(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers & VVD Minister Dekker & ‘PvdA-Tweede kamer Voorzitter Arib’ verdraaien woorden Familie Faber(Video).

Zelfs de corrupte ‘Royal- Raad van State’ met ‘Taxfree-King Willem’ als Bral-Voorzitter, een van de belangrijkste ‘NSB-adviesorganen’ van het kabinet regime is nu zelfs bezorgd over het gelieg van ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2, 3.’.   Nu stellen wij dat het ‘Taxfree-Shell-Rutte Kabinet’ altijd  liegt sinds zijn aantreden over o.a. de hoeveelheid ‘Wurg-belasting’, die  gewone Nederlanders gedwongen moeten betalen en worden wij zowaar nu in het gelijk gesteld door de Raad van State en hun Voorzitter ‘Taxfree-Mega-Zakkenvuller -King Willem’ uit Wonderland. De Multinationals-misdaadgroepen  en de ‘Ultra Rijken-Elite-Gangsters’ ,zoals King Willem betalen al jaren helemaal geen belasting. Die laten hun miljarden ‘Bloed-Winsten’ Witwassen bij de ‘ING en/of RABO-misdaadbanken‘ en/of op de VVD-Zuidas  te Amsterdam en/of in Panama ( Lees de Panama Papers) en/of op de Kanaal eilanden en/of in Luxemburg, Monaco, etc.

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door D66 ‘DDR66- Minister Koolmees’& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’.(Video)

Elk jaar zijn de ‘Labbenkakken –huishoudens’ iets meer kwijt van hun karige inkomen, aan onder andere de (medische) zorg, huur, voedsel en water en gas en licht, schoolgeld en benodigdheden ( zie de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV(Video) van deze week:” Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes(Video)“met dank aan Rutte1,2,3.Het ‘Taxfree-Shell- kabinet Rutte 3’ moet  stoppen met altijd maar liegen en eens de waarheid gaan spreken en gewoon eerlijk zijn dat zij het Volk kaalplukken voor de Taxfree-Royal- Ultra-Rijken–Elite-Gangsters , schrijft de Raad van State van ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Parasieten- Familie niet in haar jaarlijkse  ‘Bral& Pluk de massa- kaal-voorjaarsrapportage’. En de King kan het weten, want hij en zijn ‘Parasieten- familie’ betalen al eeuwen geen belasting. En Pikant de Taxfree-Royals met hun ‘Hofnar Rutte’ staan boven de wet en worden nooit vervolgd voor de ‘Mega-(VOC)-Misdaden'(Video), die zij hebben gepleegd in het binnen en Buitenland en nog steeds plegen. Daar horen wij de ‘Royal-Raad van State’ en de AIVD van de D66 ‘DDR66 Minister-Censuur Queen- Ollongren‘ nooit over. Daarvoor moet u zijn bij Steve Brown:

 

In het ‘Mooi Land’ van ‘Doener -Rutte&Co’ heeft de Massa pijn in de leeg geplunderde portemonnee(Video).

Het land van Rutte: Vijfhonderdduizend mensen kunnen tandarts niet betalen, maar Pas op voor de Russen & Chinezen(Video).

Het ‘Royal-Parasieten-Prinsjesdag’ met Liegende King Willem belooft weer gouden bergen(Video).

Ook weigert de ‘Royal-Raad van State’ zich uit te laten over de walgelijke en niet te beschrijven ‘dr. Mengel- Apen- Martelcentrum’ van de D66DDR66  Sadistische Minister Engelshoven(Video).  Door nu  misdadig zuinig aan te doen over de rug van de Labbenkakken kan worden voorkomen dat  de reeds kaal gelukte burgers waarvan er bijv. 500 duizend dagelijks kiespijn hebben omdat zij geen geld hebben voor de tandarts( Zie ook voor dat onderwerp de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week) straks weer een enorme misdadige ‘Wurg-belastingverhoging’ krijgen wanneer het Kabinet regime Taxfree-Shell-Rutte3 bij een nieuwe  ‘Jan met de Pet-recessie’ weer minder inkomsten kan roven van het Volk. De ‘Royal-Raad van State’ vindt dat het ‘Lieg&bedreig- kabinet Rutte3’  niet van die  ‘Pluk de massa altijd kaal-Fascistische-Groot Kapitaal-lijn’ moet afwijken. Ook al is de verleiding groot nu ‘leuke menselijke dingen’ te doen met het  hun eigen betasting geld.

