(door RussiaToday en ondersteund door onze Stem van de Straat-Partij redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Het Vaasje van Rutte: VVD al 7 jaar de partij met de meeste ‘Misdaad-schandalen’ met o.a. nu weer ‘Senator/Doener-Duthler’(Video).Yellow Vests mobilize for another weekend of protests, the 25th in a row(Video).
Three days after clashing with police at May Day demonstrations, Yellow Vests protesters marched in Paris and across France, in the 25th straight weekend of anti-government from ‘Boy Macron’ anger. De altijd liegende VVD Godfather Rutte heeft een ‘Lieg & bedrieg -afspraak’ ingepland met de Gele hesjes in het ‘Haagse –Junkie-Gordon-Torentje’. Dat bevestigt de eveneens altijd liegende  RVD. Vijf vertegenwoordigers van de Gele Hesjes gaan op 7 mei met de premier Godfather Rutte van de ‘VVD-misdaadgroep’ in gesprek en hebben ze voor de zekerheid kurken aangeschaft om in hun kaal geplukte kont te stoppen. Ingeborg Westerhoff is één van hen: “Wij zullen de afspraak niet annuleren met die uitbuiter van het gewone Volk en wat er ook gebeurt wij laten ons in ieder geval niet ‘Konte-Bonke’ door de Rutte&Gordon.” Het is niet bekend of de ‘RTL- Gele Hesjes–deskundige’ ‘Oplichter & Pedo-Kees van der Spek’ aka “het Nijlpaard hoofd” ook bij de meeting aanwezig is. ‘Maar ook al zou hij aanwezig zijn wij eten nooit geen Tijgervlees zoals die Kannibaal Van der Spek doet(Video) , laat één van de Gele Hesje weten.

‘Psychopaat Wiersma’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’(Video). 

Uitzenden ranzige beelden ‘Konte-Bonke privéafspraak’ corrupte VVD Burgemeester Hoes met Schandknaap niet onrechtmatig(Video).
Op de avond van de verkiezingen voor de Provinciale Staten refereerde Rutte aan een ‘ontmoeting ‘op straat met de Gele Hesjes , die scandeerde ‘Rutte Rot op’ op tijdens de campagne in Roermond. “Op een gegeven moment kwamen er 50 Gele Hesjes op ons af, ik ben nu eerlijk , ik deed het dunnetjes in mijn ‘Gay-broekje’ bij het aanschouwen van zoveel door mij  al jaren kaal geplukte Labekakken(Video). De Labbekakken vrouwtje die dat groepje zwervers leidde, komt binnenkort langs”, bralde de corrupte ‘Pro-Pedo-Demos- Taxfree-Shell-premier’(Video).

Geen achterkamertjespolitiek met Junkie Gordon&Rutte:Slavenhouder-Jack Ma’ van Alibaba voor ‘72-urige- Arbeit macht frei-werkweek’: Rutte & Frank van Gool: dat lijkt ons ook wel wat, maar weg met ‘Huawei& G5’(Video).

“We gaan eens praten en kijken waar de zorgen zitten, die ik heb veroorzaakt hahahahaah”,bralt Rutte. “We kunnen van alles vinden van die ‘Gele hesjes- Labbekakken’, maar zolang ze nog niet door ons wan en misdadige beleid zelfmoord hebben gepleegd, hebben ze een luidruchtige opvatting en blijven ze niet in hun stoel zitten en dus moeten we goedschiks of kwaadschiks van ze af, het best zou zijn als wij ze dwingen ‘s-nachts vakken te vullen bij Albert Heijn .”

Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video)

Koningsdag: ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg & Nimwegen’(Video) voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Peter R. de Vries’.
De Gele Hesjes gaan in op de ‘Judas-uitnodiging’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’. Het is nog onduidelijk welke onderwerpen aanbod zullen komen. De Gele Hesjes hebben gevraagd of er Pers bij mag zijn. Daarop hebben zij nog geen reactie gekregen, waarschijnlijk was Rutte te druk met ‘Konte-Bonke al dan niet met Gordon en/of Onno Hoes, enz.. Volgens Ingeborg Westerhoff willen zij ieder geval dat er gefilmd kan worden. “We doen niet aan ‘Junkie-Gordon&Rutte-achterkamertjespolitiek’ en laten ons niet ‘Konte-bonke’ en ze kunnen ons ook niet pappen en nat houden met wat snuifjes cocaïne we zijn geen  ‘Junkie-BN—Hoertjes’ van Maffiaboss John de Mol( Video)  .