AMSTERDAM-NOIR- Gaat de ‘MH17- Doofpot’ nu eindelijk echt open? Met negatief reisadvies geen slachtoffers MH17.
De’ US&EU-Taxfree-Killer-Elite’ heeft Poroshenko met geweld en list en bedrog in het zadel geholpen en altijd pal achter hun Puppet gestaan. Zij hebben hen gesteund  met miljarden aan ‘US-wapens’ tegen de Russen en miljarden EU&US-subsidies om zijn zakken te vullen en zijn Moordende Maffiakliek te betalen, maar het heeft allemaal niet moge baten. Zelfs het compleet leeg geroofde Oekraïense Volk is de ‘Maffiose Oligarch& CIA Puppet- Poroshenko ‘ spuugzat en heeft nu met een verpletterde ‘Boy Baudet-Verkiezings-nederlaag’(Video) de ‘CIA Trol -Poroshenko‘ dr laan uitgestuurd. We zijn benieuwd hoe zijn corrupte Tweede Kamer steunpilaren de ‘GroenLinksRechts- CIA Trol Bram van Oijk‘ en zijn ‘gabber in elite- crime’ D66′DDR66 Sjoerdsma’ deze Verkiezing ’s  uitslag dreun in hun gezicht  gaan verteren. Het Oekraïense Volk en wij moeten nog afwachten of de deze ‘Komiek Zelensky'(Video) ook niet een soort van Puppet ‘Boy Macorn’ (Video)en /of een andere ‘CIA Trol is’, want dan schiet het leeggeroofde Volk er niets mee op en blijft alles bij het oude of wordt zelfs nog zwaarder voor het arme Oekraïense Volk.

SP-Kamerlid Ronald van Raak: ‘Afschaffen referendum ’dikke vinger naar bevolking van regiem Rutte’(Video).

‘VVD-Beroepsleugenaar-Aasgier & Racist Blok’ gaat met Rusland brallen over de ‘Dutch-MH17-Doofpot’(Video).

Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars en’ VVD NeoNazi- Hans van Baalen’ ingevlogen door CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein(Video).

‘DDR Minister Ollongren’ loopt corrupte beentjes uit haar lijf om Referendum af te schaffen voor ‘Killer-Elite’.

De Underground Presentator Steve Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  en het merendeel l van het Nederlandse Volk die tegen het ‘EU-Oekraïne-Verdrag waren en nog steeds zijn met hun Puppet ‘Maffioso-Poroshenko‘  tot de EU krijgen nu met terug werkende kracht gelijk van het Oekraïense Volk. Brown werd toen der tijd zelfs nog aangevallen op de Dam voor twee Laffe en corrupte ‘Politie- bodyguards’ met Paardekoppen van de VVD Minister  ‘Yab Yum Henins’ en een bolle ‘Dronkenlap-provocateur’ van GroenLinksRechts(Video).