( van onze VVD &CDA Klasse Justitie redactie i.s.m ‘Rent a D66-Hoer’ redactie)


AMSTERDAM-NOIRD66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.
De ‘Hoer van Babylon EU Sophie in ’t Veld’, de extreem corrupte Europese lijsttrekker van D66DDR66, blijkt kwetsbaar voor ander D66-ers vanwege het feit dat zij betrapt is op het jatten van 400 duizend euro taxfree.  Andere normale fatsoenlijke mensen hebben al lang geleden D66 uitgekotst net als de ‘VVD-misdaadgroep’ en willen niets meer met ze te maken hebben. Daarnaast is zij berucht om haar Oorlog Hitserij en Haat-zaaien tegen Rusland. China, Venezuela, Iran, de grote blonde leider Wilders en ‘Boy Baudet’. De huidige aanvoerder van de’ Rent a D66 Hoer- partij’ ‘Freakje Rob Jetten’ laat weten dat zijn ‘Top EU-politica’ een ‘administratieve fout’ heeft gemaakt en dat de tonnen zijn teruggestort, maar ze laten daar geen bewijzen van zien. Iedere normale burger zou voor een dergelijk strafbaar feit al lang en breed achter de tralies hebben gezeten.

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video).
Ook betaalt In ’t Veld nauwelijks of geen inkomstenbelasting omdat ze op papier in Brussel woont als een echte ‘Elite-Gangster-belasting ontduikers’. De kwestie leidt tot ergernis bij Top D66-er Joop Daalmeijer, trouw lid van de corrupte ( anti)-Democraten. Hij dreigt zijn lidmaatschap op te zeggen als er geen onafhankelijk onderzoek naar In ’t Veld wordt ingesteld.(kuch,kuch).

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).
Onacceptabel, schrijft u op Twitter. Wat vindt u precies onacceptabel? D66-Kamerlid Bouali aka “de perverse Dictator van Cuba: kreeg berispingkje : Pedo? Hoeren? Schandknapen? Corruptie?(Video)
Daalmeijer:“Het is onacceptabel dat Nederlandse parlementariërs geen belasting betalen en de boel oplichten met onkosten declaraties, of zoals in het geval van In ’t Veld: alleen de Europese belasting en niet de Nederlandse en dus fraude en witwassen plegen alsof zij een prominent VVD-er zijn van het type Henry Keizer. En dan die dagelijkse onkostenvergoeding! Die is forfaitair. Als je ’s ochtends tekent voor aanwezigheid, dan krijg je 320 euro ( is een week uitkering in de ‘Honger-Bijstand’ voor een familie) en dan gaan ze weer heen, shoppen en dineren en zelfs naar de Hoeren en Schandknapen en cocaïne snuiven ( en dat declareren ze weer als  onkostenvergoeding). Die absurde hoge dagvergoeding is bedoeld voor levensonderhoud in Brussel of in Straatsburg, omdat de meeste corrupte  Europarlementariërs woonachtig zijn in villa’s in het land van herkomst. De vergoeding is niet bedoeld voor corrupte Europarlementariërs die in Brussel zelf wonen. Bovenop die dagvergoedingen komen nog eens de reiskosten en daarnaast krijg je 4000 euro vaste onkosten – niet belastbaar. Vanuit die vaste onkostenvergoeding heeft In ’t Veld haar Snoep-reizen naar Nederland betaald, blijkt nu. Daar is het geld natuurlijk niet voor bedoeld, ze heeft zich misdragen als een criminele  Zakkenvuller .Kijk met onze ‘Elite-Schandknaap-Penthouse –Pechtholt’ kon ik nog leven”.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Een‘administratieve fout’, heeft Rob Jetten laten weten.Fake News-CNN’ Falsely Claims ‘CIA Puppet Guaido’ Elected President: NPO& ‘D66 -‘EU-Hoer’- Sophie in ’t Veld’ in de War(Video).
Daalmeijer:”Hoezo, een administratieve fout? Een grove misdaad van vijftien jaar lang! Ze woont al vijftien jaar lang als de Hoer van Babylon in Brussel. En ze zit al vijftien jaar op die stoel te Graaien & Naaien. Het wordt volgens mij tijd voor nieuw bloed en hup met die Sophie in ’t Veld de cel in waar ze thuis hoort.”

D66DDR66 :Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer D66-& Fraudeur- Sophie’ in ’t Veld die betrapt is op  jatten van 4 ton Taxfree met ‘Nep & Fop onkostenvergoedingen’: Sophie: Pas op voor de Russen(Video).

