( door Toedeledokie en only you en ondersteund door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM- Noir – dr. Goebbels -Volkskrant propaganda’: ‘MH17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer(Video).
Ons schaamteloze ‘PvdA Hoertje’ de ‘MH17 –Huil-komediant & EU Zakkenvuller- Fransje‘ wil de strijd aangaan met ‘Boy Baudet’& ‘Demente Hiddema’ en alle door hem en zijn arbeidersverraders partij kaal geplukte Labbekakken en ontmaskert zichzelf. Kom maar binnen zegt de goedheiligman, met zijn salaris van 6 ton en zijn al jaren leeg staande zwaar bewaakt energie slurpende peperdure villa in Nederland ?
Hij lijdt aan identiteits stoornis, als iemand anders denkt dan hij zijn ze in één keer fascisten?
Zo heeft zijn partij die vier jaar land de reet heeft gelikt van Boy Rutte met zijn zielige 6zetels uiteindelijk toch aan het langste eind getrokken?’

Boy Baudet’ Mijnheer de Uil van Fabeltjeskrant & ‘Royal-Elite-Pedo-studentenvereniging-Minerva’ regeert NL(Video). ( zie a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)

Labbekak-alert’ over de ‘GroenLinks/Rechts- Klimaattransitie & MH17 Huil-Show van EU-Zakkenvuller Timmermans(Video).

New Zealand mosque attacks. Trump: Ik had New Zealand nog gewaarschuwd de grenzen te sluiten voor Moslims en onze Wapens te kopen(Video).
Het ‘PvdA-Hoertje& veelvuldig Miljonair Frans Timmermans’ koppelt gedachtengoed van ‘Boy-Baudet’ aan aanslag Christchurch.Tijdens de aftrap van de PvdA ‘Hackaton voor de 99%’ ging de corrupte ‘EU-Killer-Elite-commissaris & Zakkenvuller’ los op “die idioot” ‘Boy-Baudet ‘die volgens hem een inspiratiebron kan zijn voor ‘mensenLabbekakken die niet goed sporen bralt hij in een reportage van WeAreChange.Nou, WeareChange klopt wel, want ze laten hem kritiekloos zijn corrupte Gevestigde Orde PvdA leugens spuien en maken niet eens een opmerking over zijn opvallende ‘Blubber-hangbuikje’.

( let op zijn Volgevreten ‘Blubberhangbuikje in de  Hysterische reportage hiervoor)

Steve Brown Undercover als ‘Bennie-Boerka’ en krijgt luxe woning van GroenLinks Rechts -“Deep State”-Burgemeester Halsema(Video).

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video) .
Maar vergist u zich nou niet in onze politieke opvattingen, want wij staan pal achter de Multiculturele samenleving, met die aantekening dat de Lasten en lusten eerlijk worden verdeeld en niet zo als nu door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes alle ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ in de Volksbuurten en op de ‘Zwarte’-Scholen worden gedumpt. En Banana-Fraude-Nederland van ‘Boy-Rutte & PvdA-Hoertje-Timmermans’ overspoelt met Middeleeuwse ‘Islam’ en/of ‘Joodse’ en/ ‘Christelijke’ Godsdienstwaanzinnige a La Pompeo(Video) en dat er wellicht over een paar decennia op ieder vrijdagmiddag tientallen Ongelovige en/of Homo’s en/of Lesbos op de Dam worden onthoofd, zoals in Saoedi  Arabië van de ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’. Laat die hypocriete  ‘PvdA-Arbeidersverrader& EU- Zakkenvuller-Miljonair Timmermans’ zijn  loze ‘PvdA- Hoertjes-woorden’ bij daden voegen en een stuk of 30-50 Vluchtelingen en/of Nederlandse Dak en Thuisloze arme sloebers  opvangen in zijn al jaren zo goed als leegstaande Mega-Villa in Nederland(Video) .

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).