(door Toedeledokie en ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘VVD -Bendelid Anne-Wil Duthler’ voor de ‘Witwas- Fraudeur -Griezel- Teeven-Connexxion- bus’ gegooid door beste  (valse)’Judas-vriendin’ de ‘Fraudeur-Jorritsma’ aka “de Waterdief” van Almere na  de zoveelste onthulling van Rat in pak-corruptie, belangenverstrengeling en nepotisme. Gedonder in de ‘Rutte- vazen’! Anne-Wil Duthler = Wilma Verver aka’ de Chocolate Hoer” helemaal opnieuw alweer maar dan een paar treetjes hoger. Vlak voor de verkiezingen trekt de ‘VVD-misdaadgroep’ zijn vuile handen af van Senator Anne-Wil Duthler na aanhoudende onthullingen over haar corruptie en belangenverstrengeling & het meeschrijven aan ‘Vul de eigen-zakken-wetten’ waar de misdadige bedrijfje van haar ‘VVD-man -Rat in pak- André Biesheuvel’=  Mega -Fraudeur- Veelvraat- Bolle Henry Keizer aka” de Lijken verbrander” al jaren misdadig van profiteert.

Klasse Justitie: Uber Misdaadgroep’ van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ moorddadiger dan(Video) de ‘Mocro Maffia’ in Amsterdam en niet verboden! (Video). 

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’(video).
Het is nog niet zo lang geleden dat de grootste en gevaarlijkste Leugenaar van Nederland ex VVD Minister Zijlstra zijn corrupte biezen moest pakken en als beloning voor o.a. zijn jaren lange ‘Leugens& Oorlog’s- Hitsende anti -Rusland SS-taal’ nu zijn Zakken loopt te vullen bij Bouwfraude-VolkerWessel(Video) Ook is het nog maar kort geleden dat smeerpoet en ook ‘anti -Rusland Oorlog-Hitser Hans ten Broeke’ aka “Uit den Broeke”(Video) zijn corrupte biezen moest pakken wegens o.a. liederlijk en pervers gedrag en die loopt nu  e #meetoo-en en te liegen en zijn Zakken te vullen bij het ‘Nep en Fop-  Haags Centrum voor Strategische Studies (video)  

De ‘VVD-misdaadgroep’van Godfather-Doener –Rutte’ stelt een ‘Nep en Fop-integriteitsonderzoek’ in naar haar extreem corrupte senator Anne-Wil Duthler. Dat meldt de misdaadpartij zaterdag na dat ze weer eens zijn betrapt zijn op misdaden middels de publicaties van Follow the Money en Quote over de belangenverstrengeling van de VVD-politicus bendelid senator Anne-Wil Duthler.

Steve Brown en No Surrender Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters. 

Uit de oude ‘Politieke Rat in pak Doos’: VVD Burgemeester Jorritsma aka ”Lady Waterhoofd ” waggelt nog steeds vrij rond(video).

Wilders: Tweede Kamer is een Nepparlement met ‘Twee Petten’(Video).
In onze ‘eigen’ extreem corrupte ‘Twee Petten- 1e Kamer ‘kunnen ze er ook wat van: Het door-en-door corrupte VVD-tuig stelt nu vlak voor de ‘Democratie-Buma –ondermijnende’(Video) ‘PvdA-Hoertje-Asscher- Ping Pong-verkiezingen’(Video) een ‘Nep en Fop-Jorritsma –onderzoek’ in naar de eigen corrupte en liegende ‘Graai & Naai-politici-Anne-Wil Duthler in de voor het merendeel corrupte senaat. Ja,ja, Sinterklaas bestaat, en zijn naam is Mark Rutte en hij is heilig verklaard door de corporate crime media en hun Outlet ‘dr. Goebbels- Staats- NOS -Fake news’(Video).

Waarom doet Justitie en/of de FIOD van de Ministers ‘CDA- Gestapo -Generaal Grapperhaus’ en de ‘VVD Elite -Gangster Dekker ‘(Video) geen onderzoek.
Quotemaakte vorige maand melding van de misdadige betrokkenheid van Duthler bij diverse ‘Witwas-Fraude-ICT-bedrijfjes ‘van haar ‘VVD- Rat in pak- man André Biesheuvel'(Video). Zij heef o.a. in de ‘Twee Petten-Eerste Kamer’ gepleit voor voorstellen en ideeën waar deze ‘Witwas & Fraude bedrijfjes’ profijt van hebben. Quote meldde vrijdag dat een schuldeiser voor ruim 9 ton beslag heeft gelegd op één van die ‘Plof-BV- bedrijfjes’ en zich zwaar oplicht voelt.

