(van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Ex CDA Minister De Jager weg als Bolle en terug als corrupte ‘Strijkstok- Dunne’ aan Het Binnenhof.Wanneer volgt Eurlings(Video)De voormalig oude CDA Rat minister Jan Kees de Jager keert tijdelijk terug aan het “Misdaadcentrum Het Binnenhof”. Hij is door CDA staatssecretaris Knops (Binnenlandse Corrupte Zaken) gevraagd om de op handen zijnde renovatie van de Eerste- en Tweede Kamer in de gaten te houden (kuch) zodat het geld dat aan de strijkstok blijft hangen wel bij de juiste (CDA&VVD)-mensen in de zakken verdwijnt.De ‘Strijkstok-renovatie’ van  ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’  met de Jager als eindverantwoordelijke gaat minimaal 72 miljoen euro’s meer kosten dan begroot en dat hadden wij al als enige voorspeld. Betrokken hoge ‘strijkstok- ambtenaren’ van het lage Allooi corrupte Topambtenaar Brons( Video) en hun Boss de CDA Rat De Jager reageren nu ze betrap zijn voor de Show geschrokken. De ‘CDA- Censuur Lord Buma’ de man van bikkelharde Law and Order en democratie ondermijnen gedrag als het gaat om “Labbenkakken” is nu even muisstil(Video).

Democratie ondermijnend gedrag DDR66 Wethouder Visser aka “de Dief van 52 miljoen” dient ontslag in en Vlucht het Luxe Wachtgeld in, maar hoort thuis in de cel(Video). (zie: de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV afl. 6, 2019)
Uit een vertrouwelijk Staatsgeheim stuk, dat door ons  is ingezien, blijkt dat de voor met merendeel corrupte, laffe en altijd liegende Tweede Kamer ruim 72 miljoen euro kwijt is aan extra ‘Strijkstok-kosten’ door de CDA-Rat Jan Kees de Jager aka “de Dief van 72 miljoen” zijn renovatie. Dat zijn kosten voor onder meer schilderwerk, nieuw tapijt, beveiliging van De Jager en de verhuizing van het luxe en gratis en zwaar beveiligde kinderdagverblijf ( voor de vele ‘Elite-(Demmink& Nijpels) Pedofielen'(Video) die altijd duister rondhangen op Het Binnnenhof en Tweede Kamer) van het corrupte parlement.

Waarom is de FIOD en/of Justitie nog niet binnen gevallen bij Het Binnenhof ‘strijkstok-aannemer Jan Kees de Jager & peperdure Schandknaap’ en zijn corrupte ‘ambtenaren-bende’.

In de begroting van het ‘Rijks-Elite-Maffia-vastgoedbedrijf’ is voor deze zogenoemde ‘niet-huisvestingskosten’ 12,5 miljoen euro uitgetrokken. Dat blijkt veel te weinig, tot zogenaamde schrik van betrokken hoge ‘Strijkstok-ambtenaren’ en hun ‘Elite-Maffia-Strijkstok-Boss de CDA-Rat De Jager’. In het vertrouwelijke walgelijke stuk staat dat het ‘Rijksvast-Elite-Maffia-goedbedrijf’ 34 miljoen euro van de extra Rat in pak en ambtenaren ‘Strijkstok-kosten’ voor zijn rekening wil nemen, terwijl de voor het merendeel laffe en corrupte Tweede Kamer voor 38 miljoen euro zou moeten opdraaien.

Ook  de Incest–Bijbelbelt-Boss-Segers’ die een Time-out wil voor misdragende Kamerleden die de waarheid spreken is nu muisstil (Video).

Complot:‘Eerste Strijkstok- inventarisatie’. Democratie bestaat niet( zie: Stem vd Straat-Amsterdam-Noir.SaltoTV van deze week.)
Over die duistere verdeling wordt nog gesteggeld. ,,De strijkstok-kosten zijn deel van een eerste inventarisatie”, bralt een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse corrupte Zaken van de D66‘DDR66 Censuur-Queen Ollongren’ , waar het Rijksvastgoedbedrijf onder valt. ,,Het is voorbarig om te spreken van tegenvallers of onverwachte kosten. Dit is een eerste inventarisatie en wordt nog verder onderzocht hoe wij deze strijkstok De Jager affaire in de Doofpot kunnen doen verdwijnen.”Toch riep de extreem corrupte directeur-generaal Annet Bertram van het ‘Rijks-Elite-Maffia-vastgoedbedrijf’ betrokkenen enkele weken geleden ‘in paniek’ bij elkaar, zo zegt een bron. De licht verbijsterde afgevaardigden van de Eerste en Tweede Kamer, Raad van State en Algemene Zaken kregen te horen dat iedereen het eens moest zijn over de ‘strijkstok-overschrijdingen’. ,,Dan kunnen we het claimen bij  het corrupte Financiën voor de Taxfree- Royal-Ultra-Rijken van de ‘CDA-Rat Minister Hoekstra’ ”, zo zou door de ‘Bestuurs-Gangsterin Bertram’ zijn gezegd.

Half miljard is een vette ‘Strijkstok-kluif’ voor de Raten in pak(Video).
Het ‘Misdaadcentrum-Het Binnenhof’ moet tussen 2020 en 2025 helemaal op de schop. Het gaat voornamelijk om het vervangen van verouderde leidingen en installaties. Voor de duur van ruim vijf jaar verkassen de Tweede en Eerste Kamer,de Raad van State en het ministerie van Algemene Zaken naar andere locaties in Den Haag. In totaal is ruim een half miljard euro uitgetrokken voor de operatie, waarvan 20 procent is bestemd voor onvoorziene kosten. Het bedrag van 72 miljoen euro is opgebouwd uit meer dan twintig struikstok-posten. De post die eruit springt is 14,5 miljoen voor ‘sanitair, schilderwerk en tapijt’. Een ingewijde zegt daarover: ,,Hoezo onvoorzien? Dat zie je toch aankomen, dat stinkt en dan heb ik het niet over poepen op de pot door die Ratten in pak en hun Boss die corrupte CDA-smeerpoets De Jager?”In het verleden werd de begroting van ‘Struikstok-rijksprojecten’ vaak overschreden door de Ratten in pak. Het vorige kabinet ‘Taxfree –Shell- Rutte2’ met zijn PvdA NSB loopjongen & ‘Ping pong Democraat Asscher’ heeft erop gehamerd dat dat bij de renovatie van het Binnenhof niet mocht gebeuren(kuch). Ook moest de uitvoering sober zijn(Kuch).Afgelopen december herhaalde staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Corrupte Zaken dit nog eens voor de Show.