(van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Maffia-Baas& Hoerenloper- Junkie- Pijpers’ aka ”Pijp me maar ”Universiteit Utrecht declareert 224.000 euro ‘reiskosten’ en wordt niet ontslagen of gearresteerd(Video) .

De  moedige student en klokkenluider Floris Boudens (22)  wordt volgens dagblad Trouw nu zelf bedreigt en belaagt , omdat hij absurde  hoge ‘Fraude&Witwas- declaratiekosten’ van  de ‘Graai& Naai-bestuursvoorzitter Anton Pijpers’ aka “Pijp me maar” van de Universiteit Utrecht ter discussie stelde en openbaarde. „Dat is toch van de zotte, terwijl de ‘Rat in pak- voorzitter’ zich van publiek geld o.a. laat rondrijden door een chauffeur alsof hij ‘Taxfree-King Willem. en /of de EX OM Boss Pedo Demmink'(Video) is en zich te buiten gaat aan liederlijke uitspattingen en reizen  .”De Schaamteloze  en gewetenloze Pijpers heeft vorig jaar voor ruim 124.000 euro ‘reiskosten’ gemaakt. Het grootste deel daarvan was voor een dienstauto met chauffeur(Kuch) volgens de ‘Fraude&Witwas-Boeken’. Het bedrag komt uit het declaratie-overzicht van de universiteit over 2018. Een deel van het geld ging op aan woon-werkverkeer vanuit Pijpers’ woonplaats Zutphen, in de  Pooiers Bolide  van de universiteit. De rest was voor ‘dienstreizen’, waarbij Pijpers soms ook gebruikmaakte van een taxi. De corrupte  bestuursvoorzitter was daarnaast geregeld in het buitenland op ‘OM-(Pedo)-Neuk- Nimwegen- reisje'(Video). Daar besteedde hij bij elkaar nog eens  ten minste 11.000 euro.

Academische ‘Rat in pak-Doofpot’:Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work.

Boudens, student geschiedenis, wil een  declaratieplafond van tonnen euro’s en volledige transparantie over gedeclareerde kosten. Veel bijval krijgt hij niet en de corrupte en laffe  medezeggenschapsraad van de universiteit reageert volgens hem veel te laks en als een echte ‘Doofpot-groep’. Boudens zit ook in die raad. „Ze staan niet als collectief op tegen de met geld smijtende  Pijpers, maar tegen mij en lieten mij fijntjes weten dat ik wel eens in de ‘Erasmus- Apen-Martelcentrum’ van de D66 DDR66- Minister Engelshoven(Video)  kon eindigen ”, zegt hij angstig  in Trouw. „Ze weigeren om deze corrupte ‘Rat in pak –misstand(Video)’ rigoureus van de hand te wijzen en verwijten mij dat ik naar de pers en politiek ben gestapt en bedreigen  mij ook nog . De discussie verplaatst zich naar wat ik beter had moeten doen, terwijl het over het wan en misdadig  gedrag van Pijpers zou moeten gaan. Een paar ‘NSB-collega’s’ uit de ‘Universiteits-Ratten nest-raad’ vonden dat ik mijn excuses moet maken.” De ‘Snake in Suit- MR-voorzitter Fred Toppen’ meent dat Boudens eerst met Pijpers had moeten praten en zijn kont likken en vindt dat hij de niet bestaande  integriteit van de raad in diskrediet heeft gebracht. Wilt u weten wat de echte reden is waarom  de voor het merendeel corrupte alles Wippende officieren van Justitie altijd staan?(Video) Kijk dan naar deze reportage hoor en aanschouw de schokkende onthullingen die u nergens anders hoort of ziet kijk dan naar de  reportage hierna: