( van onze ‘VVD &CDA Klassen Justitie- redactie’ i.s.m. Toedeledokie en  Yolo)


AMSTERDAM-NOIR -Snakes in Suits: When Psychopaths a La Dijsselbloem& Pijpers Go to Work(Video).
Het is niet de eerste keer dat het Rattennest de Universiteit van Utrecht betrapt is op smijten met gemeenschap geld: De Telegraaf ontdekten daarbij enkele opvallende extreem riante ‘Rat in pak- uitgaven’. Zo hebben alle drie de  corrupte ‘Rat in pak-collegeleden’ businessclass vliegreizen gemaakt. Zowel de corrupte  Oudeman (Toronto, 4188 euro), Pijpers (Detroit, 4594 euro en Washington, 3832 euro) en Van der Zwaan (Kaapstad, 4587 euro) vlogen niet met een superdeal, maar wel met hun minnaressen Hoertjes. De Telegraaf verwijst naar de interne regel dat business class alleen is toegestaan ’om dringende redenen en onder goedkeuring van de mandataris’. Dure vliegreizen en prijzige hotelkamers. Volgens de Telegraaf hebben de drie corrupte ‘Rat pak-Utrechtse collegeleden’ het afgelopen jaar tegen de eigen interne regels in royaal fraudeleus gedeclareerd. De corrupte  UU-bestuurders zeggen liegen dat ze sober declareren en dat de regels niet zijn overtreden. (Bron: RTL en De Telegraaf)

Misdaad loont wel mits in dienst van de corrupte Gevestigde orde. Rob Oudkerk: Hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje net als ik!

Qua  ‘Rat in pak-Corruptie’ doet de Universiteit van Utrecht niet onder  voor de Universiteit van Amsterdam(UvA)

De  extreem corrupte voorzitter van de Universiteit Utrecht (UU) de notoire ‘Hoerenloper & Junkie Anton Pijpers’, is vorig jaar voor ruim 124.000 euro door Nederland ‘gereisd’. Bij deze binnenlandse ‘reiskosten’, waarbij sprake was een peperdure ‘Royal-achtige King Willem-Audi-8-dienstauto'(video) met een’ Pijp-(pedo)-Demmnik-chauffeurtje’Video), komen nog de overige duistere ‘Witwas-declaraties’ van dik over de 100 duizend euro bij en een ‘Zakkenvullers-BOBO-jaarsalaris’ van 229.974 euro. De Morco Maffia en Willem Holleeder spreken er schande van! Al tijden lang gaan er sterke geruchten op Universiteit van Utrecht van o.a. jaloerse Hoogleraren en wetenschappelijke medewerkers dat Pijpers zich o.a. bijna dagelijks laat pijpen door peperdure te jonge hoertjes en/of schandknapen alsof hij de corrupte ex PvdA Wethouder ‘Junkie neuker-  Rob Oudkerk’ en/of de corrupte VVD Burgemeester -‘Onno-Schandknapen-Hoes’ is in zijn Luxe ‘Bordelo- kantoor’ op kosten van de Universiteit a minimaal  1000,- euro per afwerkbeurt.

