(door Toedeledokie en ondersteund door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders(Paul Scholten).Hypocriet & Corrupt-UvA’ neemt Forum van Democratie de maat en maakt zich schuldig aan Smaad en Laster tegen de Stem van de Straat partij(Video).
Het meldpunt onderwijs bij Forum voor (geen)democratie is denk ik nog maar een druppel op de gloeiende plaat van de dagelijkse Geschiedenis vervalsing door de ‘Taxfree-Royal-VOC-Killer-Elite(Video):” Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag”(Video). W.b.t. indoctrinatie in het ‘Elite -Witte & Zwarte Labbekakken- onderwijs’ (Video)is het wachten op nieuwe politiek-correcte ‘Taxfree-Oranje Boven’ en Leve de ‘VVD-Doeners-VOC’- studieboeken‘ voor de middelbare school.

Schandvlek van het socialisme Timmermans:PvdA-MH7-Huil Komediant-Timmermans’ met ‘Blubber-hangbuikje’(Video) noemt Baudet idioot na zijn ‘Monster-Overwinning’.(zie vanavond de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)

Taxfree-Shell-Kabinet Rutte2′ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’  beloont ‘MH-17-Huil -Fransje Timmermans’ met nieuwe Europees –Graai-Commissaris.

Zo zal ons Fransje in de Taxfree- Royal-VOC-geschiedenisles te boek komen te staan als nationale ‘PvdA-Held’ wegens zijn weergaloze walgelijke ‘SBS-Tokkie-huilbui’ over MH17 en wegens zijn bewering leugen dat Nederland een “ongelooflijk goed-(Rutte-Doeners)- land is” waarmee hij beloond is met zijn ‘EU Graai & Naai Lieg en Bedrieg baan’(7 ton per jaar, ex onkostenvergoeding en bolide met chauffeur. Zijn voor het merendeel leegstaande energie verslindende villa in Nederland staat inmiddels bekend als ‘Ford Knox-Timmermans’ één van de zwaarst bewaakte villa’s in NL.Dat Nederland in dienst van de Wetenschap ‘Farmaceutische-Bloed-Winst Maffia’ het grootste en walgelijkste misdadige  ‘dr. Mengele-Apen–martelcentrum’  heeft van Europa met goedkeuring van de ‘Sadistische- D66DDR66-Minister Engeslhoven( Schokkende Video’s) .

Rutte: Maximaal 6 ‘Migranten-Slaven-Sea Watch’ welkom bij ‘Otto Work-Slaven- Force’ om geplaatst te worden bij Post.nl en koop loten ‘Nationale Postcode /Staats Loterij-Misdaadgroep’(Video)
In de ‘Fake-Oranje Boven-leerboeken’ economie zullen scholieren lezen dat Labbekakken niet meer mogen verdienen dan het minimumloon en dat zij moeten doorwerken tot ze er dood bij neervallen. En dat de moderne ‘Slavenhouder-Frank van Gool’ van ‘Otto-Poolse-Plofkip arbeiders – Workforce’ de grote ‘VOC-held ‘en uitvinder was van de Kaalpluk- en 24/7-Uitpers-economie.

Arbeiders verrader Wim Kok de Vader van de ondergang van de PvdA.

In de ‘Fake-economieles’ zal verder de ‘Heroïne -Junkie Neuker &Groot verzamelaar in ‘Commissariaten-Zakkenvuller’ van de Taxfree-multinational misdaadgroepen  ‘PvdA-hoer- Wim Kok’ standaard leerstof worden over hoe je het beste de arbeiders kan verraden en tegelijkertijd kunt mee graaien als commissaris bij ‘ING-Witwas-misdaadgroep’(Video) en ‘Taxfree- Shell–misdaadgroep’ met corrupte politieke D66 DDR66 trollen als de corrupte
‘Zakkenvuller-Paul Rosenmoller‘  legt uit waarom de ‘Graai & Naai- managers’ meer moeten verdienen dan de Balkenende-norm.

‘Beroepsleugenaar-Rechterhand Miss-Zeeland van ‘Fractieleider’ ‘Freakje Jetten’ vertrekt naar Shell’ om het Milieu te vervuilen en haar Zakken te vullen(video).


In de ‘Fake-boeken’ van godsdienst zullen de scholieren leren dat ‘Freak Rob Jetten’ heilig is verklaard wegens zijn Klimaat-evangelie(Video).In het lesmateriaal Scheikunde zal worden onderwezen dat je van bejaarde labbekakken de beste grondstof hebt voor kunstmest, ideaal te verhitten in de smeltovens van Shell Chemie en DSM.In de biologieles zal worden onderwezen dat de euthanaesiepil, het pilletje van de ‘Elite-Schandknaap-Penthouse- Pechtold'(Video), een oer-Nederlands exportproduct is om van lastige labbekakken af te komen. Bij sexuele voorlichting zal worden onderwezen dat Pedo-misdadig gedrag OK is mits men zich vergrijpt aan arbeiders kinderen en wezen en een voorwaarde voor een maatschappelijke carrière in de corrupte ‘Taxfree-Killer-Elite-Kartel-politiek’.

Tegenlicht legt uit dat de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes de Arbeiders hebben verraden en tot Labbekakken &Plofkippen hebben gemaakt(Video)

Welke Duistere’ Deep State- krachten’ zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(Video)
In de ‘Fake-lessen’ Natuurkunde zal onderwezen worden dat het schone en relatief goedkope Russisch gas niet geschikt is en wij dus het 40% duurdere en zwaar milieuvervuilende ‘US-Killer-Elite- Fracking Gas’ moeten kopen van ‘Groene Bram’ en  D66 ‘DDR66-Sjoersma ‘.  En dat men gratis gesubsidieerde energie uit windmolens haalt en dat je Olie uit olie-dollar-immigranten kunt halen, want de ‘CIA-Trol’ de oude Bram van Ojik van GroenLinksRechts weet alles van ‘US-Killer-Elite-Oliewinning’ en heeft dit bewezen met zijn zwarte loonstrookje bij de CIA & AIVD van de D66‘DDR66-Censuur-Queen Ollongren.

Let op:ook alle lessen in het onderwijs zullen er zijn er om de Labbekakken helemaal “zu vernichten”.