(door onze ‘VVD& CDA-(pedo)-Klasse Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Er komt geen einde aan de ‘Corruptie-Rat-in pak-Week’ van ‘Doener -Rutte&Co’(Video). 
Als er ergens misdaden tegen het Volk worden gepleegd door bepaalde ‘dr. Goebbels-Staatsmedia’ en/of  corrupte overheidsorganen als ‘Pro-(pedo)-Demos’(Video) en/of het ‘semi -overheids-Deurwaarders -Tuig’ (gerechtsdeurwaarders)dan is ‘Rose -Pedo-Ed Nijpels’ de ‘VVD-man’ om als ‘Alibi-Voorzitster’ te hebben. Hoe kan het dat deze Top VVD-man ‘Pedo-Nijpels’  en het zooitje tuig van de Richel waar hij corrupte Voorzitter van is nog vrij rond lopen? Hij maakt ‘Monster’-Willem Holleeder en de Mocro Maffia en de MotorbendesClubs tot padvinders.

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

De altijd liegende  en corrupte Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos Wippen zich op Non Actief(Video).

Het antwoord is dat het ‘Pedo-Neuk-Ministerie van Justitie’(Video) al decennia’s lang stevig in handen is van de ‘VVD-Misdaadgroep ‘met altijd liegende Oplichters als Ministers: ‘Bral Opstelten’, ‘Fraudeur van Steur’, ‘Drugs-Witwasser –Griezel- Teeven’ en nu weer de ‘Elite Gangster Dekker’, die nu gesteund wordt de CDA Minister  de ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’.  Het hele zooitje hoor thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting !!! Veel ‘Tuig van de Richel- deurwaarderskantoren’ maken onwettige en dus misdadige  ‘Wurg- de Labbekakken- prijsafspraken’ met hun eveneens corrupte ‘Elite-Rat in pak- maffia- opdrachtgevers’. Omdat de onmenselijke aasgieren beroepsgroep zelf geen schoon schip maakt, zal de tandloze  waakhond Bureau Financieel Toezicht (BFT) binnenkort ingrijpen(kuch). Dat zegt Marijke Kaptein, directeur van het BFT, in een gesprek met ‘Follow The Money in the pocket’  van de Laffe ‘Gevestigde -Grachtengordel-Maffia-Journalist Erik Smit'(Video). 

SvdS afl 16:‘Killer Queen slacht Ouwehoeren & Overleven van €80 per maand door o.a.  de ‘Deurwaarders-Aasgieren’ drijft tot wanhoop & ziektes(Video).

De ‘Wurg-Elite- Maffia-contracten’ zijn onmenselijk en ronduit in strijdt met het Wetboek van Strafrecht  .

 

  •  De corrupte Deurwaarders maken voor het innen van schulden ‘Wurg de Labbekakken-prijsafspraken’ met hun ‘Elite-Maffia-opdrachtgevers’. Het komt daarbij regelmatig voor dat deurwaarders in contracten afspreken dat ze een deel van de administratieve kosten die de schuldenaar aan de deurwaarder moet betalen, doorsluizen naar de opdrachtgever en dat is Fraude en Witwassen. Die verdient dan aan de valse ambtshandelingen van de corrupte walgelijke onmenselijke deurwaarder en dat is ook strafbaar.
  • Deze laffe aasgieren  werkwijze is in strijd met de wet, stelt Marijke Kaptein, directeur van het tandloze  Bureau Financieel Toezicht, dat amper toezicht houdt op corrupte deurwaarders. Dit kwartaal gaat het BFT handhaven door ‘Kul-tuchtprocedures’ te starten, maar zij kan of durft ook niet verklaren waarom  door Justitie tot heden niemand is gearresteerd .
  • De misdadige contracten kunnen de corrupte deurwaarders een perverse ‘Rat in pak-prikkel'(Video) geven om meer valse ‘aasgieren-ambtshandelingen’ te verrichten dan noodzakelijk( is dus Oplichting) of maatschappelijk gewenst, wat ten koste gaat van de ‘schuldenaar-Labbekakken’ – die zijn schulden erdoor ziet oplopen en in sommige gevallen zelf tot zelfmoord gedreven. Dit strookt niet met hun taak om ‘sociaal verantwoord [te] incasseren’. Ze zouden juist zo min mogelijk dwangmaatregelen horen opleggen, zodat de reeds kaalgeplukte mensen door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ niet nog verder in de schulden komen.
  • De corrupte  ‘Koninklijke-aasgieren – Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders’ (KBvG) met hun Voorzitter Rose Pedo En Nijpels verzet zich tegen handhaving  van de wet en wil dat het BFT een nieuwe verordening van de KBvG afwacht, waarin zulke ‘Wurg-Maffia-prijsafspraken’ worden gereguleerd. Dat is op zijn vroegst in 2020. Wij hebben ‘Taxfree- King Willem’ gevraagd of hij aanleiding  ziet in het voorgaande om het predicaat  Koninklijk  in te trekken. Hij en zijn ‘Hofnar Rutte’ peinsde er niet over:” Er is niks mis met mijn Koninklijke Deurwaarders.  Er staat niet voor niets om alle vonnissen in naam van de Koning, hahahahahaha en iemand moet mijn Taxfree-uitkering van 300 miljoen(Video) per jaar ophoesten .