( door het ‘oude mannen NSB- Vod De Telegraaf’ en bewerkt door onze waarheid commissie)


AMSTERDAM-NOIR-Psychopaat Wiersma van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’(Video).
“We zijn een liberale Fascistische  en rechtse Neonazi-NSB-volks-partij in slaafse dienst van het Internationale ( Massa Moordende en Milieu vernietigende )-Groot Kapitaal. We gaan niet naar links, we gaan niet verder naar rechts ( als Groot-Kapitaal-duivels) en blijven liegen en misdaden plegen tegen het door ons altijd geholpen kaal geplukte Volk .” Op het eerste gezicht valt er ook weinig te discussiëren over de misdadige koers die extreem corrupte en laffe Duivelse dienaar van het Groot Kapitaal VVD-kroonprins Duivel “Two Face”-Klaas Dijkhoff uitzet in zijn ‘Bral & lieg-discussiestuk’:” ’Liberalisme Fascisme dat werkt voor mensen Labbekakken”. „En zo is het”, reageert de ‘VVD-psychopaat Kamerlid Albert van den Bosch’ dan ook. Wat Dijkhoff voorstaat ’past in de ‘Rat in pak- traditie'(Video) van  onze ‘Mega-Fraudeur-Hans Wiegel’& Frits Bolkestein aka “de Gas-Massa-moordenaar’”.


SvdS: Baudet geeft Gevestigde Orde partijen draai om hun oren & ‘Elite-Pedo’s & Taxfree-Bankier-Gangsters’ staan boven de Wet(Video).

Gemor, gegrom en gelieg  en duister overleg met onze(Video) ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel.(zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv van deze week).

Ook de oude VVD-Mega Fraudeur-Wiegel, nooit te beroerd om als erelid de liberalen fascisten & NSB’er bij de ‘Pluk de massa kaal-les’ te houden, vindt op het eerste gezicht weinig mis met het Bral-stuk. „Het is vooral belangrijk dat hij (Dijkhoff, red.) met dit bral-stuk is gekomen. Er was na de opkomst van Forum voor – (geen)-Democratie toch wat gemor en onzekerheid in de  misdadige Rat in pak-achterban(Video). Zo van: waar gaat de misdaad-partij heen? Dan is het goed als je opschrijft: hierheen.”

“Het gaat om de Duivelse  richting en de misdadige  inzet”.
Volgens Dijkhoff heeft de ‘VVD-misdaadgroep’ de corrupte oren te veel laten hangen naar grote ‘Taxfree-Shell-misdaad-bedrijven.’ Burgers moeten immers niet alleen beschermd worden tegen de overheid Rutte&Co , maar die overheid moet er ook zijn wanneer grote ‘Taxfree-misdaad-bedrijven’ burgers in hun vrijheden beknotten en vooral mede dankzij  Rutte1,2,3 compleet leeg roven.

‘Vergeten’ om straffeloos  nog meer Huisjes te melken en dood aan de Labbekakken(Video).

D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ onder vuur om ‘Amsterdamse-Prins Bernhard & Haga-Huisjesmelker-woningmarkt’: ‘Ze is een Monster en een omgekeerde Jan Schaefer’(Video).„We zijn de hardwerkende en door ons kaal geplukte middenstanders vergeten”, onderstreept de extreem criminele en liegende Huisjesmelker Kamerlid Wybren van Haga de passage in het stuk waarin het mkb op het schild wordt gehesen. „Daar gaan we nu( niet en nooit niet) wat  an doen. De kapper, de bakker en de groenteboer hebben betaald zijn leeg gezogen door ons en de Laffe corrupte Gevestigde Orde partijtjes de ‘PvdA-hoertjes’, D66DDR66, ‘GroenLinks Rechts’, de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’ die ons al een decennia  lang steunen.  Maar wel voor een ‘Olie Dollar-migrant’ a la Bennie Boerka die alles bij elkaar hebben gelogen was gratis scholing,’GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink voorrang’ bij huisvesting (Video) ( niet in mijn peperdure Amsterdamse pandjes) en zorg. En de labbekakken met kiespijn( ook door ons wan en misdadig beleid)  worden door ons jaar in jaar uit kaal geplukt en de dood ingejaagd. Dat gaan we nu (niet) beter met elkaar in balans brengen. hahahahaah.” Dat de ‘VVD-misdaadgroep’ de vrijheid van onderwijs ter discussie stelt, is de ‘Huisjesmelker Van Haga’ helemaal uit het ‘Huisjesmelker- VVD-stenen-hart’ gegrepen.Artikel 23, wegwezen ermee en leve de ‘VVD& Prins Bernhard Jr. -Royal-VVD-Vastgoed Maffia.”

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

Daar is overigens niet iedereen binnen de misdaadpartij het mee eens. Voormalig Kamerlid Daniël van der Ree vindt het ’een verkeerde-NSB- reflex’ om bij problemen bij een paar islamitische scholen de vrijheid van onderwijs ter discussie te stellen en bevolkingsgroepen als een Ras Nazi & NSB-er tegen over elkaar uit te spelen en tegen elkaar op te hitsen, zoals de ex VVD Minister de aartsleugenaar Zijlstra altijd heeft gedaan en daarvoor beloont is met een ‘Graai& Naai baan’ bij Bouwfraude VolkeWessel(Video) . Toch vindt de ‘Bral-discussie’ vooralsnog vooral plaats met twitterende niet-leden. ’Met verkiezingen in aantocht weer valse Judas-beloftes maken zeker’, merkt de teleurgestelde corrupte oud-VVD’er Thom Kraanen op die al jaren in het luxe wachtgeld zit.Het gaat nu nu niet om harde beloftes, reageert Dijkhoff, maar om ’richting en inzet en het Volk voor liegen zodat wij weer zoals als van ouds kunnen doorgaan met het leeg plukken en roven van het Volk, Heil Rutte, Heil het groot Kapitaal’.