( van onze ‘Wie neukt wie Junkie-BN-Hoeren- Privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRE- Wat heeft John de Mol & Peter R. de Vries met ‘Coke-Importeur’ SBS presentator Frank Masmeijer(Video) te maken?
Het hof van beroep in Antwerpen doet vanochtend uitspraak over het hoger beroep van ‘SBS Presentator- Find my Coca Banana-Frank Masmeijer’ tegen zijn veroordeling wegens betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Tegen de voormalige Televisiepresentator Dealer van ‘Maffioso- Bagger-Psychopaat -John de Mol’ en de ‘Nep en Fop Christelijke- NCRC  is acht jaar gevangenisstraf en een boete van 40.000 euro geëist. Vlak voordat hij werd gearresteerd was hij nog in gesprek met zijn oude gabber in crime Maffia-Bos John de Mol om weer te gaan ‘Fake-presenteren’ bij ‘SBS-Riool’, de bejaarde ‘Zombie-Tv-zender’ met alle uitgekotste ‘Junkie-BN-Hoeren’ en de hele corrupte ranzige en perverse ‘Randdebielen-familie’ van John met zijn zus de ‘Oerdomme Linda & Dwergzoontje- ‘Rapist- ‘#Metoo -Junkie-Johnny de Mol Jr’.(Video).Maar zijn arrestatie had ook grote gevolgen voor vele andere ‘Junkie-BN-hoertjes’. Die moesten nu hun Coke gaan scoren bij de zogenaamde ‘scooter-coca- koeriertjes’ met als gevolg dat één daar van ‘Junkie- Peter R. de Vries’ op heterdaad werd betrapt toen hij op straat Stijf van de cocaine stond te scoren.

Wij publiceerde als enige dat Frank Masmeijer 8 jaar aan zijn ‘SBS-Coca-broek(Video) zou krijgen.

SBS Tokkie-Show’ van ‘Maffioso John de Mol’ met Frank Masmeijer(Video): “Find my Coca Bananas”.
Volgens de Belgische politie en ons speelde de gevallen SBS& NCRV-coryfee BN-hoer een belangrijke rol in een grote drugsbende. Masmeijer was ingeschakeld om een partij van 467 kilo cocaïne uit de haven van Antwerpen te smokkelen. In hoger beroep erkende de 57-jarige verdachte weliswaar dat hij betrokken is geweest, maar naar eigen zeggen was er voor hem slechts een beperkte rol weggelegd als ‘SBS-Presentator-bemiddelaar’ tussen de opdrachtgevers en de uitvoerders. Masmeijer bralt huilend dat hij er niks aan heeft verdiend en er alleen maar ellende aan heeft overgehouden nu hij is gepakt. De rechtbank legde hem eerder acht jaar celstraf op, maar toen beweerde hij nog compleet onschuldig te zijn en dat hem groot onrecht was aangedaan als eerlijke SBS Presentator.