( van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Het aantal proeven ‘dr. Mengele-martelingen’ met Apen zal in de komende jaren worden teruggeschroefd mag gewoon doorgaan van de ‘Rent een Hoer D66-Hoer- Sadist’ Minister Engelshoven(Video).De  Sadistische Minister Ingrid van Engelshoven (dr. Mengel-Wetenschap& Martelen van dieren )heeft met het ‘Biomedical Primate Research- dr. Mengele- Martel-Centre’ (BPRC) in Rijswijk afgesproken dat het aantal proeven in 2025 met 40 procent is teruggebracht. Er vinden in het centrum nu nog jaarlijks gemiddeld 200 tot 250 proeven martelingen met weerloze apen plaats. Dat wordt de komende jaren stapsgewijs teruggebracht tot gemiddeld 120 tot 150 tests martelingen per jaar. Verder is de  ‘dr. Mengele-martel-instelling’ al begonnen om het aantal gefokte apen bestemd voor de proevenmartelingen terug te brengen.

‘GVB-Top-Gangsterin-Van Huffelen’ voor ‘Rent een D66-Hoer ‘naar de Eerste Kamer(Video).

Eerste stap zou zijn dat ‘D66-Sadist Engelshoven’ en dat Sadistische zooitje’ dr. Mengele-Tuig’ van ‘Biomedical Primate Research Martel-Centre (BPRC)’ zou worden gearresteerd wegens hun Martelpraktijken op apen en levenslang opgesloten in een TBS-kliniek ‘De Sadistische bewindsvrouw had vorig jaar juni al duidelijk gemaakt dat het aantal proeven ‘dr.-Mengele-martelingen’ met weerloze apen moet worden gereduceerd(kuch, kuch) en dus gewoon door kan gaan. „Helemaal zonder proeven martelingen op apen kunnen we nu nog niet, maar dit is een wezenlijke eerste stap”, laat de psychopaat Engelshoven nu weten. De apen worden gebruikt voor testen( martelingen) van medicijnen voor de ‘Bloed- Winsten’ van de ‘Farmaceutische-Taxfree-Maffia’ .

Het BPRC is het grootste’  ‘dr. Mengele-Martel- Apentestcentrum’ van Europa(Video). Er worden ook in het’ Erasmus Medisch -Martelcentrum’ en het ‘Nederlands  Martel-Herseninstituut’ (NIN) ‘Sadistische -dr. Mengele- proeven’ met apen gedaan. De drie Sadistische ‘dr. Mengele-psychopaten- instituten’ gaan nauwer samenwerken met Martelen van Apen en het eerste wat ze zouden moeten doen is hun eigen hersens laten nakijken.