( van onze CDA&VVD- Klasse Justitie  redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Na ‘ING-Misdaad-bank’ nu ook ‘Rabo-Misdaadbank’ beboet voor ‘Witwassen & Fraude’. Ook nu weer niemand gearresteerd(Video). ‘
De nieuwe honderden miljoenen ‘Mega- Witwaszaak’ bij ING-misdaadbank is verontrustend dat onze ‘Elite-gabbers in crime’ weer eens betrapt zijn’. Dat bralt de corrupte ‘CDA-Rat-minister Wopke Hoekstra’ van Financiën voor de ‘Taxfree- Ultra-Rijken’  op RTLZ. De ‘Witwas-Misdaadbank- ING’ is in Italië op de vingers getikt omdat die niets deed om het Maffia-bloed-poen-mijlarden-witwassen’ in het algemeen en dat van de ex Premier ‘Maffioso & Pedo & Bongo- Bongo- Silvio Berlusconi’ en zijn politieke ‘gabbers in crime  tegen te gaan, maar volop hun Zakken vulde aan het Witwassen.

‘Witwas-Belastingadviseurs’ willen ’Royal-Witte-Rat in pak-lijst’ bij ‘Kul-Wir-War-meldplicht’. ING en Rabo geen meldplicht(Video).
 De ‘ING-misdaadbank’ mag daarom voorlopig geen nieuwe klanten aannemen in Italië en het Italiaanse OM bestudeert nu welke strafrechtelijk stappen zij gaat nemen tegen de  extreem misdadige  Ratten in pak -Top(Video) van de ‘ING-Misdaadgroep’. Volgens de ‘CDA Rat-Hoekstra’ laat dit nog een keer zien dat een hardere aanpak Klasse Justitie meer dan nodig is voor het Witwassen door onze politieke vrienden de Ratten in pak ex D66 ‘DDR66 -Minister Wijers’ en  de ‘oude CDA- Premier Balkenende’ aka “de Kuttenvanger”.We moeten alles op alles zetten om er voor te zorgen dat het probleem kleiner wordt en uiteindelijk helemaal verdwijnt”, aldus de ‘Nep en Fop Christen- CDA- Minister’. Hoe durft hij deze pure ‘CDA&VVD-klasse Justitie’ gebral te bezigen, wat inhoudt dat hij bralt dat zijn Bazen de Misdaad-Banken alles op alles moeten doen om niet meer betrapt en gesnapt  te worden op Witwassen.

Schikking Klasse Justitie  van ‘CDA Minister-Gestapo Generaal -Grapperhaus‘ van 775 miljoen.

Nu horen wij de ‘Nep en Fop Christen -CDA-Buma’ niet over Democratie ondermijnend gedrag(Video).
September vorig jaar kwam ‘ING-misdaadbank’ ook al in het nieuws vanwege weer eens een ‘Mega-Witwas misdaad’De Misdaadbank moest honderden miljoenen aan schikking betalen, terwijl een Labbenkak voor veel en veel  minder voor jaren de bak in gaat. Hoekstra denkt dat dit toevallig is, en dat het probleem waarschijnlijk bij meer Misdaadbanken speelt. “Ik heb met veel van mijn internationale politiek ‘Rat in pak- collega’s’ gesproken. Ze durven hun Duivelse hand niet in het vuur te steken voor de situatie in hun eigen ‘Taxfree-Elite-landen’ en wij niet voor de VVD (drugs geld- Witwasser) Fred Teeven  .” Het moet makkelijker worden voor onze ‘Witwas-Misdaadbanken’ om onderling gegevens uit te wisselen over hun dagelijkse  bloed-miljarden ‘Witwas-misdaad-praktijken’ van onze ‘Taxfree-Killer-Elite, vervolgt de schaamteloze en gewetenloze  CDA Rat Hoekstra. “Als een Misdaadbank iemand er iemand ‘Taxfree-Ultra-Rijken Elite-Gangster’ er uit gooit (kuch) als ‘Taxfree-rekeninghouder’ kan diegene bij wijze van spreken naar de overkant van de straat lopen en opnieuw beginnen bij onze ‘Rabo Misdaadbank’. Het altijd liegende en corrupte ‘Taxfree-Shell-Witwas-kabinet Rutte 3′ wil nog voor de zomer met  ‘Kul- maatregelen’komen om gegevensuitwisseling makkelijker te maken en heeft voor deze keer besloten om de ‘ING-Misdaadbank’ niet eens een boetetje op te leggen, want die boete is toch een Farce, aangzien die doorberekent word bij de rekeninghouders en voor een  groot deel afgetrokken bij de Belastnigsdienst van Hoekstra als gemaakte onkosten van de Misdaad-Banken en dus door de kaal geplukte Labbenkakken wordt betaald.