VVD&CDA-Klasse Justitie’ met de  VVD-‘Fraudeur-Jorritsma’ aka “ De Waterdief”.
Dit laatste nieuws is volgens  het ‘Gevestigde-Orde Bral-Nieuwsuur’ voor de ‘VVD-misdaadgroep’ reden om toch een ‘Nep en Fop onderzoek’ naar de belangenverstrengeling in te stellen van dit zoveelste ‘VVD-Doeners -echtpaar Duthler’. Eerder wilde de misdaadpartij niet reageren op publicaties rond Duthler en de Witwas-bedrijfjes van haar man. Het is Nieuwsuur niet opgevallen dat bij een ieder ander burger om veel minder Justitie en de FIOD het corrupte VVD-stel al had  gearresteerd en in voorarrest geplaatst.

De ‘Nep en Fop integriteitscommissie’ met ‘’Fraude- Jorritsma’  doet het ‘Nep en Fop-onderzoek’ om Rutte’s ‘Doeners-Vaasje’ heel te houden zodat de Labbenkakken zich dood kunnen werken voor een hongerloontje.

Het ‘Mooie Land’ van Rutte: Groeiende groep werkenden heeft geen cent te makken en bejaarden zitten in de Kou zonder eten(Video). ‘NPO& BNR-VVD-Jort’: “Die Labbenkakken moeten zich niet zo aanstellen!” 
Deze week was Jorritsma bij ‘Gevestigde- Orde BNR’ met als Fake News-Presentator de ‘VVD-Pr-Man –Vatje-NPO-Jort- Kelder‘ om te verklaren dat de VVD supergoed bezig is met integriteit. “Wij moeten af van het stigma dat we niet integer zijn. Het is héél vervelend, het straalt slecht af op de partij en op de hele politiek.” Wat u zegt, mevrouw Illegale Grondwaterpomp.

Ex VVD Tweede Kamerlid Berckmoes vertelt over de angstcultuur die heerst binnen VVD-misdaadgroep van Rutte en Zijlstra(Video).

‘Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ wil Time-out voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken.

‘GroenLinksRechts-Oplichters-partij’:Klaver,Halsema,Van Oijk en Wassink van Pacifistische Kraakpand bewoners tot ‘Villa-War Monguls-eigenaren’(Video).

Het ‘Nep en fop onderzoek’ wordt gedaan door de corrupte ‘integriteits-Doofpot-commissie’ van de’ Fraudeur-Jorritsma’. Duthler zelf liegt zoals een echte VVD- keihard en ontkent de aantijgingen. Zij stelt in een verklaring “het opmerkelijk te vinden dat het artikel van Quote wordt gepubliceerd vlak voor de verkiezingen van de Provinciale Staten, ze lijken wel Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en/of de Stem van de Straat Amsterdam-NoirTV, want die noemt mijn eerlijke partij al jaren een Misdaadgroep“. De ‘VVD-misdaadgroep’ heeft zaterdag laten weten dat de partij afstand neemt van de verklaring van Duthler en dat ze een voorvechter is van persvrijheid en een echte Doeners partij is( voor de Ratten in pak).Het is niet duidelijk wanneer het ‘Nep en Fop onderzoek’ is afgerond en in de Doofpot zit. Duthler zit twaalf jaar in de Eerste Kamer te Graaien net zo als vele andere senatoren. Ze staat niet op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen voor de Eerste Kamer dus ook zij vertrekt het Luxe Wachtgeld in of krijgt net als de rest een ‘Mooi-Doeners- Zakkenvullers-baantje’.

Er is al jaren veel ‘Bral-discussie’ over belangenverstrengeling in de senaat en er verandert verder niets, want ze horen in de cel en dan kunnen ze daar met zijn alle het Rutte VOC-Doenders-Vaasje aan elkaar overgeven en heel houden, ‘Houzee-NSB’ ! 

Er is al langer discussie over de verschillende Graai-bijbaantjes van senatoren en het risico op belangenverstrengeling die deze regelmatig opleveren.De ‘VVD-misdaadgroep’ is al zeven jaar op rij de extreem corrupte partij met de meeste misdaden en integriteitsschandalen in Nederland en dat is het ‘VVD-VOC-Vaasje'(Video) wat hun ‘Godfather Rutte’ heel moet zien te houden, want anders verdwijnt de hele altijd liegende en extreem corrupte Top van de ‘VVD-misdaadgroep’ de cel in.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Red SALTO TV-Amsterdam en de armen, bejaarden, zieken en dieren en ga stemmen: Stemadvies voor de Provinciale Staten(Video).
Stem uit Wanhoop.Alles is beter dan de corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes met hun ‘Ping Pong Democratie’.