( van onze Boontje komt om zijn loontje redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

In Zuid-Afrika heeft een walgelijke maar van de armoede gedwongene neushoorn-stroper op wrede wijze kennisgemaakt met de gevaren van de natuur en gerechtigheid’ Hij werd geëxecuteerd door een olifant en vervolgens opgegeten door leeuwen.  D66 ‘DDR66- Minister- Sadistische- Engelshoven’ heeft is geschokt gereageerd(Video) .Zij liet weten dat zij vreest dat het zelfde gaat gebeuren met haar en haar ‘dr. Mengle- martelaars’ op de weerloze Aapjes in het grootste ‘Martelcentrum’ van Europe.Engelshoven:” waar zijn die goede oude tijde gebleven dat onze Prins Bernhard (Video)ongestoord voor zijn LOL de  kansloze Big Five wreed kon afslachten en daarna zich vergreep(verkrachten) aan de Lokale straat arme vrouwen die ook geen keus hadden :Neuken of niet eten.” Een groep van vijf was aan het stropen in het Kruger National Park.  Jammer dat de rest het er leven heeft afgebracht Een van hen werd aangevallen door een olifant en kwam daarbij om het leven.De andere vier informeerden familieleden van het slachtoffer, die op hun beurt de autoriteiten waarschuwden. Parkrangers gingen naar de plek van het incident, maar omdat het al donker begon te worden, konden ze het shet lichaam van d walgelijke misdadige stroper niet vinden. De volgende dag lukte dat wel, maar toen bleek dat leeuwen zich aan het lijk te goed hadden gedaan. De rangers vonden alleen de schedel en de broek van de man.De andere vier stropers zijn gearresteerd, ze zullen worden berecht, tenzij zij de corrupte en laffe Politie(Video) omkopen net als vaak gebeurd in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&Co .

 

Big five voor de Taxfree-Royals.Welke geheim delen de Royal Geilaards Carlos de grote Olifanten doder(Video) en Diana met Prins Bernhard en de rest.

Hooggerechtshof bespreekt vaderschapstest ‘Koning Olifant Carlos VII’.

Het Kruger National Park ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika, langs de grens met Zimbabwe en Mozambique. Het is met ruim 19.000 vierkante kilometer bijna half zo groot als Nederland. In het park komen alle soorten van the big five voor: leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel.Stropers zijn net als in andere wildparken in Afrika een walgelijk extreem misdadig  probleem. Ze zijn vaak op zoek naar het ivoor van de slagtanden en hoorns   en slachten dan  op beestachtige  wijze olifanten en  neushoorns af net aals Prins nabrand en onlangs boor de Ex King Carlos met zijn Cargill van Spanje.