(door onze ‘Elite-Bankier-Gangster’ redactie i.s.m. onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Rabo kocht gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA(Video).
Democratie ondermijnend(Video): Nu  was de ‘Rabo-Misdaadbank’ al in de USA gestraft met een ‘Mega-Boete’ van 310 miljoen euro (Video) voor het Witwassen van miljarden ‘Bloed-Narcodollars’, maar kreeg nu ook een Boetetje van 1 miljoen euro in “Banana-Fraude-Klasse-Justitie-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’. Democratie ondermijnend: Bizar dat nooit een ‘Bankier-Gangster’ de cel in verdwijnt,terwijl twee bejaarde Dak en Thuislozen (Labbenkakken) tot Hotel Piraten worden gebombeerd der Lage Landen(Video) door de ‘Pulp-Sensatie-Media-Maffia’ en vervolgens door een’ Monster-Rechter’ 3 en 4 jaar cel straf krijgen.

VVD-Drag Queen Zalm’ eerder weg ABN-misdaadgroep als Ridder in de ‘Oranje-Graai-Nassau –Order’(Video).

Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië betrapt op witwassen drugsgeld(Video). ‘Mocro Maffia’ meer dan geschokt(Video)!

ING-Bankier-Gangster Hamers’ kwam Krokodillentranen huilen in de Tweede Kamer en loogde beterschap, terwijl hij zijn Zakken vult(Video).
Democratie ondermijnend: Ook ná de ‘Klasse Justitie recordschikking’ van de CDA Minister ‘Gestapo -Generaal Grapperhaus’ en de VVD Minister ‘Elite-Gangster Dekker’ met ING-Misdaadbank heeft De corrupte Nederlandsche Bank (DNB)een boetetje uitgedeeld voor opzettelijke gebrekkige controles op criminele Drugs & ‘Maffia –Vastgoed -Huisjesmelkers- Prins Bernhard Jr.& Kamerlid Haga’(VVD-misdaadgroep) zwarte miljoenen tot miljarden ‘Bloed-geldstromen’. Rabo misdaadbank betaalde slechts 1 miljoen euro boete omdat het bedrijf zijn ‘Rat in pak-klantdossiers’ (Video)niet op orde had. Dat is nog minder dan een jaar salaris van hun ‘Graai &Naai-CEO’.

Ex Rabo Bankier-Gangster& en slaaf van Brenninkmeijer de PvdA’er Lian Heinhuis Verliest At5-debat met Partijleider Steve Brown voordat het heeft plaatsgevonden(Video).

Bejaarde ‘Hotelpiraten Bonnie & Clyde’ krijgen draconische cel straffen als afschrikking(Video) voor alle Dak en Thuislozen en ‘ING & Rabo-Witwas- Misdaadbanken’ een boete! 
Democratie ondermijnend: Motto Rabo en ING: “Wir haben es nicht gewußt” en  Geld stinkt niet’ (pecunia non olet)”. Die laatste uitdrukking is ook het motto van de VVD-Misdaadgroep. Het  boetetje van 1 miljoen euro volgde afgelopen september, maar geldt voor misdaden tot en met 2016. De toezichthouder constateerde dat belangrijke informatie ontbrak in de dossiers over ‘(Elite)-Maffia-klanten’ die de Misdaadbank moet aanleggen. Zo wist Rabobank niet altijd hoe de  Witwas&Fraude-eigendomsstructuur van een ‘Nep en fopbedrijf’, meestal geregistreerd op de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ te Amsterdam er precies uitzag en wie de eigenaar Katvanger was(Kuch). In zo’n geval altijd sprake van witwassen, maar dat weten de Rabo en ING Bankier-Gangster niet: “we zijn nu even dom en wie doet ons wat” .’Misdaad-Rabobank’ benadrukt dat het voorval onvergelijkbaar is met de misdaden waarvoor ‘ING- misdaadbank’ vorig jaar schikte met het ‘VVD&CDA-Klasse Justitie-Openbaar Ministerie’ voor 775 miljoen euro. ,,Dit gaat niet over het doorlaten van drugs en ‘Royal-Elite-Vastgoed-Maffia-witwastransacties”, bralt woordvoerder beroepsleugenaar Hendrik Jan Eijpe. DNB geeft toe dat het een boete heeft uitgedeeld,maar wil verder geen commentaar geven en beroept zich in opdracht van ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ op zijn zwijgrecht.

PowNed en GeenStijl laten zich als kleine jongens ringeloren door Tweede Kamer, ‘misdaadjournalisten’ en NPO(Video). En de’ SNS-Witwas &Fraude-Staatsbank’ van de corrupte CDA(Rat)-Minister Hoekstra zet de Stem van de Straat partij weg als Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep’(Video)Projectie (psychologie).

 Steve Brown legt deze Rabobank vorm van Klasse Justitie uit in: The History of the Mafia in Amsterdam”Golden Hasjperiode& Cocaine Killing Fields in Amsterdam.