( van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Taxichauffeurs beramen aanval op Uber. FvD Baudet VOOR Uber en SvdS Brown TEGEN Uber  (Video).‘
De ‘VVD Top Gangsterin-Kroes’ van Misdaadgroep-Uber en’ PvdA-“Miss Cow”-Dijkstra’ gaan crimineel samenwerken in Amsterdam. De ‘Uber-Misdaadgroep’ van de ‘Top VVD Gangsterin Neelie Kroes’ en de ‘PvdA-Hoertje-Wethouder- “Miss Cow”- Dijkstra’ gaan crimineel samen werken in Amsterdam aan het vergroten van de verkeersveiligheid de ‘Bloed-Winst ‘van Uber na een reeks dodelijke ongelukken Moorden waarbij zwaar overwerkte, uitgebuitte en onopgeleide ‘Uber-chauffeurs’ betrokken waren. Dat meldt het verantwoordelijk PvdA-Hoertje, de extreem corrupte en gewetenloze Verkeerswethouder Sharon Dijksma ff niet, die tevens aan het hoofd staat van de Fietsendieven van het Fietsendepot in Amsterdam (zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv) en de eindverantwoordelijke is van de ‘GVB-Misdaadgroep’. M.a.w. Dijkstra speelt net ‘D66-Schandknaap -Vonk’ de Hoer(Video) voor het Fascistische Groot Kapitaal c.q. de ‘VVD Gangsterin Kroes’ van de ‘Uber-Misdaadgroep’. Als op een (Mocro)- Coffeeshop één schot word gelost zonder gewonde of doden wordt die gelijk gesloten op last van de ‘ “Deep-State”-GroenLinksRechts Burgmeester Halsema’, maar Uber heeft al zes doden op zijn naam staan en rijdt Moord nog vrolijk in de rondte.

Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken’(Video).
De ‘PvdA-Hoer Miss Cow Dijkstra’ heeft een zogeheten  ”Nep en Fop-Taskforce’ opgericht. Daarin komen corrupte peperdure Rat in pak experts (Niet haar gabber van 5 miljoen cadeau ‘Pedo Bill Clinton'(Video)) die gaan werken aan (geen) maatregelen, die de verkeersveiligheid in de hoofdstad (niet)moeten verbeteren(kuch). Naast’ Uber-Misdaadgroep’ en de PvdA-Hoer-Wethouder-“Miss Cow Dijkstra” neemt ook het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat van de corrupte en gewetenloze Ministers ‘VVD Gangsterin-Cora van Nieuwenhuizen’ en D66‘DDR-66 Callgirl Stientje van Veldhoven’ er aan deel.

Uber van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ verborg informatie voor inspecteurs met speciale software(Video). 

Er zullen (geen) ’concrete en controleerbare afspraken’ gemaakt worden over verkeersveiligheid, transparantie, delen van data, goed werkgeverschap en duurzaamheid, aldus de onzin brallende ‘PvdA-Hoer-“Mis Cow”-Dijksma’, want alles blijft bij het oude en het is wachten op het volgende dodelijk ongeluk in Amsterdam en wie weet wordt zij dan gedwongen om ook het Luxe Wachtgeld in te vluchten net als de rest van die ‘Politieke-Laaienlichters’ van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes.

In de afgelopen twee maanden vonden 6 ernstige ongelukken met doden (dood door schuld) plaats met een ‘Uber-taxivoertuig’ in de regio Amsterdam. In de zes gevallen bleek daarbij achteraf een overwerkte en uitgebuite chauffeur van Uber betrokken. In totaal vielen bij die ongelukken vier dodelijke slachtoffers en met dat cijfer waren ze vele malen dodelijker dan de ‘Mocro Maffia’ en/of het ‘Monster Holleeder’ en/of de Russen. De Corrupte Voorzitter van de ‘Nep en Fop taskforce’ wordt de ‘Super Rat in pak-Rob van Holten’, medeoprichter van Qbuzz, die daarvoor inclusief de zogenaamde fraude onkostenregeling tussen de 20 en 30 duizend per maand voor vangt ( 2 a 3 jaar Honger- bijstand-Labbenkakken-uitkering).  ‘Rat in pak Rob van Holten’ (Video)  is samen met ‘Rat in pak Leon Struijk’  de grondlegger van het ‘Witwas-vervoersbedrijfje -Qbuzz’.  Van 2002 tot 2008 was hij ‘Graai en Naai-vicevoorzitter’ van de corrupte Raad van Bestuur van het openbaar ‘Witwas-vervoerbedrijf-Connexxion‘ samen met o.a. de ‘VVD Boef Bruins’, die tegenwoordig ‘Graai en Naai-Minister’ is. Nadat bekend werd dat Connexxion in handen kwam van het Franse Transdev, stapte hij op, en kreeg een ‘Taxfree-vertrekbonus’ van 821.000 euro mee, die door de Nederlandse staat (door u dus) betaald werd. Met dit ‘Bloedgeld’ besloot hij in 2008  een nieuwe  ‘Oplichting ‘s- ‘GVB’- busmaatschappij-Qbuzz’ op te zetten. Per 2014 werd de ‘Rat in pak Rob van Holten’ ook nog de corrupte voorzitter van HTM Personenvervoer. En toch heeft hij nog tijd over om in zee te gaan met de ‘PvdA-Hoer Dijkstra’.


Volgens  de liegende ‘PvdA- Hoer Dijksma’ heeft de ‘Uber-Misdaadgroep’ van de ‘VVD-Gangsterin-Kroes’ al maatregelen genomen naar aanleiding van de eerdere  ‘Dood door schuld, c.q. Moord-ongelukken’, maar is er van overtuigd dat met de ‘Nep en Fop-samenwerking’ „verdere, noodzakelijke afspraken” kunnen worden gemaakt. Naast de Bral-gesprekken met Uber is er ook regulier ‘Kul-overleg’ met het corrupte Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ‘PvdA -Hoer Dijksma’ streeft (niet) naar een gelijk speelveld voor alle spelers op de compleet failliete ‘Wild West-Taximarkt’ en waarschuwt wel voor de ‘Mocro Maffia’ en de Russen en Wilders.