(Van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. onze ‘CDA&VVD- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Eind deze week besluit de extreem corrupte en laffe Amsterdamse Burgemeester Halsema of de Volkse coffeeshop Smoke Palace aan de Linnaeusstraat in Oost gesloten wordt. “Deep State”-GroenLinks Rechts- Burgemeester Halsema aka “de Doofpot”:   “Ik ga niet maandenlang op resultaten (bewijzen) van het (corrupte)-Vinger-politieonderzoek zitten wachten.” Verschil moet er wezen in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell- Rutte1,2,3 ‘en de Klasse Justitie is Moordend voor het gewone Volk. Zo buigt deze week weer eens een ‘Killer Queen- Nienke de Waele’-  Rechter met een  ‘Peter R. de Vries –Judas- Raadkamer- Riool-Showbizz -Officier  van Justitie- Altijd Trefzeker- Wouter Bos(Video) zich of de MotorbendeClub Hells Angels verboden moet worden, terwijl de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun symbool van ongelijkheid bij geboorte en straffeloos drie eeuwen massa- moordend, plunderend van het Volk in binnen en buitenland de meest succesvolste Misdaadgroep het ‘Taxfree-Koningshuis’ van NL steevast met rust wordt gelaten door de Justitie van de Ministers’ CDA-Gestapo Generaal Grapperhaus‘ en de ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’.

( Steve Brown legt hiervoor de Klasse Justitie uit en toont o.a. asl voorbeeld aan waarom het Koningshuis al drie eeuwen nooit vervolgd wordt door Justitie)

‘Uber Misdaadgroep’ van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ moorddadiger dan de ‘Mocro Maffia’ in Amsterdam en niet verboden(Video)!

De Stem van de Straat: Gele Hesje Vermoord en Snuivende Geile Prins Bernhard Jr.met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt(Video).

‘Uber Misdaadgroep’ van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ moorddadiger dan de ‘Mocro Maffia’ in Amsterdam en niet verboden(Video)!
Maar ook de Moordende ‘Misdaadgroep-Uber’ van de stokoude ‘Mega -Zakkenvuller’ de ‘VVD-Elite-Gangsterin Kroes‘ krijgt vrij spel van  ‘Doofpot-Halsema’ en haar ‘gabber in crime’ de ‘PvdA Hoer-Miss Cow- Sharon Dijkstra‘ in Amsterdam. Burgemeester Halsema beloofde  woensdagavond aan zo’n honderd verontruste ‘GroenLinksRechts en ‘D66- Hoertjes’ en ‘(VVD)-Expats- bewoners’ van de inmiddels niet meer te betalen Dapperbuurt dat de ‘Volkse-Smoke Palace’ binnen enkele dagen dicht gaat en opgekocht zal worden door Prins Bernhard en/of Haga, tijdens een ‘Informatie-Bral-bijeenkomst’ in het Manor Hotel naar aanleiding van de tweede bomaanslag op de coffeeshop, afgelopen zondagnacht. Voor de ingang van Manor Hotel barste het van de hinderlijk op de stoep geparkeerde peperdure ‘GroenLinks- bakfietsen’ en fout geparkeerde ‘D66 & VVD-Expats’ zwaar gesubsidieerde elektrische Telsa’s en Jaguars bolides. In 2018 werd zo’n 700 miljoen euro aan subsidies voor elektrisch rijden,gebruikt voor auto’s die tussen de 80.000 en 120.000 euro kosten, zoals Tesla’s en Jaguars. Slechts een klein deel werd daadwerkelijk gebruikt voor goedkope, zuinige auto’s. Ruim de helft van alle 25.000 volledig elektrische auto’s betrof een model met een cataloguswaarde van boven de 80.000 euro. Met name de Tesla Model S, Model X en Jaguar I-Pace deden het erg goed in de ‘Rat in pak-autoleasebranche'(Video).

