(van onze ‘VVD&CDA&D66-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Rotterdam jaar in jaar uit minimaal 15 miljoen kwijt aan super de Luxe riante wachtgeld(Video) voor de Ratten in pak. Haven-Beerput’ Topje van de IJsberg’ (Video)onder de reet van ‘PvdA-Hoertje -Burgemeester Aboutaleb’.
De corrupte ‘Rat in pak- Wethouder (D66 DDR66), verantwoordelijk voor onder meer Feyenoord City, heeft gedwongen zijn ontslag ingediend en is het Luxe Wachtgeld in gevlucht en waarschuwd voor de Russen! Als ‘Kul-reden’ noemt hij de nasleep van de berichtgeving over het zoveelste ‘Mega-Corruptie –debacle’ in het Rotterdam van de ‘PvdA Hoertje-“Uncle Tom”-Aboutaleb’ rond het Schiekadeblok, waar onlangs zowaar een kritisch Rekenkamer-rapport over is verschenen.

Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).

Onleefbare Stad van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is Paradijs voor Corruptie en Hel voor arbeiders(Video).

  Extreem corrupt Rotterdams Haven bedrijf is de equivalent( evenbeeld)  van de Amsterdamse GVB-misdaadgroep(Video).

De schaamteloze en gewetenloze D66 ‘DDR66 –er Visser’ meldt in een Huil- brief aan de gemeenteraad dat ‘ik de  PvdA-Hoertje Burgemeester “Uncle Tom”-Aboutaleb heb geïnformeerd dat ik deze terechte negatieve beeldvorming over mij als corrupt Rat in pak heb proberen (stiekem) bij te sturen’. ,,Ik heb daarbij gehandeld in een emotionele (Rat in pak) opwelling wat onverstandig was en dat had ik niet moeten doen.’’ Verder meldt hij dat de berichtgeving ‘niet in de koude ‘Rat in pak- kleren’ is gaan zitten’. ,,Ik heb lang op mijn ( corrupte D66 DDR66)-handen gezeten en voelde mij bij tijd en wijle als onze voormalige Partijleider en goede vriend  ‘Elite-Schandknaap- Penthouse Pechthold’, maar zit ik nu nu net als hem in het Luxe Wachtgeld, hahahhahahahah en we doen vaak  samen een slokje (en een snuifje) in zijn Scheveningense Penthouse, nee niet met ( te jonge)schandknapen en/of (te jonge Hoeren) we zijn geen perverse VVD Burgemeester Onno-Schandknapen- Hoes en/of de ‘Junkie- Neuker- ex PvdA Wethouder Rob Oudkerk'(Video) en/of mijn partijgenoot ‘Pedo-Rapist-Versloot’, hihiihiihihhihi.’’

 De Wereld op zijn Kop: Criminele Monster- Ollongren(Video) wil bewijs van goed gedrag Wethouders, maar geen Leugendetector Test(Video).

Het gaat om geheime stukken die hij als corrupte ‘DDR66- Wethouder’ naar ‘bevriende’ corrupte ‘Fake News –journalisten van de Gevestigde Orde Pers heeft gestuurd, die vaak hand en spandiensten verlenen voor Rent a D66 o.a. over de besluitvorming rond de misdadige aankoop van het Schiekadeblok in 2009. De ‘Rat in pak-Visser’ was toen hoofd van het extreem corrupte Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en ambtelijk verantwoordelijk voor de extreem corrupte deal. Bizar dat de FIOD en/of Justitie nooit een Strafrechtelijk onderzoek heeft gedaan naar die ‘Nep en Fop- aankoop’ van het Schiekadeblok voor 52 miljoen. Dat laatste is zondermeer pure ‘VVD-CDA-D66-Pedo-Klasse Justitie’. Met de informatie probeerde de ‘Rat in pak- Visser’ aan te tonen dat het ging om een realistisch ‘Strijkstok-bedrag’. De gemeente heeft uiteindelijk 52 miljoen euro betaald aan de eveneens corrupte projectontwikkelaar ‘Elite-Gangster Luc Smits’, om de bouw van een ‘Rat in pak-zakenwijk’ te bevorderen(kuch). Dat laatste is uiteindelijk mislukt(kuch) en dus waren de 52 miljoen dus Foetsie in de zakken van Luc Smits. Dat laatste zien wij de Mocro Maffia en ‘Monster’ Willem Holleeder en de Motorbende’sclubs  de ‘Ratten in pak Visser en Smits’ niet nadoen(Video).

D66 verkracht eigen Referendum idealen. Bestaat D66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt.

Waarom zit die ‘Super Rat in pak-Smits’ en zijn ‘Mega-Strijkstok-Gabber in crime’ Visser trouwens niet in de cel voor o.a. het Oplichten( en Witwassen en Fraude) van de voor met merendeel kaal geplukte inwoners van Rotterdam voor 52 miljoen? En waarom wordt die 52 miljoen plus 100 procent boete niet teruggevorderd middels de Pluske wetgeving doorJustitie van de ‘Ratten in pak Visser en Smits’? Hoeveel bijstandsgerechtigden met kinderen in Rotterdam die moeten rond komen van een ‘honger-uitkering’ hadden daar niet voor een tijdje mee geholpen kunnen worden aan een menswaardig bestaan? Kan die PvdA-“Uncle Tom”-Aboutaleb en de ‘VVD&CDA&D66-Justitie van de ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus‘ en de ‘VVD Elite-Gangster Dekker‘ wat schelen!
De schaamteloze en gewenloze corrupte-fractievoorzitter Vincent Karremans(VVD-Misdaadgroep) noemt het (gedwongen) opstappen van zijn ‘gabber in crime’ Visser ‘een groot verlies  (voor de Ratten in pak zoals ik) in Rotterdam’. ,,Hij heeft een fout ( ander woord voor misdaad) gemaakt en heeft voor de koninklijke weg gekozen (Het Luxe Wachtgeld in op kosten van de kaal geplukte Rotterdammers , in plaats van in de cel en/of een TBS-inrichting waar hij wettelijk thuis hoort). Ik baal ervan dat we hem verliezen, maar het is erg belangrijk dat (corrupte) politici (geen) verantwoordelijkheid nemen voor hun (mis)-daden en onze Justitie ze niet vervolg. Ik (als VVD-Bendelid) heb veel respect voor het besluit dat hij( gedwongen) heeft genomen, hij was wat je in onze ‘VVD-Rutte- kringen’ noemt een echt  ‘Henry Keizer-Doener’. Opmerkelijk is dat de huidige laffe en corrupte Fractievoorzitter van ‘Rent a D66’ ‘Robot-Jetten’ nu muisstil is.

 

Melding van Algemene importantie: Wij hebben per direct de Dief van 52 miljoen euro gemeenschapsgeld ‘Rat in pak- Wethouder Adriaan Visser’ (D66 DDR66) op ons “Elite-Gangster- Bilbord” geplaatst(Video).