( van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIR- Burgemeester Halsema: Afrekenen met cash in Amsterdam tot maximaal €1000’, behalve wie mijn miljoenen pand koopt(Video). Híer komen uitgeprocedeerde asielzoekers  gratis als expats op kosten van de kaal geplukte Amsterdamse  woningzoekende  ‘Jan met de Pet ‘te wonen ! (Zie Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV van aankomende week) Daar waar de Amsterdamse  ‘Jan met de Pet meer dan 20 jaar op een Wachtlijst moet staan voordat hij een sociale huurwoning krijgt in een bouwval aan de rand van Amsterdam gaan de uitgeprocedeerde asielzoekers met voorrang een woning  als expats in de duurste wijken van ‘VVD-Expats &D66-Yuppie-Amsterdam’. GroenLinksRechts Wethouder Rutger Groot-Wassink is compleet de weg kwijt met zijn ‘Dwangmatige-neurose-Hobby’ trekt hij altijd op alle terreinen de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ voor op de gewone kaal geplukte Amsterdammers( De Labbekakken genoemd door zijn ‘Gabbers in crime’ de VVD-misdaadgroep)

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’(Video)

GroenLinks gaat in de Mensensmokkel en Van Oijk verdedigt het tijdens ‘Migratiepact-Marrakesh’ Tweede Kamer debat(Video).

Rechtsongelijkheid van SP: Amsterdamse studenten op kamers met asielzoekers, maar niet met NL Dak en Thuislozen(Video).
Wij  berichtten er al vaker  over, maar  nu het is  de GroenLinksRechts Waanzin en discriminatie van gewone Amsterdammers door Rutger Groot-Wassink Definitief! In het peperdure voor gewone Amsterdammers (lees: labbekakken) niet te betalen Zuid krijgen uitgeprocedeerde asielzoekers straks op drie plekken gratis 24-uurs luxe opvang. Had hij ze niet elders kunnen Huisvesten? Misschien in de Leeg lopende Dorpen? Twee locaties zijn in duurste wijk van Amsterdam Expats &Yuppie- De Pijp. De meeste ‘GroenLinksRechts Rutger Groot-Wassink – Luxe-opvangplekken’ voor uitgeprocedeerde asielzoekers komen vooralsnog in het peperdure ‘Expat- Zuid’. Dat blijkt uit een voorlopige waanzinnige lijst van de compleet Krankzinnige& corrupte GroenLinksRechts Wethouders Rutger Groot-Wassink en de voor het merendeel laffe en corrupte D66DDR66, ‘PvdA-Hoertjes’ en helaas ook de SP in deze gemeenteraad, die samen de meerderheid hebben. Daarop staan drie Luxe ‘AAA- locaties’ in het peperdure Zuid, waaronder twee in De Pijp. In totaal wil de Krankzinnige Rutger Groot-Wassink vijfhonderd tot 1000 of nog meer uitgeprocedeerde asielzoekers 24 uur per dag  gratis Luxe opvangen. Pikant is het dat hij ze ook allemaal een Hel Groen beschilderde ‘SUW-Bakfiets’ wil geven met een Levensgrote sticker er op: “ We are Here To Stay with help from Rutger Groot-Wassink, Vote GroenLinks and To Hell with ‘Boy Baudet’& Wilders& de Russen “Van de zeven tot nu toe bekende Luxe ‘AAA-locaties’, zijn er drie in Zuid, dat zijn de Van Leijenberglaan 11, Pieter Aertszstraat 5 en Gerard Doustraat 156. Geld speelt geen rol!

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

Rutte: Pas op voor Poetin en Vluchtelingen Come to Holland en neem de huizen& Villa’s en slechts betaalde baantjes van de Laagste-Labbekakken- Klasse(Video).

De eerste luxe locatie betreft een voormalige brandweerkazerne in Buitenveldert-Oost, die door het leven ging als kazerne Willem een pand met een waarde van ver over de 2 miljoen. Er is al een vergunning aangevraagd bij “Deep State”- GroenLinks-Rechts Burgmeester Halsema voor het veranderen van de indeling van het pand tot luxe appartementen.  De tweede ‘AAA-locatie’ betreft de Pieter Aertszstraat 5, een voormalig politiebureau in De Pijp ( waarde ook ver over de miljoen euro), bij het Hendrick de Keijserplein. Het andere Monumentale pand voor de opvang van de asielzoekers zit ook in De Pijp, aan de Gerard Doustraat 156 en loopt door tot op de Alber Cuyp Markt ( waarde ver over de 2 miljoen euro).Dit Monumentale gebouw deed tot 2016 dienst als filiaal van de Stadsbank van Lening en  loopt door tot aan de Albert Cuypmarkt. Daarna kwam onderin het monumentale gebouw een  ‘D66Yuppie& VVD Expats- fietsenstalling’ en woonden boven anti-kraak huurders betaald door de Gemeente, dus die gaan er gewoon uit. Dit gebouw is een  prachtig gemeentemonument en binnenkort zitten de Vluchtelingen daar de hele dag voor de deur te hangen en roken wat weet, nemen een snuifje Coke net als ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr’ en de Expats en de Yuppies  en drinken hun gesubsidieerde ‘Afrikaanse-Heineken- biertje’. Komende tijd gaat de corrupte en Krankzinnige Rutger Groot-Wassink en zijn GroenlinksRechts-Bende Nep en Fop-consultatierondes doen met de stakeholders van de peperdure panden, zoals andere gebruikers. Daarnaast wil Rutger Groot-Wassink in ‘Nep en Fop gesprek’ met de omwonenden Expats& Yuppies om ideeën en aandachtspunten te horen. Het is de bedoeling dat de asielzoekers er in juli gratis komen wonen en de hele al dan niet dronken en stoned voor de deur hangen.

Professionele  ‘Nep en fop begeleiding’.Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties(Video).

Verdeeld over de dure wijken in de stad zullen er zo’n vijfhonderd tot 1000 ( aanzuigwerking voor de EU&NL)  worden opgevangen in de peperdure AAA- wijken. Onder professionele ‘GroenLinksRechts &PvdA-hoertjes Subsidie-Vreters- begeleiding’ kunnen zij vervolgens (niet) werken aan een ‘toekomstperspectief dat er niet is ,want ze mogen wettelijk nooit werken en verblijven in Nederland’. Volgens Krankzinnige en corrupte Wethouder Groot Wassink kunnen deze mensen, omdat ze op straat leven, daar nu niet goed over nadenken(kuch, kuch). Over de Legale Dak en Thuisloze in Amsterdam wil Rutger Groot-Wassink niet brallen, die kunnen gewoon op straat blijven liggen en doodvriezen(Video). Ook wil hij niet brallen over het feit dat gewone Amsterdammers en hun (jong) volwassen kinderen geen betaalbaar huis kunnen vinden in Amsterdam.