Ook rijden de  ‘Peter R. de Vries-Coke scooter-dealertjes'(Video) af en aan als ‘Junkie-Pijpers’ ‘druk’ is in zijn ‘Luxe Bordelo- kantoor’ in verhit ‘overleg’ met te jonge studentenhoertjes die niemand kent op de Universiteit. Zijn ramen zijn dan ook altijd zichtbaar van de buitenkant beslagen en hij komt altijd na die ‘overleggen’ verwilderd met uitpuilende grote ogen en met zijn haar recht overeind naar buiten.Het was de moedige geschiedenisstudent en Klokkenluider Floris Boudens een té hoog bedrag om niet mee naar buiten te treden. Hij is lid van het voor merendeel corrupte en ‘blinde’  Universiteitsraad en kreeg een verbod van de corrupte personeelspartij Vlam om publiekelijk met Pijpers erover te praten. Die moedige student krijgt nooit meer van zijn leven een goede baan, die is uitgekakt in het ‘Mooie Doeners-  Land’ van Premier ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel’ (Video) ( en zie de stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van aankomende week met schokkende  video beelden van een bekentenis  van van Van den Heuvel ) Klokkenluider Floris Boudens: „Meteen nadat ik besloten had deze binnenlandse waanzinnige ‘reiskosten’ toch in de openbaarheid te brengen, moest ik op het matje komen en werd zwaar bedreigd. De liederlijke extreem corrupte Collegevoorzitter ‘Junkie & Hoerenloper-Pijpers’, wonend in Zutphen in een geld verslindende energie ‘Royal- GroenLinksRechts- Villa(Video)  van ver over de miljoen euro, bralde verhit tegen me al zo’n best te doen om te bezuinigen en ook helemaal naar Utrecht te gaan verhuizen om zo kosten te besparen en dat hij geen cocaine snuift en geen Hoertjes neukt. Maar kom op zeg: meer dan een ton besteden aan ‘reiskosten’ is toch een waanzinnig bedrag, dat geloofd toch niemand. Het gaat hier om publiek geld dat ook naar onderzoek en onderwijs kan of naar arme gezinnen in de bijstand. Stel dat wij zo veel gaan lenen als student en hoe staat deze walgelijke geld smijterij tegen over een bijstandsfamilie, die per jaar moet rondkomen van 10.000,- euro en gedwongen is om te overleven om iedere week de vernederende gang te maken naar die mensonterende ‘PvdA- Kapo Klijnsma-Voedselbanken’ ”.

Verhuizing naar de cel en/of ontslag op staande voet zou gepast zijn voor Dijsselbloem & Pijpers en  ‘Rat in pak-Doeners-consorten’ en comfort het natuurrecht.

D66-Censuur-Queen Ollongren’ doet oogje en mond dicht over de gierende ambtelijke #Metoo-‘Beerput-corruptie’ onder haar reet(Video).

Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

Woordvoerder  ‘beroepsleugenaar -Rat in pak’ Maarten Post bevestigt de binnenlandse ‘reiskosten’. „In 2018 had de Universiteit nog twee dienstauto’s en twee (Pijp-chauffeurtjes. Per 2019 is dat één dienstauto geworden en één (Pijp)- chauffeurtje. Ook gaat onze  zuinige en bescheiden collegevoorzitter verhuizen van Zutphen naar Utrecht, waardoor de ‘reiskosten'( lees: Neuk en snuifkosten)  aanzienlijk minder zullen zijn volgend jaar,hahahahhahahah.” Wij hebben per direct deze walgelijke misdadige ‘Zakkenvuller-Pijpers’ op het “Elite Gangster Billboard(Video)” gesmeten tussen de andere Straffeloos Graaiende & en Naaiende Ratten in pak. Men moet maar durven, schaamteloos graaien en naaien, en de btw op de noodzakelijke dagelijkse levens kosten als voedsel, water, huur en gas en licht  maar lekker verhogen.Het is ze niet gelukt om het onder de pan te houden, dankzij een oplettende student die helaas voor de door-en-door corrupte ratten in pak, niet bang was om er mee naar buiten te komen.Yolo:”Inmiddels heeft het corrupte GroenLinks Rechts-Kamerlid Özdil een debat aangevraagd bij de D66 ‘DDR Minister van Engelshoven ‘de Martel-Baas(Video) van het ‘wetenschappelijke’ extreem misdadige  Aapjes-centrum. En waarschuwt de GroenLinkRechts ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video) voor de Chinezen, Wilder ‘Boy Baudet ‘en de Russen. De GroenrechtLinks Bakfietsen Maffia proberen weer domme zieltjes te winnen voor Europa na afstraffing van klimaathysterie door kiezer ,terwijl  ze in Amsterdam alle bomen kappen en het beetje groen onder de beton storten( zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv van deze week(Video)).

Opmerking:Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de Universiteit van Utrecht en Pijpers: N.L.Vergunst@uu.nl, j.a.jacobs@uu.nl, F.Niehof@uu.nl,i.wolsky@uu.nl,R.A.B.vanVeen@uu.nl, m.a.g.post@uu.nl, A.Pijpers@uu.nl,.