(van onze niet gesubsidieerde (Video) ‘Oranje Boven- dr. Goebbels Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc..(Video)
Wie praat met andere over de voorbereidingen van de ‘Oranje Boven-Zombie-viering’ van het ‘Noord Koreaanse- Koningsdag’ in Amersfoort kan tot 25.000,- euro boete krijgen en ontslag op staande voet. Al dan niet gedwongen ‘Oranje Boven- Medewerkers’ van de  gemeente en de ‘Oranje Boven-vrijwilligers’ die op 27 april langs de route van het  ‘Taxfree-koninklijke Parasieten- gezelschap’ staan zijn vooraf door de AIVD van D66‘DDR66 -Censuur Queen  Minister Ollongren’ geselecteerd.Daarnaast hebben zij allemaal van de gemeente moeten tekenen voor ‘Noord-Koreaanse- geheimhouding’ en dat zij de Taxfree- Koninklijke  Parasieten familie moeten toejuichen  als Zombies. Ook zullen er wat Aapjes van Sadistische- D66-Minister Engelshoven uit het ‘dr. Mengele-Martel –centrum’ (Schokkende Video’s) lang de route staan die nadat zij een schok in hun hersens hebben gehad de criminele King en zijn Parasieten Familie hartstochtelijk zullen toejuichen net als de andere bedreigde Zombies die langs de route staan.

Gele Hesje activist’ ontmaskert ‘Taxfree-King-Willem & Parasieten familie’& ‘Oranje Boven-Staats-NOS’.(Video)
De ‘dr. Goebbels- Oranje Boven- Staats-NOS’ met  de ‘Royal- NOS-beroepsLeugenaar Kysia Hekster’  zal  de Koningsdag weer gaan verslaan alsof lijkt of heel Nederland het Koningshuis aanbid, nog meer dan Noord Korea hun meedogenloze ‘Massa Moordenaar -Dictator Kim Jong-il’ aanbid op straffe van de doodstraf, meldt RTL Nieuws en wij van Volksnieuws uit Amsterdam Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(  al jaren) .

Taxfree-Koning Maxima’ uit Wonderland  doet haar ‘Sprookjesbos- verhaal ‘over het ontduiken van de belasting in Argentinië(Video)

De Dief van Bagdad.

Pikant is dat zo goed als zeker de ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’,  die net 4 miljoen euro subsidie heeft gevangen van de  NSB-Gemeente Zandvoort(Video)  de optocht vooraf zal gaan in één van zijn privé sportwagens met een van zijn peperdure ‘Coke-Callgirls’ naast hem. Mogelijk in één van zijn “Kuttenvanger”  Ferrari of Porsche. Hij beeld het verhaal van de Dief van Bagdad uit.

De Hoer van Babylon

Het is niet bekend of Yab Yum- Prinses  Mabel(Video) de Audult Only afterparty  gaat verzorgen. Wel zal Prinses Christina er zijn en het onderdeel Kunst voor haar rekening nemen met het verhaal gestolen ‘Nazi&VOC- Kunst’ van de Oranjes wordt in het buitenland verpats.

‘Royaal- Zakkenvullen’: Het Jong geleer oud gedaan Verhaal.
Prinses Amalia zal haar verhaal gaan doen aan de kinderen hoe men vanaf zijn 18de kan rondkomen van een ‘Staats-uitkering’ van  slechts 4000,- euro per dag Taxfree(Video).

Ouders en Kinderen ook bedreigt door  ‘CDA- Rat-Burgemeester Lucas Bolsius’ van Amersfoort voor de Koninklijke familie.
Zo moest de leider die zich zwaar bedreigt voelde van een dansgezelschap dat een stukje uit Het zwanenmeer uitvoert, schriftelijk beloven informatie niet wereldkundig te maken en altijd  als een Zombie te lachen tegen de ‘Taxfree-Koninklijke Parasieten-Familie’. Opvallend  en ronduit schokkend is dat ook de ouders van kinderen die meedoen aan de ‘Oranje- Boven –Zombie -Noord Koreaanse- Koningsdag’ moesten tekenen.

Wat nu Grapperhaus &Buma? CDA Burgemeester Vroom doet aan Haatzaaien en maakt ‘Boy Baudet’ uit voor Nazi(Video).
Volgens hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans van de Universiteit Leiden mag zo’n dwangsom helemaal niet. Hij vindt het onwenselijk dat de gemeente Amersfoort dit doet en spreekt van bangmakerij, intimidatie en bedreiging. „Het is prima dat je als gemeente om discretie vraagt, maar om daar een boeteclausule aan te koppelen is buitenproportioneel en ronduit Noord Koreaans. Het is schieten met een kanon op een mug en bovendien is het gewoon intimidatie en bedreiging en dat steekt  schril af tegen het feit dat onlangs nog de CDA Minister van Justitie Grapperhaus (Video) en zijn Leider Buma de straffen voor bedreiging van Burgemeesters aanzienlijk(Video) wil verhogen, ”, aldus Voermans. De Maffia-achtige gemeente noemt de hoogte van de boeteclausule „in lijn met wat normaal gesproken ook met Taxfree-bedrijven wordt afgesproken. De inhoud van de verklaring is niet geheim(kuch). Het is een bezegeling van de wil om zorgvuldig met elkaar samen te werken dat zij als ‘Oranjes  Boven -Zombies’ doen wat wij willen .” De gemeente heeft RTL en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir laten weten dat de angstige betrokkenen( niet de kinderen) zal worden gevraagd of ze nog achter de inhoud van de geheimhoudingsverklaring staan en zo niet dan gaan we ze keihard aanpakken, Leve onze Koning. „Achteraf bezien is 25.000 euro voor sommige betrokkenen bij de ‘Zombie&Aapjes- route’ hoog”, aldus een  corrupte ‘Beroepsleugenaar –gemeentewoordvoerder’. Ook acht omliggende plaatsen, waaronder Woudenberg, Leusden, Baarn en Barneveld hebben een  ‘Oranje-Boven- Zombie-inbreng’ bij de invulling van de ‘Noord Koreaanse- Koningsdag’ in Amersfoort. De gemeente heeft eerder wel al de route bekendgemaakt die  ‘Taxfree-koning Willem-Alexander’& Queen Exotica Máxima en hun Parasieten gevolg zullen afleggen. Ook het thema is bekend: Wij Amersfoort, waarbij volgens de corrupte en laffe  CDA –Graai & Naai Burgemeester Lucas Bolsius alle 120 nationaliteiten in de stad aan bod komen(kuch). Op verschillende halteplaatsen staan  ‘Oranje Boven-verhalenvertellers’ inclusief de ‘Showbizz -Vuilnis Marokkaan- Ali B.'(Video) verkleed als de Soldaat van Orane  van Maffiaboss John de Mol(Video), hahahahahahah

Steve Brown legt hierna uit waarom de  oudste en meest succesvolste Misdaadgroep van Nederland het ‘Taxfree- Koningshuis’ nooit zal woerden gearresteerd:

Tot slot: Het echte Horror-verhaal van de Koninklijk family en zijn laffe en corrupte Politieke-lakeien CDA,PvdA, GroenLinks, CU,D66,VVD onderleiding van ‘Hofnar Rutte’ zult u nooit horen in de MSMS:Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’(Video) een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen”.