(door  ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-‘dr. Goebbels -Volkskrant propaganda’: ‘MH17-Huil-komediant Timmermans’ onze nieuwe EU Führer(Video).
De extreem corrupte Vicevoorzitter ‘PvdA-MH17 Huilkomediant Timmermans’ van de ‘Europese-Elite-Killer- Commissie’ is afgelopen weekend geïntimideerd   ontvangen zo als een arbeider verrader behoort te worden ontvangen tijdens zijn provocerend bezoek aan Hongarije.Hij werd overal gevolgd door onbekenden die hem constant filmden, schrijft het’ bejaarde-mannen-NSB-Vod-De Telegraaf’. Mogelijk ingehuurde acteurs door Timmermans en/of zijn ‘EU-politie-mannen-bewaking’.

PvdA-EU-Graaier-Timmermans’ is de Beste betaalde ‘Huil-komedianten’ en Verrukt van zich zelf(Video).

Timmermans was bij Buitenhof en barste zo waar een keer niet in huilen uit(Video).
Volgens de NSB-krant zou het gaan om agenten van de Hongaarse overheid en spreken ‘PvdA-Hoeren-bronnen’ van een “vijandige ontvangst door de regering”. En dat is vreemd, want Timmermans is bloedgeil op de corporate crime Media(Video) en vooral op de corrupte Gevestigde Orde Staats Media zoals Buitenhof en de NPO waar hij er altijd op los mag liegen en de ‘Redder van de arbeiders'(laagste Klasse, mede dankzij Timmermans tot Labbenkakken verworden in de EU en NL) mag uithangen. Of de mannen Hongaarse overheidsagenten waren, weet een woordvoerder beroepsleugenaar van Timmermans niet, maar de walgelijke ‘MH17-Huil-Komediant-Eurocommissaris’ wordt in Hongarije wel heel anders ontvangen dan in de rest van de EU op Nederland, Italië, Polen, Giekenland en Engeland,etc. na. Normaal geeft hij bij zijn Luxe bezoeken aan waar hij heen wil en wordt dan overal schijnheilig ontvangen. In Hongarije gebeurt dat niet en wordt Timmermans  vijandig bejegend behandeld voor wat hij is een vijand het gewone Volk in EU en NL.

Steeds weer twee mannen(kuch). Waren het de zelfde soort twee mannen die corrupte en laffe types politici als de Top VVD bendelid  ‘Yab Yum Hennis’  en Timmermans altijd bewaken in Nederland; zie de beelden van dat soort laffe en corrupte (Politie) mannen.

De Riool-Showbizz-Huil-agenda van Timmermans was nu niet bekendgemaakt, maar vanwege een ‘Bral- tv-interview’ was het geen geheim dat hij in Boedapest was(kuch, kuch).
En overal waar hij kwam, stonden twee mannen om hem met hun telefoon te filmen, zonder dat ze iets zeiden en dat was deze keer niet voor zijn 100 gesubsidieerde verheerlijking‘s docu: “Ik Miljonair Timmermans de Held van de Arbeiders en MH17 slachtoffers”. Dat gebeurde onder meer bij de zwaar voor hem beveiligde  tv-studio, bij zijn Vijf Sterren hotel en ook bij een ontmoeting met corrupte vakbondsleiders en uiteraard privé met schandknapen en/of hoeren. Timmermans heeft nog nooit gehoord dat als je incheckende bij een Hotel dat gemeld wordt bij de politie(kuch). Ook heeft Timmermans nog nooit gehoord dat als hij van Brussel naar Hongarije vliegt de passagierslijst uren van te voren naar  de airport van aankomst in dit geval Boedapest wordt gestuurd, o.a. voor mogelijke Terroristen( Niet Bankier-gangsters) en of voortvluchtige criminelen( niet de (Royal)-Elite-Pedofielen),etc.

Fraude EU bedraagt officieel €900 miljoen.Timmermans barst uit in huilen(video).

De ‘PvdA Freak Timmermans’ bralde die leugens deze keer zonder zijn beroemde beruchte MH17 Huilact(Video). Hij werd bij deze ‘Arbeiders-verrader Show ‘ bijgestaan door de peperdure Callgirl  Saar van Beuren van ‘Playboy Samson. Onder meer toen Timmermans aankwam bij een peperduur restaurant om met  de corrupte vakbondsleiders en peperdure Callgirls al La de ex Pr-Lady Saar van Beuren van de toenmalige  PvdA Fractie voorzitter Samsom  te eten, kwam hij in een oploopje terecht met journalisten of mensen die zich uitgaven voor journalist zoals die van de Staat-NOS. Op een filmpje van een bekende Hongaarse vlogger die door Timmermans was ingehuurd is te zien dat de schaamteloze en corrupte ‘PvdA-Hoer-Eurocommissarisagressief’ correct wordt bevraagd naar zijn arbeiders verraad en zijn walglijke’ Lieg& Bedrieg-Huil- SBS-Tokkie MH17-Show bij de VN.