( van onze Stem van de Straat partij redactie i.s.m. onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Sluwe en corrupte  Wethouder Meliani laat haar beslissing aan ‘Nep en Fop-commissie’ over om de ‘C-(censuur)- Omroep’ in het zadel te helpen ten kosten van AT5&SaltoTV(Video)
Nu berichten wij al sinds de twee ‘Oplichters & Grachtengordel-GroenLinks Rechts Subsidievreters -Roethof & Semmeling’ zo uit het niets ten tonele verschenen om SALTO op zwart te zetten dat zij twee eerste klas ‘Media-Maffia-Grachtengordel-Trollen’ zijn die zijn ingehuurd om met name Salto en in het bijzonder de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV op zwart te zetten( zie Stem van de Straat van verleden week en deze week). Men kan AT5 van alles en nog wat verwijten en dat doen wij dan ook al jaren, maar niet dat zij niet in alle straten van Amsterdam komen en lopen te brallen. Dat is namelijk zo wat het enige wat zij tot vervelens toe doen en dagelijks uitzenden.

C(ensuur)-Omroep’ aanval met ‘Grachtengordel-Subsidie-Niksnutten & NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmenling’ op Salto & AT5.(Video)

Stem van de Straat verzoekt opheldering ‘Strijkstok-subsidie’ aan Human Nature Films en discussie met Wethouder Meliani, Roethof en Semmelink en krijgt geen antwoord.
Maar nu zijn er zelfs twijfels en vernietigende artikel verschijnen  over de twee subsidievreters “Unlce Tom”- Roethof & Gur Semmeling achter ‘Fake News-zender’ C-(ensuur)-Amsterdam in het Het Parool en De Telegraaf en de  HPdeTijd en bij een deel van de Amsterdamse politiek. En zetten de verhoudingen in de Amsterdamse in de voor het merendeel corrupte Gevestigde Orde mediawereld en in de Gemeenteraad verder op scherp. Maar ondanks het voorgaande blijft de ‘GroenLinksRechts- Strijkstok Wethouder Meliani’  van menig dat Salto van de buis moet en At5 moet samenwerken  met de twee hysterische  Grachtengordel Trollen Roethof& Semmenlink. De VVD en Forum voor Democratie  zal komende raadsvergaderingen vragen stellen aan de corrupte en laffe ‘GroenLinksRechts-Media -Strijkstok-Wethouder Touria Meliani’, die om duistere reden nog steeds achter de twee Oplichters staat, die de laatste tijd steeds hysterischer met  ‘Riool- modder ‘lopen te gooien. Zo betitelde  “Uncle Tom”- Mildred Roethof onlangs  de Directeur van SALTO Willem Stegeman als een zakkenvuller, die niks kan (duidelijk weer een geval van projectie:  Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.). En hadden de twee GroenLinksRechts Trollen Roethof & Semmeling  bij de Gemeente geklaagd dat ing Steve Brown de Underground Presentator van Tokshow De Stem van de Straat hun had bedreigd wat een volstrekte kwaadaardige lasterlijke leugen is( (Zie Stem van de Straat afl 14 en 15, 2019) )

De Zwijger spreekt met Joris van de Sande van de in Regio Amsterdam best bekeken TV-zender SALTO(Video).

Deze twee Grachtengordel- GroenLinks Rechts -Trollen Roethof& Semmeling  hebben het Toverwoord  “Inclusive” om al jarenlang miljoenen  subsidies van de Gemeente Amsterdam( van u dus) ten onrecht binnen te harken bij hun corrupte gemeente ‘Strijkstok-contacten’. Daar zou de FIOD eens onderzoek naar moeten doen! Maar nu het lijkt dat de Coup van 5 miljoen subsidie per jaar hun corrupte ‘Grachtengordel-Neus ‘voorbij gaat vallen hun maskers af en zijn ze als twee hysterische dronken ‘Viswijven’ met iedereen die niet doet wat zijn willen ruzie aan het maken en hun aan het beledigen alsof zij twee Coke Junkies zijn (dat zeggen wij niet maar wordt al in verslavingsdeskundigen kringen gefluisterd).

De ‘Elite-Maffia-Top’ van de GVB en de corrupte verantwoordelijke Wethouders & Burgemeesters horen in de cel en/of in een TBS-inrichting en SALTOTV gaat op Zwart!( Video)

GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar!(Video)

Drie-Petten- Directeur’ van AT5&NH Media &C-Omroep Van Gesel stapt op, maar hoort thuis in de cel!(Video)
Kans op samenwerking tussen AT5 en C-(ensuur)-Amsterdam lijkt voorlopig nog geen sprake. Vorige week deden beide partijen hun zegje in de gemeenteraad. ‘Inclusive-Mildred Roethof haalde de woede van AT5’ers op de hals, toen zij hysterisch met schuim uit haar oren suggereerde dat verslaggevers van die omroep in sommige buurten ‘niet getolereerd’ worden, en dat haar GroenLinksRechts ‘C-(ensuur)-Amsterdam’ beter in staat is om de (‘GroenLinks-Grachtengordel’ ) verhalen uit alle delen van de stad beschermde Studio te vertellen. ‘Ab-so-lute onzin, deze bewering.’ twitterde AT-5-presentator Menko Arends. Pikant was dat Roethof in een Knal Groen geschilderde elektrische ‘SUV- Bakfiets’ met Wethouder Meliani Top-less in de bak naar het Stadhuis waren gekomen met een levensgrote sticker op de achterkant: “C We R here 2 Stay”. (zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv van deze Week). En feestelijk werden binnen gehaald door de compleet waanzinnige GroenLinksRechts Wethouder Wassink(Video)  en een handje vol uitgeprocedeerde  ‘Olie-Dollar -emigranten’,die zich hadden uitgedost als” Bennie Boerka” en hun vaste ‘Coke-scooter- dealertjes(Video)’.  De corrupte en laffe  Amsterdamse  ‘Vinger-Politie'(Video) van “Deep-State”- Burgemeester Halsema(Video) deed zo als gebruikelijk  is bij deze ‘GoenLinksRechts- Grachtengordel-Junkie’s’ een oogje dicht:

Stem de ‘Grachtengordel- Maffia-GroenLinksRechts censuur’ met hun Trollen ‘Roethof&Semmelink’  en kom allen naar de  bijeenkomst Handen af van SALTO & De Stem van de Straat & VeteranenTV, Mocro Park, etc(Video).