(door Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupt College van Bestuur UvA reageert niet op Brown zijn verzoek om Audiobanden ‘interview’ ‘NPANieuws-AIVD-TROL-& Gluiperd-Hessel von Piekartz’(Video).
De Super -Elitaire- Subsidievreter Geert ten Dam(Video), de  Nep en fop-Voorzitter van het corrupte ‘PvdA & VVD-College van Bestuur’ van de UvA, heeft zich fel  ‘dr. Goebbels- uitgesproken’ over het nieuwe meldpunt van Forum voor-(geen)- Democratie. Daar kunnen scholieren met hun klachten terecht als ze zich ‘geïndoctrineerd’ voelen door hun onderbetaalde ‘PvdA-hoertjes & GroenLinksRechts& D66 Yuppie-leraren’.

UvA-NAPNieuws verworden tot ‘Pulp Media-Maffia’ en plegen karaktermoord op Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij(Video). 

Het meldpunt is sinds 12 maart in gebruik en opgericht door het ‘Dobberneger-Renaisssance- Instituut’, het ‘Kul-wetenschappelijke bureau van Forum voor(geen) Democratie’. In een video roept secretaris van de partij, Rob Rooken, op om melding te maken van indoctrinatie. Het zou dan gaan om leraren die hun eigen politieke Nep en Fop correctheid- voorkeuren ‘opdringen’ aan studenten. Wat ze weten allemaal drommels goed dat Democratie voor de Massa nooit heeft bestaan:”Democratie is een Farce:Noam Chomsky Requiem For The American Dream(Video) is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%)”.

De ‘aarstbrutale-corrupte- Elitaire volgevreten -Krankzinnige- Drol Ten Dam’ schrijft deze in een hypocriet tweet dat het ‘Forum-meldpunt’ geen respect toont tegenover docenten die hun best doen goed onderwijs te bieden. Ze vindt dat docenten juist waardering verdienen in plaats van zo beschuldigd te worden.


Heibel op ‘PvdA&VVD-Witwas-centrum-UvA’ na vertrek eerlijke Amman(Video).Het ‘Graai-Vastgoed-Bestuur UvA’ na Maagdenhuis bezetting neemt de benen(Video).

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video).
De corrupte en hypocriete Graai&Naai- voorzitter is niet de eerste die verontwaardigd is over het nieuwe meldpunt. Eerder al liet de eveneens corrupte Mega-Subsidievreter -PvdA-Hoertje-rector Rianne Letschert’ van Maastricht University weten dat het meldpunt ingaat tegen het creëeren van een veilige leer- en werkomgeving. Ook de  laffe onderwijsbonden en ‘CU-Incest- Bijbelbelt Minister Slob’ van geen Onderwijs voor de Laagste Klasse van elke kleur vinden het onacceptabel dat docenten zo negatief worden weggezet op zijn Witte Christelijke scholen(Video).

LOL: FvD ‘Demente Hiddema’ & Bodyguard slaan op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers.

En dan vinden de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA,VVD,Groenlinks,PvdA ,D66, het ook nog gek dat ze van de Kiezer een draai om hun oren krijgen van Forum van Democratie(Video).