( van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Raad van State: “ Kabinet Rutte Liegt, gewone Nederlanders betalen wel meer belasting en Ultra Rijken& King Willem 0,00”.(Video) 
Oud-PvdA-minister & Nazi-Schrik van Griekenland Gluiperd-Dijsselbloem wordt de nieuwe ‘Elite-Maffia-voorzitter’ van de ‘Onderzoeks-Doofpot-Raad’ voor de Veiligheid voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’. Hij volgt  de extreem corrupte & MH17- leugenaar -Tjibbe Joustra aka” 007 “ op die volgende maand met een zeer riant niet gekort pensioen gaat van zo’n 7700,- euro netto per maand voor bewezen misdaad-diensten tegen het gewone Volk:”72-urige- Arbeit macht frei-werkweek ( schokkende Video’s).

Snakes in Suits: When Psychopaths als Dijsselbloem Go to Work zijn de Labbenkakken ten dode opgeschreven.

Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt!(Video)
‘Gluiperd-Dijsselbloem’ was jarenlang corrupt ‘Bral &Lieg-Kamerlid’ voor de ‘PvdA-hoertjes’ tot hij in het vorige ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte2’  Minister Gangster werd van Financiën voor de ‘Royal-Taxfree-Ultra-Rijken’ en de Multinational-misdaadgroepen. Daarnaast was hij ook de PvdA ‘NSB-loopjongen ‘van Merkel als o.a. crimineel Voorzitter van de ‘Euro-Killer-Elite-groep’, het Misdaad-overlegorgaan van alle landen die gedwongen door de ‘Taxfree-Killer-EU-Elite’ de euro hebben als betaalmiddel en eindverantwoordelijk zijn dat o.a. 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en de Ratten in pak(Video) in een Belastingparadijs leven als God Duivel in Frankrijk. Alleen daarvoor zou deze arbeiders verrader Dijsselbloem levenslang cel moeten hebben gehad als de Rule of Law zou bestaan in de EU en Nederland.

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand(Video).

Amsterdam-NoirTV zendt uit een Bunker:’PvdA- Gluiperd Dijsselbloem’ aka “de Slachter van Griekenland” & ‘Shell Zalm’ ontmaskert als ‘Mega Oplichters’ van het Volk(Video).

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door D66 Minister Koolmees& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’(Video).

Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen voor zijn Führerin Merkel(Video). ‘Gluiperd- Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Griekenland.

PvdA ‘Gluiperd& Zakkenvuller Dijsselbloem’ voor €14.500 op Payroll ‘Elite-Euro-reddingsfonds’.
Hoewel hij zelf ijverde als een ras ‘PvdA-Snake in Suits’ dat hij is, voor een hoge plek op de Kieslijst van zijn arbeiders verrader partij, besloot hij na de enorme Verkiezingsnederlaag die de ‘PvdA-hoertjes’ met ‘Imam Samsom’ in 2017 leed- omdat zij o.a. Rutte hadden gesteund om een waar schrik bewind te voeren tegen het gewone Volk- om na zijn misdadige Ministerschap niet terug te keren in de Tweede Kamer. Sindsdien zat hij in het Luxe Wachtgeld en snabbelde her en der wat 10.000,- de eurootjes met wat vage ‘Rat in pak-Fake baantjes’.

‘ECB-Misdaad-Bank’&  ‘Rat in pak- Banen-caroussel’:ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de Staats-NOS(Video).

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem(Video).
De benoeming van de ‘PvdA- Gluiperd’ en misdadiger tegen de mensheid  Dijsselbloem is opvallend. Hij hoort namelijk thuis in cel en/of Tbs-Kliniek. Twee weken geleden werd hij benoemd als ‘Graai en Naai-voorzitter’ van corrupte de Raad van toezicht van de Wageningen Universiteit (WUR), waar hij zelf in 1991 afstudeerde als landbouweconoom. Ook werd er in Den Haag rekening mee gehouden dat hij in de race zou zijn voor de post van president van de Europese Centrale Bank (ECB)-misdaadgroep  in Frankfurt, die al jaren de EU overspoeld met gratis miljarden ( 0 procent rente) voor de Misdaad banken en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ over o.a. de rug van de pensioenen van ‘Jan met de Pet’ en dat zij geen rente meer krijgen op hun spaarrekeningen. Een grote roofpartij van ‘Jan met de Pet’ of te wel de Labbekakken(Video).

Laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers & VVD Minister Dekker & ‘PvdA-Tweede kamer Voorzitter Arib’ verdraaien woorden Familie Faber(Video).

CDA Rat Donner’ weg en ‘DDR66 Rat Graaff’ er in bij Raad van State als de Onderkoning van NL(Video).
De corrupte  Onderzoeksraad voor de Veiligheid voor de Ultra-Rijken doet  ‘Doofpot-onderzoeken’ naar rampen en grote ongevallen. Onlangs nog kwam de raad bij hoge uitzondering met een vernietigend rapport over hoe het kon dat de moordenaar van Anne Faber ondanks zijn gewelddadige verleden al weer zo snel op onbegeleid verlof kon. Ook deed de Raad ‘Doof-onderzoek’ naar de MH17-ramp’ Afgelopen jaar was de ‘PvdA -Gluiperd  Dijsselbloem’ in de ‘Rat in pak- race’ om corrupte  vicevoorzitter te worden van de  ‘Royal-Raad’ van State onder de Voorzitter van de Raad ‘Taxfree-Graai-King Willem’. Die ‘Graai& Naai baan’ ging naar extreem corrupte oude Rat in pak  D66’er DDRer 66 Thom de Graaff.