(Van onze Wordt Wakker redactie)AMSTERDAM-NOIRDNB: pensioenpremie moet omhoog om ‘Graai -Bobo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ te kunnen blijven betalen(Video).
Democratie-Buma- Ondermijnend(’Video): De zakkenvullende  BOBO’s of te wel de Ratten in pak(Video) van het onmenselijke en corrupte Pensioenfonds ABP vordert 3 miljoen euro aan pensioengeld terug van ‘Jan met de Pet’ dat na een fout sinds 2014 ten onrechte is uitgekeerd. De onmenselijke maatregel treft ongeveer 700 mensen die altijd trouw zijn geweest aan de corrupte Gevestigde Orde en ‘Taxfree-King Willem’. Van een deel van hen is in februari al automatisch geld teruggevorderd gestolen. Tja, dat is nou letterlijk stront voor dank. Dat had niet mogen gebeuren,hahahahaah, bralde een ABP-woordvoerder in het tv-programma Meldpunt van Omroep Max. Het ABP biedt valse excuses aan en zal het ingehouden gestolen pensioengeld terugstorten, maar uiteindelijk moet het te veel ontvangen pensioengeld wel helemaal worden terugbetaald. “Die 3 miljoen euro is immers van alle deelnemers aan het fonds en moeten wij de riante salarissen van onze BOBO’s en hun tonnen aan onkosten vergoeding ook betalen”, bralde woordvoerder Hellendoorn in Meldpunt. Door de fout kregen mensen jarenlang elke maand een paar honderd euro aan partnertoeslag, terwijl ze daar geen recht meer op hadden.Toen de fout werd ontdekt, was het totaalbedrag soms opgelopen tot duizenden euro’s  wat natuurlijk  een peulschil is als men dat vergelijkt wat de Ratten in pak(Video) allemaal ten onrechte vangen en jatten en nooit hoeven terug te betalen. Omdat het maandelijks karige inkomen niet veranderde, viel het de reeds kaal geplukte gepensioneerden, onder wie met name lagere ambtenaren, politiemensen en leerkrachten, niet op dat zij te veel kregen. Nu moeten zij uit een verlaagde pensioenuitkering het te veel uitgekeerde geld terugbetalen en dat wordt dus’ aardappelschillen-soep’ eten(Video) en gedwongen weer een D66 DDR66-Koolmees-Flex-Slaven-baantje zoeken tot zij er dood bij neervallen.

Wel niet Recht op toeslag:Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66 ‘DR66 Minister Koolmees’ aan(Video).

Rusland Hysterie–dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas(Video) !
Zij hadden dat ook niet kunnen weten, zei Max-ombudsman Rogier de Haan in de uitzending. “Ook niet de mensen die eventueel twijfels hadden. Want in 2015 bevestigde het ABP in een brief dat men recht had op de partnertoeslag.” De Haan en de ‘Nep en Fop Christen-CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt’ vinden het plompverloren terugvorderen van pensioengeld onfatsoenlijk. “Bovendien knaagt dit aan de ( niet betaalde) rechtszekerheid( voor Labbenkakken)”, bralde de Komediant Omtzigt. “Al die waardeoverzichten van het pensioenfonds zijn kennelijk waardeloos. Dit zou betekenen dat je geen enkele brief of geen enkel jaaroverzicht van het ABP die onder mijn CDA Minister Hoekstra vals meer kunt vertrouwen.”

Rechten ontlenen aan overzicht? Labbenkakken hebben geen rechten in het ‘Mooi land’ van ‘Taxfree-Shell Rutte1,2.,3’

Miljarden Belastingdeal met Nike is criminele Staatssteun van ‘Taxfree-Rutte&Co’: EU start onderzoek naar de ‘Fraude-Kingping-CDA Minister Hoekstra’(Video).

Omtzigt wil van zijn ‘Minister van Financiën voor de Ultra-Rijken’ de ‘CDA Rat Hoekstra ‘ voor de Show weten of in dit geval de uitbetaalde uitkering zomaar mag worden teruggevorderd en het antwoord is Ja. “En ik wil antwoord op de vraag welke rechten je kunt ontlenen aan je pensioenoverzicht (Kuch).” Het ABP liegt dat het de bedoeling was om eerst contact op te nemen met de gedupeerden om te overleggen over een betalingsregeling. Volgens de Max-ombudsman wordt er inmiddels druk gebeld met gedupeerden. En “uit coulance onmenselijkheid ” heeft het ABP besloten om de terugvorderingstermijn te verlengen. Normaal moet er binnen vijf jaar worden terugbetaald, en dat wordt in dit geval zes jaar en dan zijn de meeste al dood.