(van onze Wie neukt en Moord wie niet privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Aasgieren John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ willen ‘Holleeder-Tape’ ten gelden maken bij RTL- Riool-Boulevard, maar in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week wordt De Vries ontmaskerd als een brallende liegende Junkie (schokkende beelden) met een Mega ‘Coke-kater’ een ‘Baardman-verkrachting’ goed bralt voor zijn ‘Judas- Killer-Queen-Rechter Nienke de Waele–Rechtbank’.

Rechter De Waele en OvJ.Wouter Bos: Wij en onze Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder(Video).

Advocaten van Dino Soerel bevestigen wat Steve Brown al jaren stelt dat Peter R. de Vries een dubbelrol speelt als Politie informant (zie online verslag hierna).
Wij publiceerde reeds eerder over de walgelijke en misdadige partijen van de Politie-informant en voormalige loopjongen van Holleeder de Hoerenloper & Junkie Peter R. de Vries en zijn ‘Gabber in crime’ de ‘Mediahuurmoorden John van den Heuvel’(Video) van bepaalde corrupte Justitie van het op één haar na failliete ‘oude mannen-Vod-NSB-Telegraaf’:”Schokkend:‘Testament’ Domme Willem Holleeder verraden door ‘Judas- Peter R. de Vries’”(Video).

Nep en Fop-Prijsje’ No Surerender op hoofd van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ volgens de ‘VVD-Showbizz-Justitie’(Video).
Maar ook de advocaten Ficq & Partners Advocaten van Dino Soerel zijn de misdaadjournalisten ‘Aasgieren & Lijkenpikkers John van de Heuvel en Peter R. de Vries’ meer dan zat hebben voorafgaande aan de Aasgier & Lijkenpikker-Riool–uitzending’ vanavond bij RTL-Riool het Tap-verslag online gezet, zodat de twee Aartsleugenaars niet hun beruchte methode kunnen toepassen,namelijk vals plakken en knippen!  Advocaten Ficq & Partners Advocaten:”De Vries blijft bij het pluggen van zijn opname tot op heden voortdurend volledig weg van deze verklaringen van nota bene Astrid Holleeder”.

Zie hierna een historisch  overzicht van de stiekeme corrupte  banden van ‘Junkie Peter R. de Vries’ als Politie-informant onder het mom van ‘Pr-loopjongen’ van o.a. de Maffiabazen Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder:

En zie hierna dat de ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel'(Video) stiekem duister ‘samenwerkt’ met de extreem corrupte ‘VVD-Griezel Teeven’, toen hij nog misdadige staatssecretaris van ‘Drugsgeld- Witwassen-Justitie(Video)‘ was:

Maffiaboss John de Mol’ trekt stekker uit ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Natte plasser-Judas-Raadkamer’(Video).

Pikant: Om de spanning en kijkcijfers te verhogen zullen voor het eerst exclusief de ‘Judas-Zussen Astrid & Sonja’ volledig herkenbaar in beeld  zich gelijktijdig vingeren onder leiding van Nimfomane Heleen van Royen (zie: “Natte fantasy Heleen van Royen leugen Peter R. de Vries.”), terwijl hun Held‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ het Tapverslag van vals Judas-commentaar voorziet. Het Hoogepunt van deze zoveelste walgelijke ‘Riool-uitzending’ is als de ‘Judas- Zussen’ en Heleen van Royen tegelijk klaar komen(Video). Als de bejaarde Zombie TV- kijkers van ‘RTL-Riool Boulevard’ dat vanavond maar overleven.