( door Delo en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Waarom is het Muisstil rond  ‘Nep en Fop Verkiezingen’ van het extreem corrupte ‘Rat in pak- Europees Parlement'(Video).
Er lopen te veel Sophie in t Veld’s& ‘PvdA-Hoertjes-MH17 Huil-Komediant – Fransje Timmermanssen‘ &’ VVD-Neo- Nazi’s Hans Baalen’s’ (Hans van Baalen op loonlijst Mercedes, RAI en Oekraïense Maffia(Video)) hun Zakken te vullen met liegen en bedriegen en o.a. het systematisch angst aanjagen van het Volk voor de Russen en de Chinezen. Over de ‘US-Taxfree-Killer-War Crime Elite’ (Video) met hun Puppet ‘Mad Dog Trump’ hoor je ze nooit, die zijn Oké, terwijl ze nu een ‘Steel de Olie Staatsgreep’ plegen in Venezuela(Video) en Iran willen wurgen ! Nee, stemmers blijf alsjeblieft thuis, wij willen onze tonnen aan belastingvrije onkosten vergoeding, ons laagste inkomstenbelasting toptarief en onze ‘Graai en Naai-baan’ als mensenhandelaar met de Wet in de hand graag behouden. D66 ‘DDR66-Mega-Fraudeur &Witwasser Sophie in ’t Veld’  jat Tonnen aan belastingvrije onkostenvergoedingen voor niet genoten Hotelovernachtingen: In totaal heeft In ‘t Veld op deze wijze gedurende haar 15 jarig extreem corrupte hysterische ‘Oorlogs-Hitser- lidmaatschap’ van het corrupte Europees parlement een bedrag gejat, dat mogelijk is tot ruim vierhonderdduizend euro netto Taxfree. (Bron:Hp de Tijd) Dat er 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens  moeten zien te overleven kan dat Gajes Timmermans,Van Baalen en in ’t Veld en de rest in dat ‘Graaiers & Naaiers-Parlement’ geen male moer schelen. Dat het drietal nog niet is gearresteerd wegens Tonnen Fraude & Witwassen spreek boekdelen.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

De ‘Rent a D66 Hoer- Sophie in het Veld heeft zoals gebruikelijk weer hysterisch geageerd: Laat die Labbekakken(Video) zich druk maken over de echte gevaren die hun bedreigen en dat zijn de Russen en Chinezen en niet mijn bescheiden tonnen onkosten vergoedingkje, naast mijn karige maand salarisje  van €8,757,70  en daarbovenop mij karige vaste ‘Nep en Fop onkosten-vergoedingkje’ per maand van van € 4.513.  Voor ‘Nep en Fop-reiskosten’ van en naar ‘Slaap-vergaderingen’ van het corrupte Europees Parlement in Brussel en Straatsburg worden de daadwerkelijke ‘Fraude&Witwas-kosten’ vergoed, plus vaste vergoedingen per gereisde kilometer. De extreem corrupte ‘Naai en Graai-Europarlementariërs’ krijgen de kosten uitbetaald die zij ( niet) gemaakt hebben voor een business class vliegticket( met  PvdA-Samsom Calgirl’s a La Saar van Bueren(Video)) , een eerste klas treinticket ( met’ Luxe- Slaap-Wip -cabine’) of € 0,53 per met de auto afgelegde kilometer (met een maximum van 1000 kilometer). Reizen voor andere doelen dan officiële vergaderingen van het corrupte  Europees Parlement worden ook vergoed, voor zover deze reizen uit hun functie als Europarlementariër voortkomen(Kuch). Na overlegging van de vereiste  ‘Nep en Fop-bewijsstukken’ worden reis, accommodatie en bijkomende kosten vergoed tot een maximum van € 4.454 per jaar. Ook krijgen Europarlementariërs tweederde van hun medische kosten vergoed en met een vals bonnetje wordt dat al gauw 100% vergoed, dit terwijl de Labbekakken hun Zorgpremie niet kunnen betalen.

Hiernaast ontvangen de Super Graai en Naai-leden van het extreem corrupte  Europees Parlement een verblijfsvergoeding van € 320,00 voor elke dag van aanwezigheid op officiële vergaderingen( Bron:Europa Nu)

 

Tot Slot: Wij hebben Sophie’ in ’t Veld  per direct op het “Elite-gangster -Billboard”  gesmeten’ alwaar de aller gevaarlijkste Criminelen van Nederland staan, die de meeste maatschappelijke schade ( tich miljarden) en extreme ellende  veroorzaken en nagenoeg bijna nooit worden vervolgd.