( van onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Nederland het ‘Taxfree-(academische)-Ratten in pak- Paradijs’(Video) van ‘Doener- Rutte&Co .
De hoogste altijd liegende (o.a. tegen de Belasting en het Volk) ‘dr. Goebbels-baas’ van de publieke omroep, ‘Pooier-Frans Klein’, maakt en breekt tv- en politieke carrières. Wie is die gluiperige ex ‘VARA-(PvdA-hoertjes)- man,’(Video) die het liefst niet opvalt, maar wel de meeste Duivelse macht heeft in Hilversum naast de gedoogde ‘Drugslords & Media-Maffiaboss-John de Mol’(Video). ‘NPO-Pooier- Frans Klein’ is ook een ‘Witwas &Fraude- Rat in pak’ die zelf niet mee wil betalen aan zijn eigen Publieke Omroep door de Belasting te ontduiken en feitelijk in de cel thuis hoort en/of een Tbs-inrichting. U begrijpt dat de AIVD van de D66‘DDR66 -Censuur Queen Ollongren’ Video) ‘Taxfree- Pooier-Frans Klein’ in de chantage tang heeft en hem kan dwingen het ‘Fake -Staats-News’ te brengen zoals zij dat willen: Dus de ‘Staats-NPO boodschap’ is pas op voor Wilders, ‘Boy Baudet’, de Russen, de Chinezen(Video)  en kijk nooit naar de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en/of Russia Today en Stem op corrupte de Gevestigde  Orde partijtes.

Raad van State: “ Kabinet Rutte Liegt, gewone Nederlanders betalen wel meer belasting en Ultra Rijken& King Willem 0,00”(Video).
De corrupte  ‘Rat in pak- Pooier- Frans Klein’, de hoogste televisie ‘dr. Goebbels-baas’ van de ‘Staats-Fake News-NPO’, heeft in 2011 samen met zijn broer Peter Jelles Klein een Engelse ‘Witwas&Fraude-brievenbusfirma gekocht, waarvan de aandelen werden ondergebracht in een belastingparadijsje. Ook de ‘Taxfree-Koninklijke familie’ en bendeleden van GroenLinks Rechts, etc. hanteren straffeloos dergelijke Witwas & fraude-constructies. Nu verbaasd ons dat niet, want wij hebben reeds jaren geleden als enige al veel veelvuldig artikel gepubliceerd waarvan de strekking was dat Frans Klein een ‘VARA- Rat in pak’ en corrupt is tot op het bot en altijd liegt tegen het Volk:” NPO ‘dr. Goebbels Klein’ belooft zomer Propaganda voor 960 miljoen subsidie(Video)“.’
Door de ‘Witwas&fraude-constructie’ zijn schuldeisers van zijn  ‘Rat in pak- Pooier-broer Peter Jelle Klein’ op afstand gehouden opgelicht. Die konden de tonnen die ze tegoed hadden na een  ‘Fraude-faillissement’ van twee restaurants‘Thaise -Masage Hoeren-Hokken’ van zijn ‘Pooier- broers’ niet kunnen innen. De Witwas & Fraude-constructie’ werd opgezet via de extreem corrupte Quaedvlieg Juristen, die hun Kantoor hadden op de’ VVD-Witwas-Zuidas’ te Amsterdam, die criminele  ‘Rat in pak- constructies’ maakten waarmee de belasting wordt ontweken en ontdoken. De NPO Boss en ex VARA Boss gluiperd Klein ontkent liegt dat de ‘Witwas-constructie’ bedoeld was om de fiscus te benadelen en/of de boel op te lichten.  Klein bralt dat hij erg ‘NPO-dom’ is en ook niet wist van de algemeen bekende misdadige reputatie van Quaedvlieg net als de ‘Taxfree-Koninklijke Familie’. De ‘Misdaadgroep- Quaedvlieg-Juristen’ kreeg in 2010 te maken met een zeldzame inval van de FIOD in dergelijk Rat in pak misdaden. Een jaar later legde De Nederlandsche Bank het  reeds failliet gegane ‘Rat in pak- Witwas-kantoor’ een boete op en in 2013 kregen twee bestuurders  Katvangers (een bejaarde Homeles alcoholist en de andere een drugs verslaafde(Video)) van Quaedvlieg bij extreem hoge uitzondering celstraffen van een paar weken voor belastingfraude en witwassen.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. de Vries aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).

“Met de kennis van nu zou ik zeggen liegen  dat ik niet met zo’n reputatie in zee zou moeten gaan”, bralt de schaamteloze liegende ‘NPO- Maffia-Boss &Pooier-Klein’ als een volleerd liegende VVD en/of D66 en/of CDA en /of PvdA en/of GroenLinks corrupte ‘Rat in pak-Politicus’. Je mag het naïef noemen, maar geen ‘NPO-Fake News’ van mijn kant, hahahahahah. Ik heb het allemaal voor mijn (Pooier) broertje Peter Jelle Klein gedaan, die nu al jaren in Thailand woont met zijn Thaise vrouwtje hoertje en de geruchten dat zij pas 15 jaar is zijn is Fake News,hahahhahah . Zelf ben ik er geen cent wijzer van geworden net als de Belasting. Geen cent, moge de Rode Haan van de VARA dood neervallen.”( Klein was in 2011 media/programma-directeur was van de VARA)

‘Pooiers broers Klein’ ontdoken de belasting en lichtten schuldeiser en Thaise Hoertjes op met ‘Hoerenloper-Peter R. de Vries’ als alibi.
De ‘Pooier&Oplichter- broers’ werden achtervolgd door schuldeisers en de fiscus, nadat de (Pedo)-broer Peter  Klein twee keer failliet was gegaan met een ‘Thaise -Hoeren-bar’ op de Amsterdamse Wallen. Pikant in dit verhaal is dat de notaire  ‘Hoerenloper& Politie-informant  Peter R de Vries’ regelmatig de Thaise ‘restaurants’ van de gebroeders Pooiers- Klein op de Wallen binnen ‘wipte’ om een gratis  ‘hapje’ te doen. Nadat de fiscus zich had gemeld, wendden de  ‘Ratten in pak-Pooier- broers Klein’(Video) zich tot  de Witwasser’-Quaedvlieg -misdaadgroep.  Met hun ‘Witwas & Fraude-constructies’  hulp kon Peter Jelle Klein een nieuw ‘Hoeren-bedrijf’ beginnen. Frans Klein wist van niks en zijn naam was ‘VARA-Haas’ en de VARA- Wereld Draait -met ‘Pedo- Matthijs van Nieuwkerk’- Dooooooor’.

In 2016 stapte Pooier & NPO ex VARA Boss Frans Klein uit de Witwas &Fraude-brievenbusfirma, zijn broer bleef ‘Bordela-directeur’. De voormalige zakenpartner van de broer  tapte kort na het vertrek van Klein met een vordering van 450.000 naar de rechter, maar door de gekozen ‘Witwas&Fraude- constructie’ kon geen beslag worden gelegd op de inboedel van twee restaurantsThaise- massage-Hoeren Hokken’. De Staats-NPO bralt in een schaamteloze reactie dat bekend was dat Klein mede-eigenaar Pooier was van twee Thaise restaurants‘Massage- Hoeren Hokken’ op de Wallen en zich schuldig maakte aan witwas en fraude en dat dit getoetst is of dat in strijd was met zijn  Fake News functie. De precieze fiscaal-juridische Witwas&Fraude opzet is de verantwoordelijkheid van onze ‘Maffia Boss Klein’ zelf, aldus de Staats-NPO. Tja, de slager Pooier keurt zijn eigen vlees. Maar niet de Staats-NPO, maar de FIOD en/of Justitie had deze belastingontduiking  en Oplichting  van de ‘Pooiers Broers Klein’ moeten onderzoeken en daarna conform het Wetboek van Strafrecht vervolgen! Wij hebben per direct de  ‘Witwas& Oplichters- Pooier -Broers Klein’ op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.

Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas(Video) !

Zie ook in dit verband The Killing Fields Of Amsterdam en de Wallen(Video):

Noot Toedeledokie :Kijk niet naar andere jullie, hebben een rechtvaardig man die jullie niet eens helpen maar voor de ‘flikkers’ van ‘VVD- Godfather Rutte’ staan jullie op jullie achterste poot ! De  ‘VVD Rat in pak-Wiebes’ aka” Alle arme aan het Gas” heeft een nieuw digitale systeem voor belasting na zijn blunder laten ontwikkelen dat je zelf kan invullen en lezen wat je terug krijg maar, de controlerende honden en flikker die zich zelf ambtenaar noemen wat doen ze alles wat -/- achter ziet als je klaar ben met invullen als je met de cursor er op gaat staan dan krijg je te lezen dit bedrag krijg je terug en de  corrupte ‘NSB-ambtenaar’ gaat er een van maken en alles draai terug naar de pot van de bodemloze ‘Taxfree-Royal-Rat in pak- belasting’ (Video)! En men denk dat je dat niet heb gezien dus een normale burger Labbekakken(Video) krijg nooit wat terug maar de ambtenaar weet zelf de tampon van zijn vrouw te declareren !Wanneer worden jullie boos ? Luister naar dit er zijn zoveel structuren die Rutte en zijn ‘Rat in pak-‘flikkers’kunnen gebruiken dat zij geen belasting hoeven te betalen en het is legaal en kijk naar de trut die om hoog is geschoven en de rutte rot op van roermond heeft zijn duivelse tong laten uit springen niet te geloven van daar dat hij altijd lach !