( van onze Wakker  geworden redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gevestigd Orde partijtjes vallen als een horde SS-ers ‘Verzet‘s Held-Baudet’ aan omdat hij Rusland niet als een bedreiging van NL ziet(Video). Is gisteravond  met ‘Boy Baudet’ de Nederlandse ‘Mad Dog -Trump’ van het ‘Fascistische- Groot Kapitaal'(Video) in aantocht ? 
Baudet beroofde gisteren Boy Klaver van de ‘Grachtegordel-Bakfiets-Maffia’ van een feestmoment. De leider van GroenLinksRechts ‘Boy Klaver liet lang op zich wachten. Maar toen hij eindelijk aan het woord kwam, duurde wat een overwinningstoespraak voor de tv-kijkers had moeten worden maar kort. Gisterenavond is duidelijk geworden dat de kaal gepukte Kiezers de corrupte en altijd liegende Gevestigde Order-partijtjes en hun ‘Ping Pong Democratie’ zat zijn. Alleen het corrupte Gevestigde Orde partijtje GroenLinksRecht behaalde wat winst en dat is kennelijk te danken aan het goed neer zetten in de markt  van het reclameproduct ‘Yes we can Boy Klaver ‘(zie de docu : Noam Chomsky Requiem For The American Dream is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%).(Video) als de Grooste ‘Klimaat- Guro’)

#GroenLinks-Oplichters-partij: Klaver, Halsema, Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren ’(Video)

‘Grachtengordel-Drollen Huys &Van Oijk’ begrijpen niet waarom Baudet tegen het ‘Invasie-migratiepact-Marrakesh’is. (Video

Het Vaasje van Rutte: VVD al 7 jaar de partij met de meeste ‘Misdaad-schandalen’ met o.a. nu weer ‘Senator/Doener-Duthler(Video)

Debat over Bedreiging van US-ambassadeur Hoekstra om Russisch gas te boycotten. Van Oijk en Sjoerdsma ontmaskerde zich zelf(Video).

Alle altijd liegende Gevestigde Orde partijtjes CDA, PvdA, D66 op de VVD hebben vet verloren. De ‘VVD-misdaadgroep’ verloor slecht één zetel. Tja, de ‘VVD-misdaadgroep’ vertegenwoordigd gewoon de Ratten in pak in Nederland(Video) en die blijven no matter what en hoe vaak de VVD ook wordt betrapt op misdaden op de ‘VVD-misdaadgroep’ stemmen, al was het maar om er voor te zorgen dat zij en de VVD-Top en hun ‘Taxfree-King Willem & Parasieten-familie’ uit de gevangenis blijven.De nu angstige ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ voelde zich gisteren opeens genoodzaakt (dacht natuurlijk aan zijn jaarlijkse subsidie van meer dan een miljard, die kon Baudet weleens gaan afpakken) om over te schakelen naar Zeist, waar ‘Forum-leider Boy-Baudet van de “Dobberneger-partij”  ‘toevallig’ zijn opwachting maakte. Hij kwam zijn achterban trakteren op een bijzondere toespraak als leider van een in één klap de grootse politieke partij van Nederland. Hij hekelde het beleid van de ‘Taxfree-Shell-kabinetten-Rutte’ en de ‘Kartel-politiek’ met zijn ‘Rat in pak- Banencarrousel’ de Klasse Justitie en de ‘anti-Rusland- Hysterie’ van corrupte types als de GroenLinksRechts-‘CIA Trol-Van Oijk ,etc. waarmee nu afgerekend zou worden. De kaal geplukte kiezers in Nederland hebben hun vleugels uitgespreid en hun ware macht getoond”, glunderde Boy- Baudet. „We zijn naar het front geroepen, omdat het moet. Omdat het land ons nodig heeft.”
 

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Opmerking: wij hebben op de Partij voor de Dieren en de SP gestemd.