Corrupte Brandweercommandant & Ex Politiecommissaris Schaap weer geschaakt op misdadig gedrag. Halsema het is Oké (Video).
Ook de Huisjesmelkers het ‘Geile- snuivende- feestbeest  Prins Bernard & VVD-Tweede Kamerlid Haga zaten zwijgzaam met hun bodyguard(lees: Politie)achter in de zaal naast ‘Halsema’s Bennie Boerka’ (die rijdt tegenwoordig met zijn Harem ook in een Telsa).Door de aanslag werden twee deuren van aangrenzende woningen uit hun sponningen geblazen en sneuvelden tientallen ruiten van huizen en winkels in de Linnaeusstraat, maar er vielen geen doden en gewonde zoals wel al 6 keer( Doden)is gebeurt door de ‘Uber-Misdaadgroep’ van de ‘VVD-Elite-Gangsterin- Neelie Kroes’ in Amsterdam.

Halsema houdt net als Van der Laan stevig de ‘Doofpot-deksel ‘op de ‘Schaap- Beerput’.Halsema: Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting.

Corrupte Woningcorporaties doen ‘Proef’ met huisinspectie door ‘Big Brother-Micro-Vliegjes- drones’. ‘Ollongren & Rutte’ verrukt(Video). 

De Top 6 energie verslindende & Milieu vervuilende Paleizen & Villa’s in Nederland: Paleis den Bosch van King Willem met Stip op no 1.Halsema op no.4.(Video)

Ollongren onder vuur om ‘Amsterdamse-Prins Bernhard & Haga-Huisjesmelker-woningmarkt’: ‘Ze is een Monster en een omgekeerde Jan Schaefer’(Video)
De buurtbijeenkomst begon vijandig, toen één van de bewoners de Burgemeester confronteerde met de afwijzende houding die haar partij GroenLinksRechts  inneemt ten opzichte van ‘Big Brother-cameratoezicht’. “Ik sta hier als (Deep State)-burgemeester, en niet als lid van een  ( corrupte) Gevestigde Orde  politieke partij, maar het is een vergissing om te denken dat de buurt veiliger wordt van cameratoezicht( want die is er al lang). Wij kunnen namelijk niet alle beelden van die camera’s voortdurend in de gaten houden”, loog Halsema, die de aanwezigen er aan herinnerde dat ze zelf nog maar kort geleden uit haar Kapitaal energie verslindend pand in Oost is vertrokken. “Ik begrijp uw zorgen. Dit voelt als mijn eigen buurt en u weet wij zetten al tijden stiekem de Micro-Vliegjes- drones’ in, behalve bij onze eigen villa’s en die van mijn ‘Taxfree- King Willem’.”Aanwezige winkeliers pleitten voor het openhouden van de coffeeshop, aangezien zij verwachtten dat sluiting juist voor toename van drugsoverlast zal zorgen. “Straks staan de dealers hun spullen weer in onze portieken te verkopen, zoals vroeger. Dat wil toch niemand?”, zei de eigenaar van een modezaak tegenover het hasjhuis. Enkele aanwezige Goede Doelen-‘acteur- D66-buurtkinderen’  ingehuurd bij “ #Mettoo- Johnny de Mol Jr(Video) vroegen de burgemeester om meer te vertellen over de achtergrond van de aanslag. “Er waren kinderen die huilend wakker schrokken van de bom en riepen om hun moeder die niet thuis was”, bralde de 12-jarige acteurtje-‘Phillip’. Ter plaatse besloot een inmiddels huilende  Halsema om de onderbetaalde ‘Bral-wijkagent’ een bezoek te laten brengen aan de witte-Linnaeusschool’, waar de meeste buurtkinderen naartoe gaan. Halsema reed na de bijeenkomst demonstratief weg in haar elektrische ‘SUV-Bakfiets’ met haar dol gelukkige ‘Bennie Boerka’ in haar bak uitgezwaaid door de menigte en stapte om de hoek in bij de Jaguar I-Pace van Prins Bernhard. Zou Prins Bernhard en/of Haga die Bom-aanslag op Smoke Palace hebben laten plegen? Nou, dat laatste zullen wij van de onbetaalde Wijkagent nooit horen, want dan zit hij gelijk in de  ‘PvdA-Kapo Jette Klijnsma’-‘Honger-Bijstand(Video)’.

Tot Slot:No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).”