( van onze Wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Kiezer geeft de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes een Draai om de oren met ‘Forum voor-(geen)-Democratie’(Video).
Forum voor-(geen)-Democratie-leider ‘Boy –Baudet’ aka “The Dutch Mad Dog Trump”(Video) hing zijn ‘Fabeltjeskrant- overwinningsspeech’ op aan de Uil van  de ‘Taxfree-Royal-Elite-Pedo-Minerva’. Maar niet alle Nederlanders weten wat ‘Boy-Baudet’ daarmee precies bedoelde. Wie of wat is die Uil en wat is Minerva voor een ‘Taxfree-Royal-Elite Pedo-groepje’? Veel mensen kennen ‘Misdaadgroep-Minerva’ als een beroemde beruchte Leidse ‘Royal-Neonazi-Elite-Pedo-studentenvereniging’ te Leiden. Maar daar hebben de ‘Elite-bral-uitspraken’ van ‘Boy-Baudet’ aka  de “Dutch Mad Dog Trump” eergisteren niets mee te maken. De FvD-leider zat niet bij het ‘Taxfree-Royal-Elite-Criminele-pedo-studentencorps’, in tegenstelling tot bijvoorbeeld psychopaten als prinses Shell- Beatrix, voormalig D66-‘DDR66-leider-Penthouse en Pedo&Elite- Schandknaap Pechtold’, Ex OM Boss & Top VVD-ers ‘Pedo-Rapist & Demmink’, Ex ‘Minister- Fraudeur van de Steur‘(ook al een te jongen jongens liefhebber net als corrupte ‘VVD Burgemeester-Onno-Schandknapen-Hoes’)  en vele andere invloedrijke steenrijke maar zeer criminele ‘Elite-Pedofielen-Taxfree-Nederlanders'(Video).

Criminal Harddrugs dealing & pushing Corporations like Purdeu and there ‘Bill Clinton & Trump & Demmink &Nijpels-Elite-Pedophile’ connection(Video).

Verbijsterd over excessen van Minerva, de leverancier van (Pedo)- corrupte #Metoo-Top Politici& Bestuurders en Rechters(VIDEO).

‘Labbekak-alert’ over de ‘GroenLinksRechts- Klimaattransitie& MH17 Huil-Show van EU-Zakkenvuller Timmerans(Video) .

Minerva komt uit de Romeinse mythologie. Ze is de godin van het verstand, van de vindingrijkheid en van de wijsheid. Al in de klassieke oudheid werd de Uil met dezelfde eigenschappen geassocieerd. Daarom wordt al honderden jaren  als afleiding van het walgelijke ‘Royal-Taxfree-Elite Pedo-Tuig’ van Minerva dat bij feestelijke gelegenheid met een wapenrusting dronken rond waggelt en het Volk minachtend uitscheld voor Labbenkakken,ook vaak met een Uil afgebeeld.

Boy’s Rutte & Gordon & Schandknapen’ vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).
Het valse beeld van Minerva met de Uil als wijsgeer bleef sindsdien in stand met hulp van de ‘dr. Goebbels- Staats-NOS’. Niet voor niets is Meneer de Uil in de (Elite)-Fabeltjeskrant de alwetende verteller. Zie in dit verband de docu:”Democratie is een Farce: Noam Chomsky Requiem For The American Dream is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%)”(Video): ( zie a.s. maandag avond de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV)

Minerva-leden weer in opspraak om ‘Nazi-Prins Bernhard kamer’ en ‘Elite-Pedo-Demmink–Kliek’(Video).