Steve Brown betrapt King Willem in zijn ‘werkpaleis’ op tellen van zijn €300 mln Taxfree-Staats-uitkering(Video).

PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag’:Zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree(Video)

 

De Economische- Rat in pak- Roof- de massa kaal-hoogtij(Video) kan zo omslaan, waarschuwde eerder het kabinet middels de  huichelaar en ‘Mega-Crimineel-Taxfree- Miljardair-King Willem’ zelf ook al op  het walgelijke Bral-&lieg-Prinsjesdag. Daarom doet het ‘Lieg&bedrieg kabinet Rutte3’ er volgens de ‘Royal-Raad’ goed aan om door te gaan met het aanleggen van een buffer ten koste van de  reeds jarenlang kaal gelukte massa  voor wanneer het straks weer slechter gaat. Zo zijn straks ‘bij economische verslechtering plotselinge bezuinigingen op de overheidsfinanciën of verhogingen van de belastingen niet nodig’, schrijft de Raad.  Noam Chomsky legt hierna uit  dat de Democratie  een farce is en de ‘Taxfree-Killer-Elite’ er alleen maar op uit is om hun States Quo met hand en tand  te handhaven sinds de Oudheid: “Democratie is een Farce:Noam Chomsky Requiem For The American Dream is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%)” (Video)

Stijgende lasten van  Omgekeerde Robin Hood- Rutte&Co voor de Labbenkakken zijn ondraaglijk  en misdadig.

De Royal-Raad van State waarschuwt dat  de Labbenkakken-huishoudens de lasten de afgelopen jaren al behoorlijk hebben zien stijgen.

Van elke euro die de Labbenkakken met keihard werken verdienen moet steeds meer worden afdragen aan het altijd liegende  regiem Rutte3 voor bijvoorbeeld geen beter onderwijs en/of zorg en/of veiligheid (wel voor de Ultra-Rijken)  en/of een dak boven je hoofd en Voedsel  en /of de Tandarts, etc .

#Gele Hesje: ‘Pedo-Kees van de Spek’ te ‘druk ‘met ‘Derde Wereld-Hoertjes’ en eten van Tijger Vlees(Video)

Dit jaar stijgt dit percentage verder naar 39,6 procent. Elk jaar wordt dat iets hoger en al die poen verdwijnt uiteindelijk in de zakken van de ‘Taxfree-Ultra-Rijke-Elite- Gangsters’ . De Royal-Raad van State schrijft dat de Nederlanderse Labbenkakken veel te veel belasting betalen en waarschuwt ervoor dat burgers daardoor minder te besteden krijgen en dat het leidt tot wanhoop #Gels Hesjes Verzet en zelfs zelfmoord .

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand(Video).

Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video)

Verder constateert de ‘Royal-Raad’ dat  Rutte&Co weliswaar voldoet aan alle  uitbuit’ Europese-Taxfree-Killer-Elite- begrotingsregels’, maar dat we het vergeleken met de ons omringende landen niet bijzonder goed doen. Hoewel het altijd  Liegende kabinet zichzelf regelmatig op  ten onrechte op de ‘Judas-borst’ klopt over de financiële prestaties, zijn we Europees slechts een ‘middenmoter’, constateert de Royal-Raad. Er zijn vier andere landen die meer geld overhouden op de begroting dan wij en negen landen die een relatief lagere staatsschuld hebben.

‘Bloed-Miljarden- Koopkracht’ neemt alleen maar toe voor King Willem en zijn ‘gabbers in crime’ de Taxfree-Ultra-Rijken’.

Premier Godfather Rutte van de VVD-misdaadgroep liegt weer dat  zijn ‘Judas-kabinet’ de inkomstenbelasting verlaagt de komende jaren. Van de huidige drie belastingtarieven blijven er maar twee over. ,,Netto gaan de meeste mensen( Lees alleen de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en zijn Boss  ‘Taxfree-King Willem& Parasieten familie’)  er  in koopkracht op vooruit achteruit,hhihihihihhihi , ook na de verhoging van de btw op gezond voedsel en gas, licht en water kosten   bijvoorbeeld.’’ Verder heeft het ‘Judas- kabinet’ beloofd gelogen volgend jaar ook de belasting op de energierekening te verlagen en ieder weet inmiddels wel dat  de altijd liegende Rutte nooit zijn beloftes nakomt aan door hem en zijnde kaal geplukte  Labbenkakken..