( Van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Mooie Land’ van Rutte: Groeiende groep werkenden heeft geen cent te makken en bejaarde zitten in de Kou zonder eten(Video).
Bij het niet fundamenteel terugdringen van de mensonterende kinderarmoede komt er meer ‘Kul-&Pr-aandacht’ voor de kinderen van arme werkenden en dus blijven zij structureel arm in de Straf de armen maatschappij van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rich-Elite-Gangsters’. Dit is een grote groep arme sloebers uit de onder Klasse die Rutte1,2,3, al jaren aan de bedelstaf laat bungelen, aldus niet verantwoordelijk extreem corrupte en laffe staatssecretaris Tamara van Ark.’

NPO-Vatje-Kelder’ eist van zijn VVD Minister Van Ark dat zij Wethouder Ivens & Bijstandsgerechtigden keihard aanpakt in Amsterdam( Video).
 Gouden Tijden voor de Allerrijksten( Bron:Oxfam). Nu berichtten wij al jaren dat er ieder jaar 15 miljoen kinderen(Video)van de honger sterven door het Kapitalistische systeem waar de ‘VVD-Monsters’ Rutte en Kelder zich dagelijks voor inzetten. Er is net bekend gemaakt dat de Ultra Rijken 1 procent inmiddels 87 procent van alles bezit door Oxfam.Maar waar wil de ‘VVD-Vat-Kleder’ en het Gajes op de bank bij Wakker Nederland over brallend? Over die paar grijpstuivers van de honger de Bijstandsgerechtigde( Labbenkakken genoemd door de VVD-misdaadgroep).

‘Labbekak-alert’ in Twente:Bejaarde Labbekak 100 dagen zonder zorg  in het’Mooie Land’ van ‘Doener -Rutte(Video)’.

 Zie Vanavond:Stem vd Straat: “Miljoenen Subsidie voor Heineken & Prins Bernard Jr.& Jan met de Pet niets”. (afl 13, 2019)

Bij het niet fundamenteel bestrijden van de armoede bij kinderen richten gemeenten zich nu vooral op ‘Honger-families’ in de bijstand en straatarme AOW-ers, die worden massaal gedwongen naar de extreem ongezonde ‘PvdA- Kapo -Jette Klijnsma -Voedselbanken’ gestuurd. Het ‘Taxfree-Shell- Rutte kabinet 3’ wil met onder meer gemeenten en de Kinderombudsman kijken hoe arme werkenden beter kunnen worden bereikt als het maar geen geld kost. Miljoenen-subsidie geeft het Kabinet  Rutte1,2,3.  en de corrupte ‘Rat in pak -Bestuurlijk- Gevestigde Orde- Kliek'(Video) alleen cadeau  aan bijv. ‘Pedo- Bill Clinton'( 5 miljoen) ,(Video) ‘Dealer-Heineken’ om de straatarme hongerende Afrikanen alcoholist te maken, ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ voor de Formule 1(Video), King Willem( 300 miljoen euro Taxfree per jaar) Rihanna( 100 miljoen), en  de Staats-NOS( meer dan 1 miljard per jaar) etc.

‘Kameraad Joop’ van de Straat stelt  het schokkende feit aan de Kaak dat een  ‘Honger-Bijstand- echtpaar’ van uitzichtloosheid zelf moord pleegde(Video)

Noord Koreaans- Koningsdag’: 25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag(Video).

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’(Video).

Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing:Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’(Video).

Marktwerking is ‘Taxfree-Royal-Elite-Maffiawerking’ en liberalisering is VVD-labbekakisering.

Het voornemen maakt deel uit van een breed pakket ‘Kul-maatregelen’ dat niks mag kosten om de al meer dan een halve eeuw bestaande kinderarmoede (geen) onder de Lage Klasse en lage Midden klasse  een halt toe te roepen. Het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte 3’ komt daarmee  voor de Show ook tegemoet aan oproepen uit het parlement met ‘Kul-maatregelen’ die niks mogen kosten. Zeg maar Lucht Hap maatregelen voor de arme massa en hun kinderen. Geen Koek Happen maar ‘VVD –Lucht- happen in de ‘fake Democratie’!
De ‘Judas-inzet’ is dat ieder kind dat in een gezin met een laag Labbenkakken- inkomen opgroeit „(niet)-kan meedoen” in de ‘Fascistische- Kapitalistische Gevestigde  Orde Maatschappij’(Video) maatschappij’, aldus de keiharde liegende  VVD Gangsterin- Van Ark. Ze noemt armoede, en zeker kinderarmoede, schrijnend(kuch, kuch) en niet acceptabel(kuch) in een welvarend land voor de Taxfree-Royal-Elite als ‘Banana-Fraude-Nederland van Rutte&Co’. Nou je moet maar durven op dergelijk onzin uit te brallen als je in een  ‘Plunder de massa Kaal Kabinet’ zit van   je partijgenoot& leider‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep, die één van de Hoofdaders is van de extreme ongelijkheid en de armoede in het algemeen in Nederland  die sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw toen de misdadige en extreem onmenselijke ‘Liberalisering’ van de ‘Vrije-Slaven-markt’ de ‘Elite-Maffia-Baas ‘in de wereld werd  en daarna alleen maar groter en misdadiger  is geworden.