( van onze ‘(Pedo)-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-  Een weekje ‘(Pedo)- Rat in pak- Corruptie’ in het ‘Mooie-Doeners-Land’ van ‘Taxfree-Shell- Rutte'(Video):
De Hysterische ‘Reactionaire- Rel Nichten-Omroep-PowNed’ heeft niet onrechtmatig gehandeld door in het geheim opgenomen liederlijke beelden uit te zenden van de voormalige ‘Graai&Naai-VVD-Burgemeester’ Onno-Schandknapen-Hoes van Maastricht ‘ die tegenwoordig de ‘Konte-Bonke- (pedo)-Burgemeester'(Video) uithangt te Haarlemmermeer, maar thuis hoort in een ‘Tbs-inrichting’.

Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam geoordeeld. De beslissing in hoger beroep valt anders uit dan die van de lagere ‘VVD- rechtbank’, die in 2016 de omroep opdroeg tot het verwijderen van de perverse, liederlijke  beelden die n.b gemaakt werden onder diensttijd van de Perverse corrupte VVD Graai&Naai-Burgemeester(Video) en het betalen van een schadevergoeding voor zijn cocaine verslaving en Mega kosten voor Schandknapen.

Geile VVD-Pedofiele Burgemeester Gebben’ in opspraak en gaat voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in(Video).

Onno Hoes volgt gratis zelfverdedigingskunst tegen agressieve ‘Jongens Pooiers’(video).

VVD Minister Dekker heeft gelogen: Emoties lopen hoog op bij debat Moordenaar&Pedo-Verkrachter Michael Panhuis(Video).
PowNed zond eind 2014 de perverse liederlijke  beelden uit van een betaal ‘Konte-Bonke-privéafspraak’ van Hoes met een 20-jarige student. Hij was in die tijd burgemeester van Maastricht. Door de beelden van PowNed raakte Hoes zijn Graai en Naai Bergmeester baan kwijt. Hij stapte daarop naar de VVD-rechter, die tot de conclusie kwam dat het uitzenden van de beelden wel onrechtmatig was en dat er sprake was van materiële en immateriële schade wat VVD(Pedo) komen over al mee weg en dat bleek ook later: Hij werd  kort daarop ‘Graai& Naai- Burgemeester’ in de Haarlemmermeer.

Gelijk halen: Hoes staat al tijden in de Top 20+” Criminele-(Pedo)- Burgemeester”(Video). 

‘PvdA-Pedo-Burgemeester Luijendijk’ werd ‘afgeperst’ na ‘Bizarre-sex’ (Video)met te jonge Schandknaap. Hoes is jaloers & Asscher verbaasd.
De omroep heeft de beelden verwijderd, maar ging wel in beroep om gelijk te halen over de rechtmatigheid van de opnamen en de perverse liederlijke uitzending. Het hof oordeelt nu dat ‘Onno –Schandknapen- Hoes’ zijn ‘Konte Bonke-privéleven’ met o.a. te jonge Jonges tot onderwerp van publieke aandacht en politieke beoordeling heeft gemaakt. Daardoor mochten zijn naar Pedofiele riekende perverse ontmoetingen met een jonge man onderdeel zijn van het publieke debat.

Journalistieke vrijheid is over het algemeen een Farce:’Politie-Informant- Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video).
Hoewel het hof constateert dat het maken en uitzenden van heimelijke opnamen ‘op indringende wijze’ inbreuk maakt op het privéleven, weegt het de journalistieke vrijheid van meningsuiting in een politieke kwestie in dit geval zwaarder. Daarbij heeft het hof ook meegewogen dat de opnamen zijn gemaakt in publiek toegankelijke ruimte.

 ‘Onno-Schandknapen- Hoes’ is niet de enige ‘VVD-(Pedo)- Konte- Bonker’: Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).