,,De uil van mijn ‘Taxfree-Royal-Elite-Pedo- Neonazi-Minerva’ is neergedaald en dood aan de Labbekakken & Dobbernegers’’, bralde  ‘Boy-Baudet’ tijdens zijn overwinnig’s speech.  Die wijze Uil moet volgens hem ‘de afgod die Transitie heet’ -alle ‘Rat in pak-maatregelen’- die in Nederland genomen worden om klimaatverandering tegen te gaan – verdrijven’.  De FvD-leider liet de Uil in zijn bral-speech zweven boven een Nederland dat duister is en op dat punt heeft hij wel gelijk en al minimaal een kwart eeuw in  ‘Jan met de Pet-crisis’ verkeert, dat bestaat uit brokstukken van wat eens ‘de mooiste ‘Taxfree-Royal-VOC—Slaven-beschaving’(Video) was die de Elite-Pedo-mensheid ooit heeft gekend’. Daarmee greep hij duidelijk terug naar een beroemde uitspraak van de Duitse filosoof Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Die had het over een opstijgende Uil, niet over een neergedaalde. ‘Die Eule der Minerva beginnt erst mit der einbrechenden Dämmerung ihren Flug’, schreef Hegel in 1821. Vertaald: De uil van Minerva begint haar vlucht pas bij het aanbreken van de avondschemering.

Cruijffiaanse Uil:PedoNetwerken: Honderden kinderen op (sport)-scholen en kinderdagverblijven misbruikt. Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink:Het is Oké!(Video) Stem van de Straat:’Allesdeskundige Joke‘ geïnfiltreerd in Levensgevaarlijke Studentenvereniging LSV Minerva! &’ UWV-Mafia’ martelt Cliënt.

FvD ‘Demente Hiddema’ & Bodyguard slaan op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers.

Ard van der Steur liet Minerva studenten privé ‘klussen’. Top VVD-er ‘Rapist Pedo- Demmink’ ontkent erbij geweest te zijn(Video).
Wat Hegel -en ook ‘Boy-Baudet’& ‘Demente Hiddema’ – bedoelden: het inzicht komt pas als de consequenties van iets echt duidelijk worden net zoals toentertijd met Hitler en Mussolini en nu met de door GodDuivels gestuurde Engel ‘Mad Dog Trump’ en de Fascistische Braziliaanse President Bolsonaro.( zie: a.s. maandag de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)  Het lijkt wel wat op het Cruijffiaanse ‘je gaat het pas zien als je het doorhebt, maar dan is het te laat en staan er miljoenen Labbekakken soldaten van het Westen aan het Oostfront in Rusland en/of China om aldaar weer te worden afgeslacht. Baudet doelt daarbij dus onder meer op de ‘klimaatgekte en de corrupte Partij Kartels met hun criminele banencarrousel ’, de maatregelen die volgens hem het gewone Volk veel te veel geld kosten en ze aan de bedelstaf brengen, terwijl ze in zijn ogen relatief weinig effect hebben, behalve voor de’ Taxfree-(Pedo)-Elite’ die rondscheuren in hun peperdure zwaar gesubsidieerde Tesla’s(Video) .Toevallig is er ook een Nederlandstalig tijdschrift voor geschiedenis en wijsbegeerte van de cultuur met de naam Uil van Minerva. Sjoerd van Tuinen, domme filosoof aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zit in de hoofdredactie van het bladje.Dat ‘Boy-Baudet’ nu koketteert met de Uil waar ook het tijdschrift naar vernoemd is, maakt Van Tuinen niet veel uit, zegt hij, want ik vang toch altijd wel mijn subsidie-poen . ,,We zijn toch maar een kleine tijdschrift.’’Wel stelt de domme filosoof dat Baudet de woorden die Hegel bijna tweehonderd jaar geleden neerpende uit zijn verband rukt. ,,Hegel was een gematigd  ‘Nep en Fop-hervormer’ ’’, bralt  Van Tuinen. ,,Hij gebruikte deze uitspraak juist ter verdediging van de corrupte  gevestigde pedo orde. In de zin dat je pas nadat iets is gebeurd inzicht kunt krijgen in je daden, ook de dingen die misgaan, en dat je dat zelfinzicht weer kunt gebruiken om vooruit te komen. Baudet gebruikt het juist negatief, om af te rekenen met de corrupte ‘gevestigde-pedo-orde.’’

De ‘Uber-Jongens-Liefde’ wordt steeds heftiger tussen ‘Meester-Hiddema’ en zijn ‘Boy Baudet’(Video).