( door Andre en ondersteunt door ondeze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rat in pak-Bewindvoerder Erna Aalderink’ jatte tonnen van straatarme weerloze cliënten met schuld en loopt vrij rond(Video).
Die Erna Aalderink had 4  Slaven & Witwas&fraude -bedrijven. Deze 4 misdaad-bedrijven waren allemaal 100% verbonden aan de gemeente Doetinchem en hierbij dus geen zelfstandige ondernemingen. De rechtelijke macht schoof alle uitgegleden Labbenkakken naar 1 van deze 4 ‘Slaven-Witwas-misdaad-bedrijven’ toe. Maar ook juist de zwakkeren met een persoons gebonden budget werden naar ‘Aasgier & Lijkenpikker-Erna Aalderink’ toegeschoven vanuit de gemeente Doetinchem. Zeg maar het uit het zicht en achter de schermen van de publieke sector de bloed-poen stelen. Dan vraag je je toch weer af wat voor een corrupte ‘Pedo-burgemeester’ zit daar dan weer te Graaien & Naaien? Nou, natuurlijk de .VVD-misdaadgroep! Mark Boumans, een op en top glibber die wij per direct op de” Top -30 Criminele Burgemeesters”(video) hebben geplaatst. Nu horen wij de CDA-‘Censuur-Lord-Buma’ niet over zijn zogenaamde democratie ondermijnd gedrag ( bedreigingen)(Video) naar o.a. corrupte ( Pedo)-Burgemeesters en wethouders(Video).

Complot denkers gelijk Multi Nationals de bazen van de wereld & Schuldbewindvoerder Aalderink jat tonnen €€ en loopt vrij rond.”(Video).