(zie hiervoor hoe ‘D66- EU Fractie-Voorzitter hysterica Sophie in ’t Veld’ als een NeoNazi met haar rechterarm schuin omhoog voor de ‘Olie-Coup’ in Venezuela van Trump stemt in het EU Parlement)
U bent door de jaren heen nauw betrokken geweest bij de partij. Naast uw voorzitterschap van de ‘Raad voor Elite- Cultuur’, zat u in de corrupte commissies van D66 en organiseerde u een Liederlijke ‘Konte- Bonke- partijjubileum'(Video). Heeft u contact gehad met ‘D66-bendeleden’ over het jatten van tonnen door van Van ’t Veld?
Daalmeijer:“Zaterdag was ik bij ons in het dorp bij de 4-mei-bijeenkomst. Daar vroeg een vriendin  Callgirl van mij of ik voorzitter wilde worden van de lokale D66. Zij was ooit een heel goede ‘Doofpot- ambtenaar’ op Buitenlandse Corrupte Zaken(Video) en is nu Graai &Naai-wethouder in Huizen. Ik heb bedankt, mede in verband met deze publicatie. Bovendien heb je vernieuwing nodig,hahahahha, zei ik, niet een man van 73 , ik ben geen ‘Mad Dog Trump’, die zich laat gebruiken als een Puppet van het ‘Fascistische -Groot Kapitaal’. Zoek iemand van 22 zoals onze beroemde beruchte ‘Rent een Schandknaap Remco Vonk’ . D66 moet meer nieuwe aanwas hebben, voordat iedereen naar Forum voor Democratie trekt.”

Wie houdt u verantwoordelijk voor deze kwestie?
Rob Jetten heeft hier niet voor gekozen, hij is er later bij gekomen en is slechts een ‘Robot-Freakje’, dat weet iedereen. Hij is een prima Fractievoorzitter Konte-Bonk-Freakje'(Video), maar moet niet achter In ’t Veld gaan staan. Dit is ook niet de schuld van Pechtold maar van het partijbestuur. Het bestuur heeft haar mede kandidaat gesteld om lijstaanvoerder te worden in Europa en had beter onderzoek moeten doen. Er waren nota bene, lees ik in het artikel van HP /De Tijd mensen die hierover klaagden bij ‘Penhouse-Pechtold’. Heel merkwaardig allemaal.”

U vindt dat er onafhankelijk onderzoek moet plaatsvinden.Uitzenden ranzige beelden ‘Konte-Bonke privéafspraak’ corrupte VVD Burgemeester Hoes met Schandknaap niet onrechtmatig(Video).
Daalmeijer: “Ja. Als er foutieve administratie heeft plaatsgevonden, zoals de partij beweert, dan moet die boven tafel komen. Dit is een volksvertegenwoordiger die gemeenschapsgeld misbruikt.Je kunt het goed gebruiken en fout gebruiken, en als het fout gebruikt is, moet het hersteld worden. En zou er uit dat onderzoek blijken dat In ’t Veld een fout ( lees:Misdaad) heeft gemaakt, dan moet ze terugtreden en gaan rentenieren van het Wachtgeld maar onder ons ze, hoort natuurlijk in de cel.”

Waarom is het zo stil bij D66DDR66?#ProDemos-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(Video).

Daalmeijer:“In Den Haag houd je je mond, want voor je het weet heb je hem in je kont en/of zit je in de ‘Honger-Bijstand’.Het waait wel over denken ze. Nee, D66 heeft mijn sympathie voor de partij geschaad. Mijn vertrouwen is beschaamd. Als er geen onafhankelijk onderzoek komt, dan vind ik dat sloppy en zeg ik mijn lidmaatschap op. Dit is een volksvertegenwoordiger, ook door mij gekozen. Ik heb op Sophie in ’t Veld gestemd tijdens de vorige verkiezingen en nu blijkt zij de ‘Hoer van Babylon EU’ te zijn .”

Wat stemt u 23 mei als oude D66 ‘DDR66 Rat in pak(Video)’?

Daalmeijer: “Ik ga eens goed naar die ‘Nep&Fop-Peilingwijzer’ van ‘Metoo-Pro-Pedo-Demos’ van de Top VVD-er ‘Rose- Pedo- Ed Nijpels’  kijken om erachter te komen welke ‘Judas-partijen’ nog een beetje bij mijn gedachtegoed passen, want ik ben een fervent voorstander van de EU-Taxfree-Killer-Elite, nee niet van schandknaapjes, hahaaah daarvoor moet u bij de Top VVD-ers  Ed van Nijpels en Onno-Schandknapen- Hoes zijn, hahahhahaah.”