(van onze niet ‘gesubsidieerde(Video)- dr. Goebbels –propaganda’ reactie)

AMSTERDAM-NOIR- AIVD van ‘Censuur Queen- ‘Ollongren& Schoof’ waarschuwt voor de Chinezen. De Staats-NOS met Fresen & Rutte leggen het uit(Video).

Opnieuw( geen) bewijs dat Chinezen van Keizer Xi Jinping  op wederrechtelijke wijze(kuch) Nederlandse ‘Taxfree-misdaad-bedrijfsgeheimen’ gestolen hebben, ditmaal bij @ASML kopt de ‘oude mannen-NSB -Vod De Telegraaf vandaag’ . “Ik heb daarom net een debatverzoek ingediend. Minister Wiebes aka “Alle arme& Groningen aan het Gas” moet zorgen voor een meer pro-actieve aanpak en Pas op voor de Russen, Houzee!”, twitterde de corrupte laffe Tom van der Lee uit de ‘NSB-School’ van de oude ‘CIA Trol-Bram van Oijk’ van GroenLinksRechts.

In het ‘Mooi Land’ van ‘Doener -Rutte&Co’ heeft de Massa pijn in de leeg geplunderde portemonnee(Video).

#WorldCup2018. Déjà vu:Telegraaf en NPO roepen gezamenlijk op om weer naar het Oostfront te marcheren, Houzee!(Video)

Volgens corrupte en eveneens laffe Van den Berg van de  ‘Pluk de arme en zieke& bejaarde kaal regeringspartij’ de ‘Nep en Fop Christen- CDA’, die middels de AIVD ook half zo niet heel  Nederland afluistert is het ‘Hysterische-Haatzaai-Chinezen-verhaal’ ,,weer bewijs dat onze vitale sectoren en dus ook 5G beschermd moeten worden”. De D66 ‘DDR66- beroeps Russen&Chinezen- Haatzaaier- Sjoerd Sjoerdsma ‘van de corrupte coalitiepartner D66 DDR66 eist dat de ‘Europese-Killer-Taxfree- Unie’ in de door de  ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ gecontroleerde Wereldhandelsorganisatie (WTO) harder moet optreden tegen de Chinese& Russische spionage.

US& EU- Taxfree-Killer-Elite’ ‘Blood-sucking’ there People dry& Raping there Children& Torture animals ( Video).

‘US-Killer-Elite’ spent billions to change the outcome of Elections around the World and in the US. Rutte & Oijk& Sjoerdsma(video): Het is oké en Pas op voor de Russen.

Gökmen Tanis van de ‘Tram-Moordpartij- Utrecht’ moest voorkomen om verkrachting. AIVD weet weer van niks(video).

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).

Censuur Nationale Holocaust Herdenking’ meldt nooit dat de Russen Auschwitz hebben bevrijdt en dat iedere 6 seconden een kind sterft v.d. honger(Video)

De VVD-misdaadgroep kwam onlangs al met een ‘Fake- dr Goebbels-Labbenkakken-op naar het Oostfront –rapport’ waarin wordt aangedrongen op een ,,stevig” China& Rusland-beleid. ,,Als we niet opletten worden ‘we’ leeggeroofd. Dat is wel extreem  brutaal  dat de VVD-misdaadgroep dat uitgerekend zij  waarschuw dat ‘we’ worden leeg geplunderd door de Chinezen , terwijl zij al  een kwart eeuw lang het Volk leeg plunderen. “China heeft geen enkel respect voor het intellectueel eigendom van onze  ‘Taxfree-westerse hi-techbedrijven’ en maakt zich schuldig aan staatsgeleide diefstal en wij staan dan ook achter onze Grote Wereld Leider Hitler ‘Mad dog Trump’“, twitterde de extreem misdadige ‘Huisjesmelker-VVD’er Wybren van Haga’, die de Amsterdam middel zijn ‘Maffia-Wurg- huren’ en zwart sleutelgeld dagelijks aan het leeg plunderen. Alan die  dagelijkse roof en plunder partijen van Haga in Amsterdam komt geen Rus en/of Chinees te pas!!!!!

Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ alsFrankenstein-Mafkees van de Killer-Elite(Video)

Britse MI5 en Dutch AIVD&MIVD plegen aan de lopende band misdaden en wisten van martelingen en moorden CIA.

Het Taxfree-Shell-kabinet Rut2  werkt al maanden aan een nieuwe ‘dr. Goebbels-China-strategie’. Die moet volgende maand het Duivelse daglicht zien. De  corrupte veiligheidsdiensten AIVD& MIVD waarschuwen al jaren in opdracht van hun Boss de ‘CIA&US-Taxfree-Killer-Elite’ tegen spionage door China en Rusland.

ASML: ’Diefstal is geen Chinese spionage’: Meerderheid Tweede Kamer is aan het Haatzaaien tegen de Chinezen kennelijk voor  Puppet Trump.

ASML is geen slachtoffer geworden van Chinese spionage bij de datadiefstal in 2015  dat vandaag als voorbeeld van de corrupte  Sjoerdsma& Van Oijk, Haga en Van den Berg  diende in  het Tweede -Bral-Kamer dat China spioneert in NL . Dit naar aanleiding van ‘Fake News-berichten’ over een rechtszaak die ASML heeft gevoerd tegen diefstal van computerdata door het Chinese bedrijf Xtal. In een verklaring zegt topman Peter Wennink de suggestie van een Chinese samenzwering af te wijzen. „We zijn bestolen door een handvol Ratten in pak(Video)  van onze eigen medewerkers die in de Silicon Valley de wet overtraden om zichzelf te verrijken. We zijn daar zelf achter gekomen en hebben het direct bij de rechter aangevochten. Dat hebben we na onze overwinning bij de rechtbank in diverse publicaties gemeld, maar dat is die  Van Oijk en Sjoerdsma niet opgevallen, nee geef de Chinezen of de Russen maar weer de schuld, ahahahahahah.”