestuur van de melding, TFVD) onderzoek wordt ingesteld. Nou, dat onderzoek verdwijnt uiteraard ook weer in de Rat in pak  Doofpot(Video) van Banana-Fraude-NL van het regime ‘Taxfree-Shell-Rutte &Judas partijtjes CDA,D66 en CU'(Video).

En daar is Top VVD-er ‘Pedo-Nijpels’ weer: Voorzitter van ‘Pro-(pedo)-De Mos’& ‘dr. Goebbels-TROS/AVRO’& ‘Deurwaarders-Tuig’(Video).

Waarom financiert ‘Rutte&Co schijtfilms van het Kemna-Maffia-Kartel en ‘Schijt-Journalistieke-projecten’ van het corrupte Stimuleringsfonds(Video).


Daarmee zijn zowel  de NPO ‘Graai & Naai-directeur Pimp-Frans Klein’ als de corrupte Raad van Bestuur nu onderwerp van formeel Nep en Fop-integriteitsonderzoek door het CIPO, maar zou feitelijk door de FIOD en/of Justitie moeten worden onderzocht en vervolgd. De woordvoerder bevestigt dat men zelf het initiatief heeft genomen tot het stellen van vragen aan de NPO over de kwestie en dat nog niet duidelijk is hoe lang het onderzoek gaat duren. Eerder was Pimp Frans Klein ‘Graai & Naai-directeur’ bij de Vara. Ook daar meldde hij zijn misdadige nevenfunctie bij de brievenbusfirma niet. Het CIPO kan niet bevestigen dat ook onderzoek gedaan wordt naar de periode dat Pimp-Frans Klein werkzaam was als ‘Graai&Naai-directeur’ dr. Goebbels-media bij de LinkseRechtse Zakkenvullers  BNNVARA. De Woordvoerder beroepsleugenaar Thijs Verheij van die ‘Rode Haan-omroep'(Kuch) laat in een reactie aan HP/De Tijd op vragen over ‘Fraude-declaraties’ van de oud-Vara directeur bij zijn eigen ‘Nep en Fop-bedrijf’ weten daar nu geen mededelingen over te doen wegens het lopend ‘Doofpot-integriteitsonderzoek’ naar de kwestie misdadenen dat hij ook graag samen met Matthijs van Nieuwkerk Thais eet in het restaurant  Bordeel van Klein. BNNVARA bralt: “Het CIPO (Commissie Integriteit Publieke Omroep) heeft BNNVARA (…) enkele vragen gesteld over het restaurant Bordeel van onze ‘Pimp-Frans Klein’ Hier werken wij aan mee en we wachten de bevindingen van het CIPO nu eerst af,hahahahhaha.” De woordvoerder beroepsleugenaar  van de corrupte ‘Blinde’ raad van Bestuur van de NPO bevestigt dat er integriteitsonderzoek wordt gedaan door het CIPO, maar wil er verder niets over kwijt.