(van onze niet gesubsidieerde(Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTEWRDAM-NOIR-  New Zealand mosque attacks. Trump: Ik had New Zealand nog gewaarschuwd de grenzen te sluiten voor Moslims en onze Wapens te kopen(Video).
De vermoedelijke ‘Verwarde Baardman & verkrachter Gökmen Tanis’ (37) die (te laat) door de politie wordt gezocht vanwege de laffe ‘Tram-Moordpartij’ in Utrecht, heeft een lang strafblad en de AIVD weet weer van niks. Tanis moest twee weken geleden bij de rechtbank voorkomen omdat hij wordt verdacht van verkrachting en het is een raadsel waarom hij niet in voorarrest zat en/of in de gaten gehouden door de AIVD en/of de politie. Dat is toch wel een klein barstje in het Vaasje van ‘Taxfree-Shell- Rutte’(Video), niet dan?

MIVD-Boss ‘Big Brother Bertholee’ mijn ‘AIVD voorkwam zeker drie aanslagen’ in zeven jaar  a 400 miljoen per stuk bralt hij in College Tour(Video).

 

Tanis naam staat op de zogeheten Persrol van de Utrechtse rechtbank waarop media kunnen zien welke zaak wanneer dient. Het Openbaar Ministerie van de CDA-Gestapo-Generaal- Grapperhaus& ‘VVD-Elite-gangster Dekker’ weigert te zeggen of dit dezelfde Tanis is als waarvan aan het begin van de middag de foto werd vrijgegeven. Corrupte Politie-Bronnen rond het onderzoek naar de schietpartij waarbij vanochtend drie doden vielen, bevestigen  tegen zwarte betaling tegenover het ‘oude- NSB-mannen- Vod-De Telegraaf’ echter dat het zonder meer om dezelfde man gaat. De ‘Islam’-Verwarde baardman-Tanis’ is in Turkije geboren en leeft al geruime tijd in ons land en geniet met volle teugen van de ‘GroenLinksRechts Halsema -Bennie Boerka’ Luxe-voorzieningen.

Poging doodslag en bespugen agent alsof hij de Nederlandse Held de zelf verklaarde Rambo Majoor -Junkie-Kroon is(Video)
Tanis heeft blijkens de persrollen een lange historie als het gaat om strafbare feiten. In het verleden moest Tanis ook nog voorkomen voor het bespugen van een agent, een poging tot doodslag en inbraak in een vrachtauto en vooral veel zwart rijden in de Tram, maar daar weet de AIVD van de D66 ‘DDR66-Censuur Queen Ollongren‘ helemaal niks van. Zijn huidige advocaat Veldman reageert niet op vragen over zijn verwarde moordadige cliënt, die altijd zwart rijdt. Inmiddels is Tanis gearresteerd, terwijl hij aan zwart rijden was in een Connexxion Bus(Video),nee, niet die van de VVD Griezel-Teeven. Opvallend was wel dat Tanis geen Allahu Akbar (Arabic: الله أكبر) of iets dergelijk  riep wat toch meestal gebruikelijk is bij deze standaard Terroristen aanslagen in het Westen. Misschien kan de ‘Acadabra-Dick Schoof’ van de AIVD dat verklaren?