( van onze ‘CDA&VVD-(pedo)-Klasse Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Een  Nep en Fop-gerechtelijke’ VVD&CDA-Klasse Justitie  uitspraak die zo uit de ‘Pedo-Doos’ kan komen van ProDemos(Video):
Geen Democratie  en geen Rechtstaat, maar aanranden van burgers en kinderenen ze daarna laten beroven door het ‘Deurwaarders -Tuig’ van de Top VVD-er & ‘Alibi- Voorzitter’- ‘Rose Pedo -Ed Nijpels'(Video).Een zeldzaam moedige en niet corrupte Nederweertse milieuambtenaar is in 2009 niet ontslagen omdat hij het jarenlang illegaal storten van sloot- en bermafval door het corrupte B&W had gemeld bij zijn ( corrupte) bazen. Daarom ziet het corrupte  en laffe Huis’ voor niet voor Klokkenluiders hem niet als klokkenluider die een serie zware misdaden aan het licht heeft gebracht van het corrupte B&W. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerde uitspraak van het corrupte en laffe Huis voor Klokkenluiders.De ambtenaar ontdekte in 2005 dat  het corrupte  B&W vijf jaar lang in totaal 60.000 ton illegaal had gestort op een voormalige stortplaats aan de Leveroysedijk. Volgens de ambtenaar bespaarde de gemeente daarmee 50.000 euro per jaar aan afvoerkosten.  B&W van Nederweert stopte door het melden van de misdadige storing van de betreffende moedige en zeldzaam niet corrupte ambtenaar in 2006 met de illegale en misdadige stortingen. We stellen hier wel vast dat niemand van de daders is gearresteerd  door de plaatselijke laffe en corrupte Politie en/of  ‘Neuk-(Pedo)-OM – Van Nimwegen’ (Video) van de corrupte altijd liegende Ministers ‘CDA-Gestapo-Generaal -Grapperhaus’  en de ‘VVD Elite-Gangster Dekker

Klokkenluider Boudens meldt dat hij bedreigt wordt door de Top van het ‘Ratten Nest- Universiteit van Utrecht’.(Video)

SvdS afl 16:‘Killer Queen slacht Ouwehoeren & Overleven  in de‘Honger-Bijstand’ van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes(Video).

De VU: Valse proces-verbalen van corrupte Politie & ‘Zakkenvullende- Leiding’ zijn een Topje van de ijsberg(Video).
In 2009 werd de ambtenaar ten onrechte  ontslagen door het corrupte  B&W van Nederweert voor zijn moedige melding van misdaden gepleegd door B&W en sindsdien zit hij als een Labbekak in de ‘Honger-Bijstand’. Volgens de ambtenaar omdat hij de misdaden van B&W aan het licht had gebracht en dat is natuurlijk ook zo, dat berijpt zelfs een klein kind. Daarom schakelde hij in 2016 het net opgerichte laffe en corrupte Fake Huis voor Klokkenluiders in. Het schaamteloze en corrupte Huis concludeert nu dat de ambtenaar geen klokkenluider was maar in zijn functie van ambtenaar de illegale en misdadige storting van het corrupte Milieu vervuilende gemeentebestuur heeft gemeld. Het Huis verwijst naar de  cirkel redenering uitspraak van de corrupte ‘VVD&D66-rechter’ die het arbeidscontract van de ambtenaar met B&W in 2012 ontbond op grond van een drogreden die de Rechters bijna altijd overnemen: Verstoorde arbeidsverhoudingen. Tja, nog al wiedes als je misdaden van je corrupte bazen meldt. Het laffe en corrupte Huis is het met de eveneens laffe en corrupte ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ eens dat er sprake was van een verstoorde arbeidsverhouding. Het ontslag van de ambtenaar stond los van de melding over de illegale en misdadige dumping, aldus het laffe en corrupte ‘Pro-(Pedo- verkrachtingen)-Demos-  Huis'(Video) voor niet  Klokkenluiders. De klokkenluider bestrijdt terecht de conclusie van het Huis voor Klokkenluiders. In de ogen van de klokkenluider, een inwoner van Panningen, is het onderzoek ‘broddelwerk-Doofpotwerk’. De laffe ‘Judas-onderzoekers’ hebben niet met hem gepraat, maar wel met daders van de stortingen en hun ‘Rat in pak- Maffiabazen  B&W'(Video) met wie wel werd gesproken hebben openlijk meineed gepleegd en er staan kinderlijke onwaarheden in het rapport, aldus de klokkenluider.De Corrupte en laffe ‘PvdA Hoer-Burgemeester Henk Evers’ van Nederweert is het met de uitspraak eens. „Wat er niet is, is er nu eenmaal niet, hahahahaah ”, aldus Evers. De aartsbrutale criminele ‘PvdA-Hoer-Burgemeester’ noemt het spijtig dat de moedige en niet corrupte ex-ambtenaar mijn gemeente nog steeds belast omdat hij zich niet bij de uitspraak van onze rechter en het ‘Mooie- Rutte- Doeners- Huisvoor niet Klokkenluiders  kan neerleggen.