( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende’.(Video
Het is misplaatst van het Kabinet regime ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’  om al te enthousiast te doen over de niet bestaande koopkrachtwinst van reeds onder Rutte 2 met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher'(Video) tot op het bot kaal geplukte ’ ouderen en bejaarden en Labbekakken ( lees: Laagste Klasse). Veel wanhopige en soms zelf hongerende in de kou zittende gepensioneerden zien hun vaste en noodzakelijke kosten voor levensonderhoud en de kachel alleen maar extreem stijgen met o.a. de verhoging van de btw op voedsel en de ongekende stijging van de ‘Energie -afpers-Maffia-nota’ en zullen pas bij de belastingaangifte amper profiteren van de ‘Nep en fop-lastenverlichting’( als ze mazzel hebben een paar euro’s). (“Bijna twintig procent van deze Nibud activiteiten wordt gefinancierd door het Ministerie van a-Sociale Zaken en geen fatsoenlijke Werkgelegenheid voor de Labbekkakken en BKR. Zij financieren een deel van de  (Nep en fop)-voorlichtingsfunctie van het Nibud, en daarmee kan het Nibud onder andere vragen van consumenten gratis beantwoorden(kuch) Over hun overige subsidie  inkomsten is Nibud duister( Bron: Nibud ))

‘Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen(Video).

Dat bralt de Amsterdamse Wethouder Arjan Vliegenthart tevens directeur van het Nibud vandaag in het ‘bejaarde’ NSB-mannen-Vod de De Telgraaf’. „We doen er goed aan, zowel het Nibud als de regering ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ , om niet te veel het hosannaverhaal te vertellen op het moment dat de kosten nu al vallen en de baten in de toekomst komen.” Let op Nibud is het Instituut die mensen die onder en/of op de armoedegrens moeten zien te overleven leert wijsmaakt hoe zij daar wel van kunnen rondkomen wat een onmogelijke prestatie is en te walgelijk voor woorden.

D66′DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).

https://youtu.be/vQSGTfG145c

Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas !(Video)

Bejaarde ‘Hotelpiraten Bonnie & Clyde’krijgen draconische cel straffen als afschrikking voor alle Dak en Thuislozen en ‘ING & Rabo-Witwas- Misdaadbanken’ een boete!(Video)
Het Nibud heeft honderden telefoontjes gekregen over de koopkrachtplaatjes van wanhopige bejaarden die zelfs overwegen zelfmoord te gaan plegen. Daaronder zijn veel gepensioneerden die letterlijk niet te eten hebben. Vliegenthart begrijpt de zorgen heel goed. Toch gaan ook ouderen er op vooruit, zo liegt hij. Waarom? Gepensioneerden profiteren van een hogere ‘Nep en Fop-ouderenkorting.’ Vliegenthart: „De ouderenkorting is in onze valse berekeningen van doorslaggevende betekenis. Maar die zie je pas bij de belastingaangifte. Het eerlijke antwoord is: u moet nog even wachten voordat u het daadwerkelijk zult gaan merken en zorg er voor dat u niet voor die tijd dood vriest of verhongert, want dat is precies wat die ‘VVD Boef Rutte(Video)’ en zijn kliek wil .”

Democratie-Buma- ondermijnend(Video): Prijspeil van het Nibud is een farce.
De  Honger-AOW stijgt mee met het prijspeil(kuch), maar veel pensioenen worden niet geïndexeerd, maar bestolen door de ‘Bestuurs-Ratten in pak(Video)’. Door de stijging van de btw zien veel mensen dat de dagelijkse boodschappen duurder zijn geworden. „De boodschap is: de prijzen stijgen in januari maar pas bij de belastingaangifte krijgt u het wat geld terug( een paar euro). En dan denken mensen, dat is nog zo ver weg, dat geloof ik niet en blijf ik tot die tijd wel in leven .” En daar hebben zij gelijk in.Volgens de Nibud-directeur is er veel argwaan over de koopkrachtbelofte van het  altijd liegende kabinet regiem Taxfree-Shell-Rutte3 . Gemiddeld genomen gaan we er dit jaar 1,6 procent op vooruit. Uit valse Nibud-berekeningen blijkt dat 96 procent van de huishoudens in de ‘Nep en fop-plus’ zit. „Veel meer mensen dan anders zeggen: dit klopt niet. Dat merken we ook aan het aantal radeloze arme sloebers dat naar ons belt met vragen hoe zij in leven kunnen blijven en niet dood vriezen .

Jan met de Pet Crisis’ staat wederom voor de Deur: ‘Mad Dog-Trump’: I Make America’s Ultra-Rich First with record Breaking Great debt of 22 Trillion Dollars: Amazon pays $0 Taxes and Children go Hungry(Video). 

De scepsis is heel begrijpelijk, zegt Vliegenthart. „De afgelopen jaren is de koopkracht er voor Jan met de Pet niet op vooruit gegaan. In de ‘Jan met de Pet-crisis’ niet, maar ook niet toen ‘we’ uit de crisis kwamen. Ook toen was de koopkracht maar matig. Daar is een hele hoop vertrouwen te paard gegaan wat nu te voet weer terug moet komen, temeer de ‘Taxfree-Royals en Ratten pak’ tijdens, na en de crisis ongelofelijk hun zakken vullen .”

Stem van de Straat-Amsterdam-NoirTV:Armoede is geen Natuurverschijnsel en Steve Brown Premier van NL(Video).

Nu het al een tijdje economisch zo goed gaat voor de Taxfree Royal-Graai en Naai Elite met Nederland wil het kabinet dat iedereen dat merkt in zijn portemonnee. Maar daar ziet Vliegenthart wel een spanning. „De gewone Mensen hebben het gevoel dat er écht wat bij moet komen. Als dat dan beperkt blijft tot een paar tientjes, dan wordt dat niet ervaren als die grote plus.